Hvordan jeg føler meg i dag

I Dag så føler jeg meg helt elendig sånn som de andre dagene, lengter hjem hele tiden. Utrolig kjipt å være her i veggli for det første så er ikke familien min her, for det andre har jeg ingen og vær med og for det tredje er det ingenting å finne på her på grunn av at det er så liten plass. Jeg vil helst vær i det samme miljøet som jeg alltid har vært i. Jeg vil bo i Stavanger og der er det vertfall mange muligheter og ting du kan finne på. Jeg føler meg ganske så nedstemt og ned slått inni meg når jeg må være i det jævla beredskapshjemmet. Jeg har ofte noe så sykt vondt i hode på grunn av alle de tankene som kommer og det føles jo ut som jeg skal eksplodere sånn helt seriøst.

Jeg liker ikke å sove i et fremmed hus med fremmede folk jeg føler meg utrygg. Det er ikke noe gøy. Jeg liker best å sove i min egen seng for da føler jeg meg mye mer komfortabel og trygg. Og når jeg er hjemme så får jeg alt jeg trenger av sånn nødvendige ting og det er deilig å tenke på men når jeg er her i det jævla beredskapshjemmet så får jeg ikke alt jeg trenger og det synes jeg er dumt og veldig ubehagelig.

Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv før barnevernet i Sauda dukket opp, det er det største og verste marerittet du kan få når du får barnevernet på deg. Jeg skal si deg det at det er en helt grusom opplevelse for det første så ødelegger de familier for det andre så trakasserer de noe så grusomt, for det tredje så er de helt fucka i hode, for det fjerde så mishandler de barn og for det femte så hører de ikke en dritt på hva jeg sier og det er mye mer, men det hadde tatt et helt år hvis jeg skulle ramse opp alt så da ramse jeg bare opp de verste tingene.

Det er barnevernet i Sauda sin skyld alt sammen Hege braseth og Hege michalsen. Når jeg får sjansen en gang så vil jeg saksøke dem for all faen skap de har påført meg. Det er akkurat som hvis du spenner meg i beinet, og sender noen for og undersøke for og spør hvor vondt det gjør fra 1 til 10 og gjør det ikke vondt nok så kommer de tilbake og påfører deg mer smerte.

Toonje.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: