Verre enn fengsel

Sånn ser rommet ut i beredskapshjemmet, rommet er helt strippet for inventar (ingen bilder, møbler eller noe. Skulle gjerne hatt skrivepult med stol og en sofa og sitte i pluss tv for og ha andre muligheter enn bare sengen og sitte i. De prøver å tvinge meg til å like meg her men har ikke lagt til rette for noenting, selv på badet er det helt tomt for sånne ting som er en selvfølge for jenter i min alder har. Det lå søppel i nattbordskuffa når jeg kom, blant annet snopepapir og plastposer og smuler i skuffa og brusflaske under sengen.

20170421_165207.jpg20170421_165238.jpg
Idag kom jeg til låst dør for andre gang og de vet godt hvor jeg er fordi de forfølger meg med bilen hele tiden, han sauebonden sier at jeg ikke trenger nøkkel og skylder alt på alle andre enn seg selv, jeg er jo snart 15 år og klarer å låse opp en dør uten å ødelegge noe. Jeg føler at jeg er i et svært digert svart hull av å være her i det jævla beredskapshjemmet. Jeg vil hjem og dessverre så ble ikke det ønske mitt oppfylt at jeg sto opp i min egen seng, spiste frokost med familien min og gikk på skolen og komme hjem igjen og vær med venner. Jeg hater livet mitt sånn som det er nå og jeg vil alltid hate det så lenge BV i Sauda er inne i bilde og det vil alltid være en del av meg som er ødelagt på grunn av BV i Sauda så skyld på BV i Sauda for å ha ødelagt jævlig masse og ikke bare i min familie men andres også.
20170421_165108.jpg20170421_164908.jpg
Savner mitt eget rom dritt mye fy faen så masse jeg savner det både kjøkkenet, stua og bade fordi jeg savner når vi spiste middag sammen og lagde mat og tullet og jeg savner når vi satt i sofaen sammen så på en film, snakket og hadde det kjekt, savner familien min kjempe mye. Savner badet fordi det var så koselig og som passe varmt og godt. De spør heller ikke om jeg skal ha litt uke penger når jeg går til sentrum.
De bildene var bare for og vise hvordan jeg hadde det på rommet.

Ha en strålende fin helg ❤
Toonje.blogg.no

 

6 kommentarer om “Verre enn fengsel

  1. Hei! Hold ut Tonje, det skal gå bra til slutt skal du se!!! Du virker som å være en så utrolig modig og fantastisk jente, og fortjener sikkert så sykt mye bedre enn dette…. Men husk bare at det vil ordne seg, you go girl💪

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: