Full av tanker og følelser

Har ikke fått blogget før nå fordi jeg har vært så opptatt med å dra til Stavanger hver morgen for og treffe familien min og venninnene mine så må jeg dra tilbake på kvelden, veldig kjipt men får ikke gjort noe med det selv om det presser veldig på for jeg har ikke lyst å være på lindøy. Jeg prøver og få skrive så mye jeg kan når jeg har tanker, følelser og frustrasjon jeg vil dele med dere. Det er ingen hemmelighet at jeg vil skrive blogg for det første så kan jeg høre om andre som kanskje er oppi en sånn situasjon og det er godt og få litt tanker, følelser og frustrasjon ut selv om det ikke hjelper så veldig mye så synes jeg bloggen har blitt en del av meg og jeg vil fortsette og skrive og ingen kan få ta det fra meg.

Føler da egentlig ikke at tiden går så fort men det er jo ikke noe man føler hver dag uansett  men det jeg mener er at jeg synes tiden går så jævlig sent akkurat nå eller det har jeg følt i de 3 månedene som har vært, siden jeg ble kidnappet av Sauda barnevern, Hege Braseth og Hege Michaelsen. Det er så slitsomt og oppleve vært sekund-min-timer, dager-måneder når jeg vet at jeg ikke kan få komme hjem sånn permanent. Det er bare så jævlig slitsomt og ligge oppe hele natten, for nettene er så lange og kjedelige og det er jævlig tungt. Jeg er jævlig trøtt om dagene for jeg får ikke sove på nettene jeg føler verden går rundt og rundt, at jeg lever i et mareritt og det gjør jeg jo også så jeg tenker helt riktig dessverre. Dette er et hælvetes mareritt som jeg ikke kommer meg ut av og vet du hvordan det føles? Det føles helt meningsløst å leve et liv med bare mennesker som vil gjøre livet ditt til et hælvete. (Hege Braseth og Hege Michaelsen) Jeg tror ikke verden har mer å tilby enn bare dritt, jeg tror jeg kommer til og leve med smerter hele livet og det høres jo ganske tungt ut men jeg vet ikke hvordan det vil bli i fremtiden, men jeg skal hvertfall ta de som har gjort livet mitt til et hælvete og skal ikke la en minste ting få slippe unna.

Jeg synes det er tungt å oppleve så mye på en gang og så fæle ting men hva kan jeg gjøre? Jeg sitter jo bare fast i et svart hull, prøver og bevege meg men får det ikke til, prøver igjen men nytter ikke. Jeg roper etter hjelp men alle bare går forbi og later som ingenting, jeg roper flere ganger etter hjelp men ingen som vil høre eller ta det på alvor, du tror jeg lyver men jeg gjør jo faktisk ikke det. Hvorfor i hælvete skulle jeg lyve om det? Tror du jeg er syk i hode eller, det er det bare Hege Braseth og Hege Michaelsen som er. Bare innse det jeg har rett om alt, om at barnevernet er et hælvetes rasshull og fucker opp familier der det passer de og tror de kan gjøre hva enn de vil bare fordi de har så jævlig mye makt men det er ikke sånn det skal være for hælvete da. Systemet er helt meningsløst, skjønner faen meg ingenting. Hvorfor skal barn, unge ha det vondt bare fordi noen makt syke folk tar over Sauda (Saudafolk blir styrte med trusler). Herregud hadde det vært opp til meg hadde jeg faen meg endret mange ting i det jævla barnevern systemet.

Noen ganger så tenker jeg det hadde vært bedre om jeg ikke levde for da slapp jeg å oppleve dette som pågår nå, men så tenker jeg også at jeg må jo kunne kjempe uten og la det knekke meg, og jeg vil kjempe for det jeg står for, for innerst inne så er jeg sterk og klarer dette og det sier jeg til meg selv også hele tiden.

Jeg er full av tanker, følelser, ønsker og spørsmål hver dag og det sliter jo veldig på men jeg får dessverre ikke gjort noe med det, det er jo ønsker og spørsmål som det ikke går an å finne svar på eller at ønsker går i oppfyllelse, men det skulle jeg virkelig ønske for da hadde jeg garantert ønsket meg å få komme hjem til familien og aldri bli plaga av barnevernet, Hege Braseth og Hege Michaelsen igjen og de der borte i Sauda, alle de som har gjort livet mitt til et skrekkelig helvete for meg, skal få sin straff og for at de ikke følger loven. Hvis det ønsket hadde gått i oppfyllelse hadde livet mitt vært så mye bedre. Som voksne folk burde de visst bedre enn dette synes jeg.

Vi blogges, toonje.blogg.no

4 kommentarer om “Full av tanker og følelser

 1. «Noen ganger så tenker jeg det hadde vært bedre om jeg ikke levde for da slapp jeg å oppleve dette som pågår nå,»
  Niks! Du er verdifull for andre, først og fremst for din familie og dine venner ….
  «men så tenker jeg også at jeg må jo kunne kjempe uten og la det knekke meg, og jeg vil kjempe for det jeg står for, for innerst inne så er jeg sterk og klarer dette og det sier jeg til meg selv også hele tiden.»
  – – – men du vil også bli verdifull for mange flere i fremtiden, nettopp fordi du kan forstå hva de går igjennom, de som utsettes for noe av det samme som du. Du vil bli en hjelper for dem fordi du IKKE kommer til å reagere slik du sier mange andre nå gjør overfor deg:
  «Jeg roper etter hjelp men alle bare går forbi og later som ingenting, jeg roper flere ganger etter hjelp men ingen som vil høre eller ta det på alvor, du tror jeg lyver men jeg gjør jo faktisk ikke det.»
  Kanskje det allerede er andre unge som leser bloggen din og blir hjulpet av den, men ikke har muligheten for å skrive kommentarer eller kontakte deg.

  Liker

 2. Jeg er ikke så veldig flink på dette med blogger, men har du en funksjon som heter Følg meg eller noe sånt? Da kan folk legge inn eposten sin der, så får de mail hver gang du legger ut noe nytt. Det er også morsomt for deg å gå inn og se hvor mange som har lest de enkelte innleggene. Slike ting er det mulig å finne ut av, hvis du ikke alt har gjort det.
  Ellers er jeg veldig glad for at du nå kan få mer kontakt med familien og vennene dine. Det som blir neste skritt, blir kanskje å komme i gang med skolen igjen?

  Liker

 3. Anonym: Jeg kunne ikke finne noe, jeg tror det er bare for dem som har bolgg selv som kan kan gjøre det. Jeg er veldig glad for og og kunne se familien og venninnene mine igjen etter så lang tid. Åh nei jeg klarer absulutt ikke og gå på skolen ettersom jeg ikke har kommet hjem enda.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: