Ny dag nye muligheter

Ny dag nye muligheter eller nye muligheter er ikke akkurat plass til i denne lille bygda. I dag den 09.04. vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Jeg har jo ingen venner her i veggli i Buskerud jeg har jo pc`en og mobilen min men det er ikke akkurat venner. Jeg snakker jo både med venninnen min og familien min på både mobil og pc`en men det blir nå ikke det samme. Jeg vil hjem, hjem til Stavanger der familien min og vennene mine er. Jeg føler meg utsatt og hjelpeløs her ute i det øde dessverre. Jeg spiser bare frokost og kvelds, har ikke så veldig matlyst så det er veldig kjipt. Barnevernet i Sauda burde ikke hete barnevernet men det burde hete barnemishandler fordi det de gjør er mot min vilje, det er ikke jeg som vil dette, jeg blir fullt og helt tvunget til dette og de gidder ikke høre på hva jeg sier en gang. Snakk om barns beste. Jeg orke ikke dette, jeg orke ikke å ha barnevernet hengende over meg sånn når det er bare hevn de er ute etter. Vi har det absolutt helt fint hjemme og det er ikke noe å snakke om en gang. Når jeg blir 15 så får jeg min egen advokat, det glede jeg meg til fordi da kan jeg fortelle den advokaten om alt det barnevernet i Sauda holder på med. Barnemishandlere skal ikke få slippe unna med dette. Vi har kjempet mot barnevernet flere år, nå må de gi seg snart. Jeg vil ikke være den jenta som har det vondt hver dag som må bo på fosterhjem. Jeg skal si deg det at det er nok så ille her. Det er ikke ryddig og det er mye søppel i skaper og skuffer på rommet jeg sover i, fra han forrige som var her. Dette er absolutt ikke greit. Det er veldig ekkelt. De burde rydde opp her mener jeg. Jeg føler meg også truet her og det er ikke en god følelse. Jeg har bare vært her 5 dager og allerede så mistrives jeg her. Jeg orker ikke dette mer, vær så snill hjelp meg. Og det er spesielt dumt å flytte meg så langt unna i ødemarka for nå får jo ikke jeg ha kontakt med mine venner og jeg må gå på en annen skole og det gjør det så vanskelig, det er langt unna sentrum 48 min og gå ned og opp fra sentrum. Dette er ikke bra langt ifra så bra så Barnevernet vil ha det til. Jeg føler meg som en fange, fange inne på et lite rom i et stort hus. Jeg hater dette. I dag så har jeg gått tur med meg selv, tenkt litt og sånt. Veldig kjedelig når det er ingen jeg kan vær med og jeg et helt alene. Jeg vet ikke ka jeg kan gjør her annet enn og gå tur alene eller gå 48 min ned til sentrum og opp igjen og selvfølgelig snakke med familien og venninnene mine.

Ka har du funnet på i dag?

2 kommentarer om “Ny dag nye muligheter

 1. Vondt å lese hvordan du opplevde dette, men bra at du setter ord på det.
  Rart at ikke barnevern skjønner hvor vondt det må være å flyttes til fremmede mot sin egen vilje, og hvor skremmende og ensom det må være.
  Ikke bare å være hos fremmede……..men skifte skole, langt fra alle venner. Ikke kjenne noen…..og å bli kjent med alt nytt med et stempel som fosterbarn.
  Skal barn komme fra slik behandling så krever det utrolig styrke, det har ikke alle. Jeg skjønnner ikke at det blir tatt så lite hensyn til hva barn som er så gamle som deg selv forteller og mener.

  Liker

 2. Anonym: Barnevernet kjører alltid på så hardt at det lager smerter i alle kanter og tar/tok ikke hensyn til meg i det hele tatt. Jeg ble aldri hørt og fikk heller aldri si min mening selv da så bryr de seg ikke en shitt om verken hva jeg har å si eller hvordan jeg har det. Jeg gikk aldri på skolen den lange tiden jeg var i fosterhjemmet i Veggli og jeg gikk heller ikke på skolen da jeg ble flyttet på institusjonen Lindøy. Barnevernet er et hælvete

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: