Barnevernet

Nå har jeg bestemt meg og jeg skal til Lindøy en liten øy rett utenfor Stavanger. Det er vel mye bedre å være nærmere Stavanger og ha kontakt med venner og sånt. Men seriøst jeg synes virkelig at bv i Sauda kunne finne noe i Stavanger eller nærmere fra starten av sånn at jeg kunne vært i det samme miljøet og ha kontakt med mine venner men i stedet så plasserer de meg langt uti ødemarka. Hva faen feiler det de? Og forresten jeg vil si at de kidnappet meg for altså det er jo ingen som har hørt min mening i denne saken og de gjør det mot min vilje og det synes jeg ikke er riktig. Det er dumt hvordan bv kan behandle barn på den måten, ødelegge og tråkke ned på en person, det er bare Hege Braseth og Hege michaelsen som klarer det.  

Men selv om jeg drar til Lindøy i neste uke så betyr ikke det at jeg vil være der eller noe sånt, det betyr bare at jeg vil være nærmere familie og venner og være i det samme miljøet.Jeg kommer ikke til å trives der heller men da er jeg hvertfall nærmere familie og venner og jeg kan bare ta båten over til Byen. Jeg kommer ikke til å trives der fordi den eneste plassen jeg trives og vil trives er hjemme oss pappa og brødrene mine så det er sagt.
 

Jeg vil ikke at noen skal si hva jeg skal tenke eller gjøre da det hele startet med mobbing i skolen der bv ikke klarte å stoppe mobbingen da de sier det ikke finnes mobbing i Sauda kommune.

Jeg lurer på om bv hadde synes det var like kjekt om jeg kom å tråkka ned på familien deres, trakasserer de, kom med trusler, falske bekymringsmeldinger og mobba de for utseende. Tror ikke de hadde synes det var så kjekt da, men å gjøre det på andre familier det synes de er gøy og morsomt. Hva er det som får et menneske til å gjøre så mye skade og fryktelighet i andres liv? Men det er vel ikke lett for dem å skjønne, de som fucke opp familier hele tiden uten grunn. Bv har så sinnsykt med makt så hvis det er noen familier som faktisk sliter litt hjemme så ikke henvend dere til bv for de vil bare gjøre mere skade. Hvis du tror at bv er så bra så hvorfor får de så masse kritikk da?

toonje.blogg.no

4 kommentarer om “Barnevernet

  1. Anonym: Tusen takk. Barnevernet har ødelagt skolegangen min fra 4 kl og oppover, nei jeg strever med skolearbeid nå sånn som det har blitt.

    Liker

  2. Klart du gjør det nå; ingen klarer å konsentrere seg om skole når man lever i en sånn situasjon. Men du er egentlig ei skoleflink jente, er du ikke? Før mobbing og bv ble dominerende i livet ditt?

    Liker

  3. Anonym: Fra 1 klasse til 4 klasse var jeg midt på treet, ble jeg fortalt av min familie. nå går jeg i 9 klasse og ligger langt etter.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: