Systemet i barnevernet/Sauda

Systemet i barnevernet (Sauda barnevern) Det er mange alvorlige feil i systemet, og det er regjeringenskommunen sitt hovedansvar å rydde opp.
Hvor mange triste historier må til før vi klarer å se nødvendigheten av en ny struktur/system som setter barnet først?

Vi har skapt et barnevern som sliter ut både barn og familier, fremfor å gi dem håp og motivasjon. Når skal de stoppe i og gjøre så mange feil og at de ikke lærer av sine feil det er helt tåpelig og at ingen ser hva konsekvenser det fører til. Det er faen meg så fuckings teit at barnevernet kan holde på å ødelegge barn og familier i over lengre tid, ingen ser jo hva det fører til.

I mange kommuner er det altfor mange som jobber i barnevernet som ikke har utdannelse en gang og som må leie inn en med utdannelse (konsulent). som kan vise seg og ikke være helt lovlig. https://www.nrk.no/norge/_-privat-barnevern-truer-barnas-rettssikkerhet-1.12187236  Det er også en ting som skulle vært gjort noe med for de med uten utdannelse vet ikke hvordan ting skal håndteres og hvordan de kan gjøre det best mulig for barn, for sånn så ting er nå så er det fullstendig fucka system, det gjelder spesielt Sauda kommune i og med at det er de som har ødelagt mest for oss og driver og fucke opp familien min men vi hadde jo en episode når vi bodde i Stavanger (hundvåg) Men det orke jeg dessverre ikke og ta opp nå, senere kanskje men ikke nå.

Jeg tror faktisk at barnevernet hadde vært like dårlig og fucka på alle kanter selv om de hadde hatt utdannelse. Jeg ser ingenting bra med barnevernet og jeg kommer ikke til å se det heller for barnevernet er ikke noe bra, det er ikke det. Tro meg, du vil tro meg når du ser det eller opplever det selv mest sannsynlig. Da vil du se hva barnevernet gjør mot familier og det er ikke bra ting skal jeg si deg.  Barnevernet er helt fucka folk på alle kanter og hvis du som leser dette ikke tro meg så nei vel, det er mange andre som støtter meg og tror på meg i min sak og Sauda barnevern (Hege Braseth og Hege Michaelsen skal jammen meg få et dunk i ryggen tilbake etter alt det de har gjort mot meg og min familie, de slipper ikke unna så lett hvis det er det de tror så må de faen meg ta og snu på den jævlige flisa og se på en annen måte, åhh jah hvis de klarer det i det hele tatt.

familien må føre en veldig lang kamp før etaten (barnevernet) innser at de har gjort noe galt hvis dette er tilfellet. I vårt tilfelle så er det og føre en kamp mot barnevernet veldig slitsomt fordi man vet liksom ikke hva som venter oss eller jeg vet da vertfall at barnevernet i Sauda er såpass dumme for og gå til sak i det hele tatt altså skjønner ikke hvorfor de gidder å bruke så jævlig masse tid på familien min når det er sikkert utrolig mange der ute så trenger hjelp men jeg tror at barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen ikke er istand til og jobbe i barnevernet jeg mener at de jobber bare der for og få penger, det er nok penger for en innleid konsulent og hente her.  

Barnevernet må begynne å lære av sine feil, og ikke gå i forsvarsposisjon hele tiden.
Hva feiler det folk i dag? Nå må faen meg systemet i barnevernet forandre seg. Altså skal barn, familier ha det vondt på grunn av barnevernet som egentlig skal verne barn og ikke gjør livet til et hælvete for folk. Nå har jeg faen meg fått nok, jeg gidder ikke sitte på et jævla ungdomshjem, beredskapshjem og alt det der. Jeg gidder faen meg ikke det når jeg kunne vært hjemme med min familie og vært glad og  kost meg så pass så det går an for du vet når man har barnevernet på seg så sliter det på hele dagene da er det vanskelig og ha et godt humør.  Men jeg skjønner faen meg ikke hvorfor jeg skal få straff og sitte på et jævla ungdomshjem. Det er faen meg ikke riktig det der. De gjør det mot min vilje, tvang og det faen meg så urettferdig og jeg vet bedre enn noen andre om hva som har skjedd i min sak og hvis du ikke tror meg så nei vel. Vent til du opplever det selv så skjønner du det da.

Barnevernet skal ikke bli oppfattet som en trussel for barn, men som en samarbeidsvillig etat som jobber for barnet, og ikke for systemet.
Vi blogges, toonje.blogg.no
 

 

2 kommentarer om “Systemet i barnevernet/Sauda

 1. Du skriver veldig bra! Er dyktig til å uttrykke deg. Får budskap klart fram.
  Det «systemet» der; det funka nok på 1800-tallet.
  Noen nye og skikkelig gode, nyutdanna idealister kommer til i blant. Og slutter nokså fort, fordi de stanger hu’e i veggen.
  ‘Barnefjernet’ har jeg fått nok av. Mer enn nok!
  Ønsker en fortsatt fin helg 🙂

  Liker

 2. Torunn: Tusen takk så koselig å høre. Vi må sette en stopper for det barnevernet gjør, ødelegger barn og familie og nå har det gått langt over grensen.

  Ha en strålende helg (:

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: