Mobbing i Sauda

Det var i Sauda på Austrheim barneskole i 4 klasse, mobbingen begynte (skjult mobbing.)
Og jeg ville ikke gå på skolen, gruet meg hver dag til å gå på skolen. Jeg følte meg redd og likte meg ikke  der i det hele tatt. Jeg synes de voksne Lærer (Åshild Åbø Eeg)  rektor (Ingunn B. Svandal) helsesøster (Tone Rasmussen Birkeland) på Austrheim skole hadde noe skummelt i seg altså jeg følte meg presset når jeg var på møte med de, jeg følte jeg ikke kunne røre meg, de hadde en truende adferd jeg var redd og ville bare hjem. Seriøst det var virkelig skremmende men det ble mye mer skremmende når vi sendte klage på skolen men etter det så sendte rektor bekymringsmelding til barnevernet så fikk vi jo nok med dem å gjøre, Hege Michaelsen Barnevernsjef sendte sine to saksbehandlere Synne Fatnes Skorpe og Solveig Steinsland hjem til oss og sa jeg husker feil og ville jeg skulle huske skolen sin oppdiktede versjon.

Ingen av de har utdannelse som jobber i barnevernet i Sauda (barnevernsjef Hege Michaelsen, Synne Fatnes Skorpe og Solveig Steinsland) Skorpe og Steinsland fikk sparken etter en klage så derfor leier de inn en med utdannelse og det er konsulent Hege Braseth som driver for seg selv.

Det var en spesiell person som gjorde skolen til et hælvete for meg, men det var flere som var med på det. Skjønner absolutt ikke hva problemet hennes var? Hun manipulere vennskapsrelasjoner for eksempel og si noe når jeg ikke var der, sier noe som ikke er sant og satt meg i konstant dårlig lys. Hun ødelegger mye for meg og prøvde og ødelegge  vennskapet jeg hadde med folk og prøvde og ta bestevenninnene mine men hun fikk det ikke som hun ville da men hun ødela en del vennskap for meg.

Vi var faktisk venner på barneskolen når jeg flyttet til Sauda i 2011, da gikk jeg i 4 klasse. Men vi ble uvenner et par ganger. I 6 kl så skjønte jeg hva hun drev med, så da sluttet jeg og henge med henne og jeg sa det til både lærer (Åshild Åbø Eeg) Rektor (Ingunn B. Svandal) om at hun var kjip mot meg og behandlet meg som dritt. Men de ville ikke ta dette på alvor og snakket kanskje med henne 1 gang men hun fortsatte jo bare så hvis man tror at det hjelper å snakke til en mobber eller en som har behandlet deg dårlig betyr ikke det at den personen kommer til å slutte, man burde gjort mere.

Når jeg begynte på ungdomskolen så fortsatte hun selv når vi var uvenner og jeg vil aldri glemme det hun har gjort mot meg. Ja hun slapp unna med noe som det burde blitt gjort noe med men neida selvfølgelig ikke for i Sauda så heter det seg det at alle er så greier mot hverandre, man beskytter hverandre for og ikke få et dårlig rykte på seg.

Det skulle vært sånn at når folk blir mobbet på skolen, samma om det er skjult mobbing, erting, plaging eller at man blir behandlet dårlig enten av andre elever eller voksne, lærere så skal skolen lærerne være voksne nok til og gjøre noe med det.. Det er slettes ikke sånn at barn, unge skal grue seg til å gå på skolen for et eller annet som skjer.

Det er feil at Barnevernet kom inn i bilde hos oss for det var jo egentlig ikke meningen, det var jo på skolen det skjedde ting på og slettes ikke hjemme men likevel så kommer de hjem til hos med politi og skremmer livet av hos. Hvordan tror du det er for hos og få politi på døren uten og vite hvorfor i hælvete de tar med politi og hvorfor barnevernet og politiet står på døren i det hele tatt? De skal faen meg undersøkt skolen og ikke hjemme. Jeg er fly forbanna på akkurat dette for det er faen meg ikke rettferdig noe av det. At jeg må få straff for at Hege Braseth, Hege Michaelse, Ingunn B. svandal og Åshild Åbø Eeg som gjør feil og er så dumme i hode. Hvorfor må jeg ta den straffen når det er de som fortjener den og burde fått straff i stedet for meg. Jeg er bare så jævlig forbanna og det kommer ikke til å bli bedre så lenge dette pågår, så lenge barnevernet i Sauda, Hege Braseth og Hege Michaelsen  ødelegger meg. Jeg vil aldri stoppe og kjempe imot barnevernet enten om det er meg eller noen andre. Men jeg vet vertfall at de skal faen meg få kjenne hvordan det er og bli satt på plass.  De må faen meg dra seg langt vekk, kan gjerne dra til en annen planet også.

Kontakt meg gjerne hvis du har noe du lurer på 🙂
Vi blogges, toonje.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: