barne-ødelegger

Jeg har valgt og skrive om min historie og det jeg har opplevd på min blogg for jeg trenger at andre folk ser hvordan barnevernet egentlig er og vi trenger et system som virker normalt og kan ta ting på alvor og det er ikke barnevernet for de verner ikke barn, de ødelegger barn altså må de hete barne-ødelegger. De er ikke bare grusomme og helt jævlige og ha med å gjøre men de har også en skrue og to løse i de forbanna hodene deres. Akkurat nå så er det Sauda barnevern så lager alt oppstyret og de ødelegger veldig masse for meg og min familie. Kunne de ikke bare stilt opp og gjort jobben sin i stedet for å gripe feil side av saken. Det var skolen og mobbingen de skulle gjort noe med men nå er det for sent, nå er min skolegang ødelagt og det er Hege Braseth og Hege Michaelsen sin feil.

Barnevernet tar barn uten grunn, jah asså synes dere det er greit eller? Det synes ikke jeg hvertfall. Jeg vet selv hvordan det er å bli tatt uten grunn fra sin egen familie og det gjør utrolig vondt og det er ikke riktig av barnevernet og gjøre sånt. Vi må gjøre noe folkens, vi kan jo ikke sitter her og se på at barnevernet gjør så stor skade på så mange områder. systemet fungerer ikke, folk må  jo snart skjønne det. Jeg er lei av at barnevernet i Sauda oppfører seg som noen guder/drittsekker og det må jo ta slutt. Sauda kommune er akkurat som et eget land i Norge, de følger jo ikke lover eller regler og lager sine egne lover og regler.

toonje.blogg.no

8 kommentarer om “barne-ødelegger

 1. Hei du
  Jeg skjønner at det er viktig å få frem din historie, og at det du har opplevd er leit, men jeg vil alikevel sterkt anbefale å ikke skrive om spesifikke personer i barnevernet, da dette kan få store konsekvenser, spesielt på mindre steder som du er ifra.

  Liker

 2. Frustrertpappa: Hvorfor skal de Beskyttes som har ødelagt mitt liv, jeg fikk ikke hjelp når mobbingen på skolen sto på (de var tilstede.) de har oppført seg skremmende og hatt en dårlig oppførsel og jeg er ikke den første i bygda, det er offentlige personer, så får det følger for dem så er det tilpass til dem.
  det at det er lita bygd gjorde at hele familien ble uthengt på det groveste og vi måtte selge huset å flytte.

  Liker

 3. Tonje; du er slett ikke den eneste som opplever dette. Dere er mange.
  Frustrertpappa: Når man er fratatt alt man hadde, når man ikke lenger har noe å tape, da er det ingen grunn til å holde igjen. De som tok ære, fremtidstro, verdighet og glede fra denne jenta bør bøye seg dypt og skjemmes resten av livet. Denne mishandlingen er like avskyelig som pedofili, fordi den er like ødeleggende. Og på samme måte som seksuelt misbruk eller annen mishandling er den bevisst og villet, og den er til og med utført av personer som betales av samfunnet for å gjøre det de gjør, De kan heller ikke unnskyldes med at de er psykisk syke.
  De kan aldri gjøre dette godt igjen. De vil selv aldri kunne gjøre opp for seg ved å oppleve noe så forferdelig med mindre de opplever det samme gjennom sine egen barn. Men det de kan gjøre, er å hindre at dette skjer med enda flere. Ingen kan lenger si at de ikke visste eller forsto.

  Liker

 4. Jeg vil gjerne si noe litt annet om publisering:
  Det en person gjør i sitt arbeid, er ikke privat, og kan kritiseres offentlig, når det har et godtagbart formål (f.eks som viktig informasjon, viktig debatt). Det de derimot gjør privat, deres familieliv, fritidsbeskjeftigelser osv, er derimot beskyttet som privatliv.
  Derfor, hvis jeg var Tonje, ville jeg holde meg til å nevne navngitte aktører i barnevernet i deres arbeid.
  Det har vært en del saker for noen år siden, hvor det offentlige ville straffe og forby nærmest enhver offentliggjøring av konkret kritikk av barnevernet i enkeltsaker. Til og med enkle navnelister i forskjellige barneverns-tilknyttede yrkesgrupper, lister uten noe mer enn overskriften «Disse personene kan vi ikke anbefale», ville myndighetene stoppe. Det kom de ingen vei med: Slik ytringsfrihet er beskyttet av Artikkel 10 i Europakonvensjonen (du fikk en lenke til den i en tidligere kommentar, Tonje).
  Et eksempel på ytringsfrihet som vant igjennom: Personvernnemnda PVN-2007-05 http://www.personvernnemnda.no/vedtak/2007_5.htm

  Liker

 5. Marianne Skånland: Tusen takk for det fine innlegget, jeg hadde helt glemt denne siden men takk for din fine kommentar. Dette vil jeg ha i mine tanker videre.

  Liker

 6. Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace,
  when i read this post i thought i could also create comment due to this sensible article.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: