17.mai er en tung dag

Hei alle sammen. Nå er det jo 17.mai, gratulerer med dagen til de som får glede av det.

Jeg sitter på rommet helt alene og kjeder meg som jeg aldri har kjeda meg før og være her i veggli er tungt for jeg har ingen å gå til eller snakke med, men heldigvis så finnes det jo internett og telefon så jeg snakker med familien min der. Jeg kjenner på det at det gjør veldig vondt og det er tungt her uten familien min. For noen måneder tilbake trodde jeg dette skulle bli en bra 17. mai og da visste jeg ikke at Hege Braseth skulle kidnappe meg og ta meg med til en øde plass. Jeg trodde jeg skulle få feire 17.mai med familien min og venner men neida, jeg må være her og føle meg trygt ned av barnevernet i Sauda. Når jeg ser på bilder som folk legger ut og ser at de koser seg så føler jeg meg enda tristere og tenker hvorfor kan ikke jeg bare blunke med øya så poff så er jeg hjemme.

Jeg ønsker meg mange ting i livet men det er en spesiell ting jeg ønsker meg mest av alt på jord og det er at jeg fikk komme hjem til familien min og aldri bli plaga og trakassert av barnevernet igjen og at barnevernet i Sauda skal få stå for det de har gjort. De skal gi oss erstatninger lang vei, og sannheten vil komme frem og løgnene vil bli brent.

Jeg hadde liksom gledet meg veldig til å feire 17. mai i Stavanger igjen etter 5 år i Sauda kommune. Jeg hadde bare gledet meg til det og dratt ned på byen og sett på når folk gikk i tog og spist masse pølser, kaker, is og Cola men nå kan jeg ikke det for jeg føler ikke det blir det samme uten familien. Må jeg vente til neste år med å feire 17.mai med familien min.

Dette er en kjempe dum dag for meg men selv om jeg ikke har det bra så håper jeg dere der ute har en kjempe fine 17. mai og koser dere kjempe mye så gratulerer med dagen mine folk og dere der ute. Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du skal gjøre i dag eller hva du har gjort på til nå, kl er ikke så mye men likevel. Kos dere.

Klem toonje.blogg.no

Bilderesultat for 17.mai

5 kommentarer om “17.mai er en tung dag

 1. Anneli Høiland: Tusen takk. Det hørtes veldig gøy ut, jeg fikk ikke en eneste softis, pølse, eller brus. Denne dagen har vært kjip og tøff for meg. Men jeg er glad du hadde en bra dag og håper du koser deg resten av dagen.

  Liker

 2. Ja, det er ikke rett på barnas dag.. Da skal det være is (og ballong for de minste), et minimum! Jeg prioriterer heller det til min datter, enn noe som helst til meg selv, og ville gjort det samme for andre barn under mitt tak. Men det kommer bedre tider, og da må du hente inn mye tapt is ved å spise deg kvalm på dem 😉 Heier på deg!

  Liker

 3. Til lykke med gårsdagen! Du er ikke alene. Jeg har ikke fått sett min datter på snart åtte år. Hun fyller 13 år til høsten og bor i fosterhjem i England, langt unna hjemmet i Oslo. Barnevernet er galskap. Deres skrudde teorier om tilknytning hører hjemme på et galehus. Utrolig at de får holde på. Dessverre er det mange grådige mennesker. Jeg traff en fosterfar på 16. mai. Han satt og drakk både øl og dram og skrøt av den gode inntekten. Barnevernet var han veldig fornøyd med. Både han og kona hadde hatt mange fosterbarn på gården sin. Da jeg fortalte min historie, bare gjentok han at barnevernet var veldig bra. Det endte med at jeg tok min frakk og gikk.

  Liker

 4. Cecilie Bedsvaag: Det høres fryktelig ut og ha dattra si så langt unna hjemmet og at du ikke har sett henne på snart 8 år men har du ikke rett på å møte henne en gang eller snakke med henne i telefonen? Har du gått til rettsak? Jeg synes det er vel litt langt å flytte et barn så langt unna familien.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: