Sliten og tung inni meg

Nå er jeg helt sliten og tung inni meg, har jo vært det en stund da og det er jo fordi jeg ikke får sove på nettene på Lindøydritten og jeg fikk ikke sove i Veggli hos det fuckings folka  Perulv og Stankelbein heller og det sliter meg veldig ut at jeg ikke har fått sove på nettene på måneder. Jeg har jo snudd hele døgnrytmen på hode nå. Sånn som det er nå så sover jeg ingenting på Lindøydritten og jeg er oppe hele natten skriver litt og får liksom bare tiden til og prøve og gå fort sånn at jeg kan reise til Stavanger så tidlig som mulig når båten går. Så går jeg hjem og sover i noen timer og det må jeg nesten for jeg må ha søvn, det må jeg altså. Jeg er utslitt nok som det er.

I Går for eksempel så hadde jeg både vondt i hode og var svimmel helt til jeg fikk litt søvn hjemme. Jeg var så svimmel og vondt i hode at jeg gråt og jeg satt meg bare ned i gangen når jeg kom hjem og tok en pause så fikk jeg noen tabletter og vann så gikk jeg rett i seng for jeg var så sliten og tung inni meg. Det er veldig tungt og ikke få sove på nettene og hvertfall i lengre tid pluss at du har alle de tankene på deg.. Det er ekstremt grusomt og ikke bo hjemme for det lager liksom mange problemer for meg og det føles ut som om jeg mister alt og at jeg ikke klarer dette men vettu hva jeg skal klare dette selv om dette er ekstremt vondt alt sammen. Jeg skal klare, jeg skal absolutt kjempe for det jeg står for nemlig å få komme hjem til familien min og jeg skal absolutt ta de som har gjort alt til et helvete og ødelagt familien min, de skal ikke få slippe unna med det det de gjør. (Hege Braseth og Hege Michaelsen)

Det er også jævlig tungt og slitsomt og ha alle disse tankene og følelsene inni meg men det er jo barnevernet i Sauda sin feil Hege Braseth og Hege Michaelsen. Alle tankene inni meg er som tunge skyer som er tankefulle og greier ikke og gjøre noe med disse tankene og det er kjempe slitsomt og gå med disse tanker hver dag. Venter hver dag på og få komme hjem til familien min for og være sammen med dem og bare komme meg i sengen for og sove og det som er herlig er at det er min seng og bare min så er det ingen som kommer og går i den.  De skal faen meg stå til rette for alt det de har påført min familie og alt det me har måtta vært gjennom/opplevd så skal de ikke få slippe unna med det. Det må gjøres noe med.

Jeg er bare så drittlei av absolutt alt og av og til blir det litt for mye for meg, jeg orker faktisk ikke at barnevernet skal henge og klenge sånn på familien min. Vi må jo få leve som normale mennesker vi også og ikke bare ha dårlige dager men sånn så det er nå så har Barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen ødelagt mye for hos. Både Jul 2015-2016 og 2017,  Påsken 2016 og 2017,  17.mai 2016 og 2017,  sommeren 2016 og 2017 så det har vært kjempe tragisk at de har ødelagt så mye og de har jo ikke bare ødelagt det men også mye mer..  Jeg bare orke ikke mer av det hælvetes barnevernet.. kan de ikke bare gi seg og  dra seg lagt ut til hælvete eller til djevelen ned i bakken. Orke ikke å få flere ferier ødelagt av Barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen, jeg blir faktisk kvalm når jeg skriver Hege Braseth og Hege Michaelsen men det er bra og få frem hva de to idiotene har gjort for noe.

Sånn så jeg ser det er ikke Sauda en god bygd, det er en drittbygd. Man får liksom ikke løst noen ting der inne i den drittbygda. Vi kom ingen vei med den klagen som vi sendte til Austerheim skole mot den mobbingen der Rektor: Ingun S. svandal og Lærer: Ashild Åbø Egg og Helsesøster: Tone Rasmussen ikke gjorde en god jobb. De bare sendte bekymringsmelding til barnevernet så fikk vi nok med dem å gjøre og det ser jo ut som de fikk det som de ville. Har fortalt dette i tidligere innlegg som du sikkert har lest men uansett så er det mange andre i Sauda også som har blitt utsatt for det med mobbing der rektor ikke har gjort en dritt for og stoppe eller prøvd og stoppe, det er så typisk. Skolene burde virkelig skjerpe seg hvertfall Sauda skolene men det er jo vanlig at det går masse mobbing i små bygder som Sauda for det går så sykt masse rykter hele tiden og det går bare dritt rundt hele tiden. Men det jeg prøver og få frem her er at du kommer ingen vei ved å sende inn klage eller anmelde noe. Går ikke an å gjør en dritt i Sauda dritt kommune for alle kjenner alle og du får bare et sterkt tilbakeblikk som er kjempe dritt og som gjør at man må flytte, som familien min. Sauda reklamerer for null mobbing i skolen da blir det farlig og melde ifra om mobbing for rådmannen politikere tåler ikke det. link til siden: https://www.udir.no/nullmobbing/

Jah det var vel alt jeg hadde på hjertet i dag og håpe virkelig at du skjønner hvordan jeg har det og føler meg når vi har det jævla barnevernet på oss.Vi blogges, toonje.blogg.no

 

2 kommentarer om “Sliten og tung inni meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: