Får ikke sove

Heisann!

Får ikke sove og kl er midt på natten, jeg har så grusomt mange tanker inni meg og det skjer hver dag hele dagen men noen ganger er det verre enn andre og jeg går med vondt i hode hver dag og jeg er så sliten av alt, alt sammen. Jeg orker ikke mer OK, men det drite jo barnevernet i Sauda i fordi de tenker jo bare på hvor fælt og grusomt jeg skal ha det. Jeg savner pappa, brødrene mine og venninnene mine og Stavanger noe jævligt og jeg vil hjem nååå. Jeg orker ikke stå opp vær dag og føle at jeg ikke er hjemme oss familien min og at jeg ikke kan spise frokost med dem for jeg pleier jo alltid det. Hva er galt med de folka? Har en skrue løs,  ja det vet jo alle. Hege braseth og Hege Michalsen som jobber i barnevernet i Sauda er noen falske drittkjæringer, lyver hele tiden og tror at alt de gjør er så mye bedre enn det andre gjør. De skal ha det til at de er best i alt og at de er så mye bedre enn alle andre men de er jo langt ifra det. Hele barnevernet i Sauda/Hege barseth og hege Michalsen er maktsyke folk og har jo ingen peiling på barn så hvorfor de jobber i barnevernet det må jo gudane vetta. I dag så følte jeg meg truet og Hege barseth og Hege Michalsen er noen overgripere, de drev og forfulgte meg hit og dit i sentrum i dag og jeg følte meg helt maktesløs og jeg klarer ikke være der alene. Vær så snill da jeg må jo ha noen ved min side så kan støtte meg. Jeg har folk på telefonen som støtter meg da og det er jo kjempeflott men jeg trenger noe mer enn det, jeg trenger en som kan vær der liksom. Jeg er er så lei av alle løgnene og at barnevernet skal trakassere oss hele tiden og jeg er så jævlig lei av det og nå er det nok. Kan ikke noen for all del bare kaste barnevernet til hælvete.

Jeg har så sykt vondt i hode og føles ut som jeg skal eksploderer og jeg har prøvd å hvile meg litt men jeg får ikke noe til fordi alt er så dritt hele tiden og jeg vil jo ikke være her en gang og bli tvunget til noe du ikke vil eller har lyst til er noe så jævlig kjipt og jeg sier min mening hele tiden men for barnevernet så gå det inn og ut det andre øre og de er bare så jævlig fucka i hode må jeg bare si.

Jeg skriver nå for og få litt ting ut og det er fint å kunne dele det med dere og hvertfall noen som virkelig vil høre på, takk skal du ha ❤

2 kommentarer om “Får ikke sove

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: