De tok vekk internett forbindelsen

Når livet står imot meg og jeg føler at ingenting nytter og det er helt umulig å gjøre noe. Når du bare har lyst å legge deg ned og sove, sove til alt er over men hva skal du gjøre hvis det ikke går, hva andre muligheter har man i verden når det er ingen som gidder å høre. Jeg er bare 14 år og føler ikke jeg får sagt mitt og hvis noen i det hele tatt hadde gadda å høre på meg så hadde jeg jo ikke vært her i det hele tatt. Og jeg har jo ikke min egen advokat før jeg blir 15 år men det er jo ikke så lenge til men jeg sitter her likevel da.

Jeg gråter men jeg vil ikke og jeg prøver å knipe øya igjen men det går ikke hva faen feiler det meg. Jeg fortjener ikke dette, jeg fortjener ikke og oppleve et slikt helvete, jeg vil hjem, hjem, hjem, hjem og bare hjem. Jeg føler at jeg er i et stort stort svart hull med ingen utveier. Hva vil barnevernet for faen, vil de ta livet av meg? Jeg prøver å roe meg men ingenting hjelper enn å komme hjem til familien min igjen. Men selv hvor hardt jeg prøver å ikke gråte, ikke tenke på det og osv.. går det ikke og selv når jeg har noen og snakke med så går det ikke fordi jeg savner dem så veldig. Problemet er at det føler ut som at jeg er inne i et helvete som jeg ikke slippe ut fra, det lager en del problemer for meg på mange måter.

De som jeg er hos skrur ikke på nettet så jeg får ikke vært på nett hvis jeg ikke bruke mobilen min og det er ufattelig dårlig gjort. De stenge meg ute og er frekke i munnen og forfølger meg hit og dit, er de så dumme at de tror at jeg ikke vet at de følger etter meg og det er så jævlig dritt å ha noen hengende over ryggen på meg hele tiden.Så hvordan tror de at jeg skal få tillit til dem egentlig når de behandler meg som dritt.

Er så jævlig lei av å ha barnevernet i Sauda hengene over familien, det ødelegger alt konstant. Men en dag så er det meg som står i lyse og skal gjøre meg klar for å saksøke dem så får vi se om de synes det er like kjekt å henge sånn over nakken på oss. Jeg gleder meg til den dagen skal komme og jeg skal gjøre alt i min makt for at de skal ligge så langt ned på bunn at de angrer på alt de har gjort og aldri vil plage oss igjen.

Jeg vet det er mange der ute som har det sånn som meg og omvendt også og jeg synes det er så jævlig feigt og grusomt og jeg vil bare si til dem stå på og ikke gi opp.

Toonje.blogg.no
Gråte.png

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: