Hælvete

Først så vil jeg bare si beklager for at teksten ble så stor i det forrige innlegget.
Idag er det Mandag og dette er enda en drittdag som vil vare helt til jeg kommer hjem igjen. Jeg savner Stavanger sykt mye, familien og venninnene mine så jævligt. Jeg vil ikke gråte mer men jeg gjør det likevel,  jeg vil ikke være på dette dritt stede men hva skal jeg gjøre da, jeg vil ikke være det barnet som gir stjerne i boka til barnevernet i Sauda for godt utført arbeid da dette arbeidet er basert på løgn og usannheter. Dette suger så jævligt. Dette er et helvete som kanskje aldri vil bli bra igjen. Det er lange og kjedelige dager uten familie og venner og jeg orker ikke dette. Det tar liv av meg men jeg vil veldig gjerne klare det, være sterk fram igjønå og vær modig for det tror jeg at jeg klarer selv om det ikke er like enkelt alltid men jeg må huske at det er folk som er med meg og vil støtte meg uansett hva jeg gjør. Jeg har heller ikke reine klær når jeg skal dusje på grunn av at de ikke blir vasket i tide.

Jeg går for tiden ikke på skole nå som jeg er her i veggli, buskerud fordi jeg ikke føler meg trygg og jeg er redd. Jeg klarer ikke konsentrere meg eller vær rolig fordi jeg har så mange tanker i hode med alt dette med barnevernet så skjer, det blir rett og slett for mye for meg. Jeg vil bare konsentrere meg om og få komme hjem til min egen familie og mine venninner for det er i Stavanger jeg hører til og vil bo. Jeg kommer ikke til å gi meg, jeg skal stå på mitt og det vil jeg stå på for alltid. Jeg føler at det blir dumt å miste så mye læring men det skal barnevernet i Sauda få stå til ansvar for det de har gjort. Barnevernet i Sauda er faen meg som djevelen og det vil de vel alltid være sånn som de holder på, kommer aldri til å forandre seg. Jeg synes det er så jævligt uretferdig det barnevernet i Sauda gjør mot meg, mot min familie. De er faen meg ikke gode i hode og det har jeg jo visst lenge men uansett, er de født i går eller. Burde fått seg en plass på et psykiatrisk sykehus.

Jeg vil vise at det hjelper å kjempe, kjempe imot alt det du står for. Ikke gi deg selv om det er tungt og mye arbeid så er du allerede kommet langt på veien og du klarer å komme lenger, det vet jeg. Selv om noen der ute ikke er enig med deg så ikke gi deg for det er noen der ute som har det sånn som deg og kanskje dere kan kjempe ilag. Vi skal klare å stoppe barnevernet i å gjøre så mye skade og ødelegge familier. Barnevernet er noen jævla egoister som bare tenker på seg selv og det er all grunn til å hate dem. Hva gir barnevernet av vern egentlig, ingenting.

Hvis du har barnevernet i bilde oss din familie uten noe grunn eller det er noe annet grusomt så skjer så skriv det gjerne i kommentarfeltet.

Toonje.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: