Er så lei av alt

Skriver dette i sinne og tårer som bare kommer, jeg klarer absolutt ikke kontrollere det. Jeg er så trist og jeg lurer egentlig på om jeg noen gang kommer til å slutte å gråte for jeg vil jo alltid huske dette som noe jævligt og en jævlig grusom ting både det så skjedde i Sauda og det som skjer nå. Jeg klarer ikke spise og jeg går med vondt i hode hver dag og jeg får ikke til å sove, jeg er så sliten. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det.. Vær dag så må jeg jo stå opp i et fremmed hus med noen som jeg ikke kjenner eller har noen som helst tillit til og ikke vil jeg ha det heller. Det er ikke jeg som har valgt å bo der, jeg vil jo bo hjemme med familien min å ha mulighet til å være med mine venninner. Jeg er så utrolig skuffet over alt sammen. Jeg er bare så jævlig lei av alt. Altså jeg forstår ikke at folk er såpass villige til å ødelegge noens liv og det er barnevernet i Sauda sin skyld, fy faen jeg skal gjøre alt jeg kan for å få tilbake livet mitt og gjøre alt for at barnevernet i sauda skal få sin straff.. Hege braseth og Hege Michalsen står bak alt sammen.

De har ikke lagt til rette til noenting.. Det er ikke sånn nødvendige ting jenter på min alder trenger å ha og jeg får ikke klær vasket i tide. De spør meg ikke om jeg skal ha ukepenger en gang. Jeg blir forfulgt hele tiden når jeg går ut og det er en stor plage, jeg får jo ikke være i fred noen plass. De er ikke noe hyggelige folk synes jeg. Jeg mistrives noe jævligt her, de i barnevernet mishandler meg jo med fullmakt.

Toonje.blogg.no

8 kommentarer om “Er så lei av alt

 1. Hold ut, Toonje. Det du skriver, om at du lengter til familien din og verdsetter den, kan det være til hjelp for andre unge å høre også, barn og unge i samme situasjon som du. Når du står oppreist i stormen og holder fast på familiebåndene, vil du til slutt komme strålende i land. Barnevernet liker ikke sånne som meg som kritiserer dem, og hvis de ser denne hilsenen, kommer de til å mislike det også, men jeg syntes likevel ikke jeg kunne la være å skrive en hilsen til deg.
  Marianne Skånland

  Liker

 2. Marianne Skånland: Tusen takk, det er så godt å få posetive tilbakemeldinger og vite at jeg er ikke den eneste som vet hvordan barnevernet holder på å fucke opp familier. Jeg skal gjerne lese siden din.

  Liker

 3. Hei Tonje. Jeg savner deg. Håper du har det..Ok, hvis ikke bra. Jeg vet ikke hva du mener med det som skjedde i Sauda, jeg viste ikke engang om barnevernet eller noen ting. Du hadde jo all rett til å holde det hemmelig, vi møttes nettopp. Du trenger ikke å forklare det til meg hvis det gjør deg utilpass, men jeg vil gjerne møte deg en gang. Hvis det er greit for deg. Det er bare å spørre om nummeret mitt hvis du vil snakke. Håper ting går bedre.
  Vilde 9B

  Liker

 4. Vilde: Hei Vilde, kjekt å høre fra deg. Det går helt jævligt men jeg skal nok klare dette selv om det er vanskelig. Det gjør meg ikke utilplass å fortelle om sannheten for den kommer frem uansett. For meg så hadde det vært et godt selskap om vi kunne møtes en gang og jeg kan gjerne få nummeret ditt og hvis du har skype så kan vi ta en prat der.

  Liker

 5. Hei!! Jeg savner deg veldig mye!!! Du MÅ komme til Stavanger så fort som mulig! Jeg venter på at en dag så er du tilbake på skolen! Det er kjempe dumt å se at du ikke sitter i klasserommet vårt. Det er bare til å snakke med meg også<3
  Isabella 9B

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: