Saueoppdrett eller beredskapshjem

I Dag så kom hun beredskaps personen opp på rommet, jeg kaller dem bare for stankelbein og per ulv det er best sånn men uansett hun kom opp og bar en saccosekk inn på rommet og noen klær så forventer hun at jeg skal si takk altså sånne ting burde de satt inn før jeg kom. Jeg liker helst å kjøpe klærne mine selv, jeg trenger ikke masse fremmede folk som kjøper det for meg og det er ubehagelig. Hvis det tar en måned i mellom vær ting så tar det vel noen år før rommet er noenlunde møblert. I og med at jeg hadde fult møblert hjemme på mitt eget rom, der var det både skrivepult, sminkebord, bøker, tv og alt som jeg trengte. Jeg takker absolutt ikke for en saccosekk eller noen klær eller andre ting når jeg ikke vil bo her en gang.

Å komme med sånne ting 1 måned senere er ikke riktig, de skulle kommet med det før jeg flyttet inn. Rommet var helt strippet  for ting når jeg kom og det er det ennå. Jeg lurer på om de faktisk har utdannelse som beredskapshjem, haha tror ikke det nei. Tror ikke de kan med barn og unge i det hele tatt, ser ikke sånn ut hvertfall.

Jeg blir bare så jævlig sur nå de forventer virkelig at jeg skal si takk når de selv er frekke som bare det. Og jeg takker ikke for noen ting når jeg selv ikke vil dette her, jeg vil ikke bo her.  De kommer sikkert til å lese dette, det er det ikke noe tvil om så kommer de nok til å ta det opp med meg.. herregud det er bare så sinnsykt teit, de vil ikke at sannheten skal komme frem vettu.

Hva er forskjellen på et forsterket beredskapshjem (den ene har høyskoleutdanning)  der jeg er nå, og et vanlig beredskapshjem? der jeg bor nå har den ene høyskoleutdanning. Hege braseth mener en med høyskoleutdanning er bedre til å oppdra ungdommer enn noen andre. Men denne plassen er nok mere ment til saueoppdrett enn beredskapshjem da de har mere kunnskap om sau enn folk.
Ikke misforstå meg men jeg er ingen sau.

Toonje.blogg.no

2 kommentarer om “Saueoppdrett eller beredskapshjem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: