Hjem til helgen

Det blir en gledens dag i morgen for i morgen så skal jeg hjem til Stavanger og hjem til pappa og brødrene mine for helgen. Jeg skal fly fra gardermoen i Oslo og til Sola flyplass i Stavanger. De siste dagene har vært noe ekstremt kjedelige for jeg går og venter og venter på dagen i morgen. Jeg sitter bare på Vertshuset i Kafeen med mobilen og venter og venter på at dagen i morgen skal komme og jeg endelig kan få dra hjem. Jeg gleder meg kjempe masse til å endelig se pappa og brødrene mine igjen så gleder jeg meg også til å få sove i min  egen seng og få dusje hjemme for det er ganske så ubehagelig å dusje hos fremmede folk. Jeg gleder meg veldig til å spise frokost, middag og kvelds i mitt eget hjem og sammen med familien min. Jeg gleder meg så masse at jeg tror ikke jeg trenger å ramse opp alt men det jeg aller helst gleder meg til er å få treffe pappa og brødrene mine igjen. Jeg skal være hjemme fra Fredag til Mandag.

Fortell hva du skal i helga og hva du synes er det gøyeste med helg 🙂

Vi blogges, toonje.blogg.no

8 kommentarer om “Hjem til helgen

  1. Cecilie Bedsvaag: Tusen takk det får jeg og det er Hege Braseth og Hege michaelsen så lyver i nemdå og vant for de sier det ikke vinst mobbing i Sauda.

    Liker

  2. Iselin Renée: Åjada det ble den, alltid bra hjemme vettu. Jeg koste meg kjempe mye og har ikke kost meg så mye på nesten 2 måneder.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: