politikken i Sauda kommune

Bv er desperate etter å ødelegge livet mitt, vet du hva det er helt greit. De kan ødelegge livet mitt så mye de vil, knuse meg i mange forskjellige deler til jeg gråter i et hav av tårer men de kan ikke ødelegge det jeg har inni meg for det er sterkt nok til at jeg klarer å kjempe for det jeg står for. Vær dag så føler jeg meg knust og ødelagt av det forbanna barnevernet i Sauda,  jeg vil bare fucke opp alt jeg har men så vet jeg det at jeg skal klare dette, jeg skal klare å kjempe sammen med noen som betyr uendelig mye for meg. Jeg skal absolutt ta denne kampen med storm sammen med de som vil kjempe med meg. Jeg har vært gjennom så mye men fortsatt så står jeg her i dag og da skal jeg vertfall ikke gi meg, hvis jeg har klart å stå på beina helt til nå så klarer jeg å fortsette og fortsette.

Det jeg opplever i min barndom nå blir jo videreført i voksenlivet det var ikke tanken men det får jeg ikke gjort noe med dessverre. Jeg vil alltid huske dette som en fæl tid og barnevernet (Hege Michaelsen og Hege Braseth) det kan bare dra seg til hælvete for godt.

Systemet i barnevernet fungerer bare ikke,  Dette systemet er med på å skape vonde, triste, skamfulle og vanskelige liv. Ser kommunen hva det fører fram til med den politikken de fører med mobbefri kommune ser de konsekvensene av det. Feil som kan få livslange konsekvenser, kanskje i generasjoner. Og hvordan et system kan ødelegge liv og gir ingen håp. Det er selvfølgelig  vanskelig å forstå at et system som er ment på og beskytte barn kan ha disse konsekvensene og oppleves så kaldt og grusomt. Barnevernet vil ikke se etter det positive. Det finnes ikke. Og politikerne er bevisstløse mens pengene renner ut av kommunebudsjettet til barnevernet sine lommer.

Barnevernet Sauda (Hege Michaelsen og Hege Braseth) Har sin egen plan om hvordan ting skal være. De følger ikke barnevernloven som skal være til barns beste.Eksempel: Plassere barn i samme miljø/ stoppe mobbing på skoler/ men er flinke til å skremme med trusler og politi. Da to fra samme barnevern måtte slutte ble Hege Michaelsen rasende sint og tok en fryktelig hevn over familien.

Ha en god helg ❤
toonje.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: