Første 17. mai uten familien

I Dag så spurte pappa meg om det var mye trafikk på vei ned til sentrum men den eneste trafikken jeg kan se er plageånden som forfølger meg hele tiden med bil og det skaper mye trafikk. Den 19. august skal vi i retten og da skal vi vinne og jeg kan reise hjem. Jeg er så sinnsykt trøtt og sliten men det er jo ikke noe nytt da.

Jeg lurer på hvordan hele mai måneden kommer til å bli uten familien min vertfall på 17. mai og jeg hadde gleda meg så mye til å feire 17. mai med familien og i Stavanger igjen. Jeg husker hvertfall for noen år siden da vi bodde på hundvåg i Stavanger at meg og broren min gikk i korps å spilte på trombone og det var så kjekt hvertfall på den tiden, vi gikk i sånn 17. mai tog rundt hele hundvåg og jeg kan faktisk huske at det var ganske slitsomt å gå så lenge i tog men det var kjekt. Og det var så koselig og være med både familie og venner på 17. mai men nå får jeg jo ikke den opplevelsen igjen, ikke dette året 😦

Det blir jo så trist, merkelig og rart og ikke feire 17. mai  med familie og venner hvis du skjønner..  Jeg er så bare så irritert over at jeg ikke kan ting som jeg gjorde før og jeg er bare så jævlig lei av alt, jeg kan jo ikke være med venninnene mine og jeg vil jo det.. gå på byen med venninner sånn som jeg pleier, det blir den verste mai måneden i mitt liv.

Hva er det du savner mest?
    
Toonje.blogg.no

10 kommentarer om “Første 17. mai uten familien

 1. Det er tungt å stå alene, men det kommer lettere dager etterhvert ❤ Det rare er at man blir vant å være alene til slutt, og da vil man helst være det også.. Håper du vinner i retten den veien du vil 🙂

  Liker

 2. 17. mai 2017:
  Kjære Tonje.
  Mange familier som er rammet av barnevernet slik som du og dine, synes det er tungt med slike fest- og høytidsdager. De orker ikke all feiringen med taler om vår frihet og vår storartethet.
     Slike familier fins jo over hele landet, så det er ikke mulig for dem alle å komme sammen. Men noen kjenner jo hverandre gjennom f.eks internett, og pleier å ringe hverandre eller skrive på nettet og vise at de forstår.
     I dag vil vi ta deg og din familie med i tankene våre. Jeg sender dette jeg skriver til deg videre til familier skilt av barnevernet og noen av deres hjelpere som jeg kjenner.

  Liker

 3. Marianne Skånland: Jeg sitter alene på rommet i denne lille bygda hver dag og kjenner ingen, men i dag er det ekstra tungt, men de som kan får glede seg og feire 17mai. gratulere med dagen.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: