Drittsekker

Hei.

Nå har jeg kommet til Lindøy, kom på Mandag og jeg hater det jævlig mye og vil bare hjem. Det er jo ikke jeg som har bedt om å få være på Lindøy, det er en tvang og vet du hvordan det føles å bli tvunget til noe du seriøst ikke har lyst til, Hege Braseth og Hege Michaelsen gjør det mot min vilje og det er slettes ikke rettferdig synes jeg. De har jo faen meg heller ikke hørt på en eneste ting jeg har sagt enten i nemnda eller når jeg ble mobbet på skolen. Sånn som ting er nå så er det helt forferdelig og det har jeg skrevet i noen innlegg så det vet dere sikkert, har jo vært sånn helt siden de jævlene, Hege Braseth og Hege Michaelsen tok meg. Jeg forventet at Lindøy skulle være sånn fordi jeg liker meg bare hjemme og det gjør vel de fleste tenker jeg.  Jeg kommer som sagt aldri til og tilpasse meg eller føle meg velkommen der for det gjør jeg bare ikke og jeg kommer aldri til og gjøre det heller for sånn som ting er nå så synes jeg ikke at det er rettferdig at jeg skal få straff for at det jævla barnevernet i Sauda ikke klarer noen ting. Hege Braseth og Hege Michaelsen er noen jævla drittsekker og de burde fått sparken spør du meg, Michaelsen har jo ikke utdannelse en gang.

Har ikke gått på skolen på snart 2 måneder og det synes jeg er vel litt dumt kanskje men jeg klarer absolutt ikke begynne på skolen igjen ikke nå som de har tatt meg selv om jeg får gå på den samme skolen så er det vanskelig å konsentrere seg og jeg sover veldig lite og har vondt i hode ganske ofte så jeg tenker veldig på det som skjer og det er jo ikke rart sånn som Hege Braseth og Hege Michaelsen har holdt på å fucka opp familien men vi holder sammen alltid for vi er en familie og de klarer ikke fucka opp denne familien for sammen er vi sterke ikke sant. Jeg skal aldri gi meg og fortsette og kjempe for det om det er jævla tungt og kjipt, jeg har det ikke bra uten familien min. Gå igjennom dagene er veldig tungt for det er lange dager og netter og jeg synes det er så feigt at jeg må oppleve dette hver eneste dag. At Barnevernet i sauda, Hege braseth og Hege Michaelsen skal ødelegge livet mitt og min familien, det er galt og helt ubeskrivelig hvordan de kan holde på. Hvorfor skal de absolutt ødelegge alt jeg har? Jeg hater det seriøst. Familien min, skolegangen min og selvtilliten min. Hvorfor kunne de ikke bare oppføre seg som voksne folk. Jeg mener siden de gjør så mye galt så  går det til helvete så kan de ikke være så mye voksene eller hva.

Er så jævlig lei av det som skjer og jeg holder jo på å gå i luften, er så jævlig lei av alt sammen hvordan de jævla satans barnevernet i Sauda kan holde på sånn i over lengre tid. Hege Braseth og Hege Michaelsen.

Jeg har lest så masse på nettet og folk som er sånn noenlunde i den samme situasjonen som meg. Det er jo helt grusomt og lese og jeg vil sånn hjelpe de som har det sånn for jeg vet hvordan det er selv å bli satt på pinebenken selv, så jeg vet hvor vondt det gjør.
Mitt største ønske er å komme hjem.

Vi blogges, toonje.blogg.no

 

11 kommentarer om “Drittsekker

 1. Tonje, nå sitter det folk over hele landet og leser bloggen din. Det du skriver leses av folk som skjønner hvordan du har det. Vi får ikke gjort noe konkret her og nå, men du skal vite at mange ønsker å hjelpe deg. Og ikke bare deg, men også andre barn i samme situasjon.
  Det som er viktig da, er at vi får dine rapporter slik at også de som ennå ikke har forstått hva som foregår i barnevernet, får se hvordan det er. Så vær så snill, fortsett å skrive på denne bloggen. Ikke alle mennesker har evne til å føle og forstå andres smerte, og noen av dem er ansatt i barnevernet. Men du har en familie som jobber for å få deg hjem igjen, og det er andre som jobber for å få alle barn som er revet bort fra gode familier, hjem igjen. Du skriver på vegne av alle disse barna, din stemme blir hørt, og den er VIKTIG! Klem fra meg

  Liker

 2. Anonym: Tusen takk, bloggen vil fortsette til jeg er hjemme igjen og Sauda kommune er saksøkt det vil si i noen år. Jeg vet det er mange som er i samme situasjon som meg pågrunn av det er mange makt syke folk i barnevernet som ikke har det så bra hjemme selv da snakker jeg om Barnevern sjef Hege Michalsen som ikke har utdannelse en gang.

  Det er så synd at det er så mange liv som blir ødelagt på grunn av barnevernet og at vi ikke har et system som fungerer.

  Systemet i dag er at barnevernet leier inn konsulenter for og gjøre en jobb, vinner de får de mer betalt, de bryr seg ikke om familier men tenker kun penger.
  Hos meg var det Hege Braseth som driver sitt eget firma.

  Liker

 3. Anonym: Mitt øsnke er at jeg skulle blitt hørt men det ble jeg ikke i nemnda eller når jeg blei mobbet på skolen og jeg blir ikke hørt nå heller.

  Liker

 4. Det er en fryktelig følelse. Man blir kjempefortvilet og forbanna. Man føler at man ikke er verdt noen ting. Man vet selv best hvordan man har det inni seg akkurat nå.
  Så kan det jo hende at følelser eller opplevelser har en annen årsak enn den man tror, for eksempel kan man bli rasende på en lillebror som erter, mens årsaken er at man egentlig er grusomt lei seg fordi bestefar døde for tre dager siden – FOR EKSEMPEL. – Skjønner du hva jeg mener? NOEN ganger er det lettere å se på ting utenfra enn innenfra.
  Men likevel: man har som menneske krav på å bli hørt og bli tatt hensyn til, og man føler tydelig om de som skal høre, er innstilt på å hjelpe og finne fram til den egentlige årsaken, eller om de har en annen plan. I denne saken tror jeg du har merket at de hadde en annen plan, ikke sant?
  Det er vondt å bli satt i en uutholdelig situasjon av folk som ikke vil en vel, men som gjør ting for å ivareta andre interesser. Det kan være en deilig følelse å ha makt over andre, og hvis man har kjent på den følelsen en gang, kan man ønske å føle den igjen. Da slutter man etter min mening å være et godt menneske.

  Liker

 5. Anonym: Ja det er en helt jævlig følelse, opplevelse og ja man kan lett bli forbanna og sur på folk som bare vil skade og gjøre oss vondt, bare for at sannheten ikke skal komme frem.

  Ja eg skjønner godt hva du mener og det er vel ikke så lett det med å skjønne hvordan andre har det når de ikke er i den samme situasjonen selv men likevel så må man jo kunne si ifra.

  Jeg føler da at jeg ikke blir hørt eller har blitt tatt hensyn til, ikke noen gang. Jeg sitter jo med den følelsen at jeg ikke betyr noenting. Da jeg ble mobbet i Sauda sa barnevernsjef: Hege Michalsen “Mobbing i Sauda finnes ikke” straffen jeg fikk ble institusjon (barnehjem) så de hadde en helt annen plan ja.

  Ja de er veldig opptatt av og ha en mobbefri kommune, blir man mobbet i skolen så blir man sendt på barnehjem.

  Liker

 6. Marianne Skånland: Ja det er jeg, har skrevet et nytt innlegg. Har bare ikke fått sjangsen til å skrive så mye siden jeg drar til Stavanger vær dag og er opptatt av å vær med familien og venner. Men jeg skal absolutt ikke slutte og skrive og skal holde bloggen gående så klart.

  Liker

 7. Marianne Skånland: Når jeg endelig er kommet til Stavanger, så er og blir familie venninner ennå viktigere for meg enn noensinne. Det var akkurat som om det manglet noe på den andre plassen i veggli og det var det jo, blir mye og ta igjen med familie og venninner, selv om ikke alt er bra ennå.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: