En liten oppdatering til dere

Hei. jeg tar bare en liten oppdatering til dere ^^

Jeg skal sove hos min venninne i helgen og kommer kanskje ikke tilbake på bloggen før på Mandag men jeg kommer til å blogge litt når jeg kommer tilbake, det er helt sikkert.

Akkurat nå er jeg hjemme, er veldig trøtt og sliten siden jeg ikke får sove på nettene og ligger oppe hele natten så blir jeg jo jævlig sliten og trøtt og dette har jo pågått siden jeg ble kidnappet av barnevernet (Hege Braseth og Hege Michaelsen) så har all grunn for og skylde på dem. Jeg sover noen timer når jeg kommer hjem til familien igjen for da vet jeg at jeg kan slappe av.

Jeg skal spise middag og dusje før pappa kjører meg opp til venninnen min så jeg håper at jeg glemmer de tankene om at jeg er på Lindøy, nei okay det kan jeg bare glemme egentlig for det får jeg ikke til. Jeg har det i tankene mine hele tiden enten om jeg vil det eller ei og det er veldig kjedelig for jeg blir så sliten av alle tankene også og det sliter meg så jævlig ut.

Men ja hvertfall så var dette den lille oppdateringen jeg ville dele med dere og så får dere ha en god helg og kos dere masse så blogges vi, toonje.blogg.no
 

Relatert bilde
Savner og ha et godt humør…

2 kommentarer om “En liten oppdatering til dere

  1. Anonym: Fikk endelig til å sove litegrann når jeg var hos vennina mi men nå sitter jeg her på Lindøy igjen og får absolutt ikke til og sove og det er slitsomt og kjedelig. Det var bare godt når jeg fikk sovet littegrann på natta hos venninna mi. Håpe du hadde en fine helg (:

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: