Fredag og helg

Hei. Hadde du en fin Fredag?

Det hadde hvertfall jeg i forhold til når jeg var i veggli hos Perulv og Stankelbein men når jeg er i Stavanger/Lindøy så sover jeg jo hos pappa men bare i helgen da, det er kjipt at jeg ikke får sove i ukedager eller jeg vil jo selvfølgelig bare komme hjem til pappa og brødrene mine med en gang uten å være plaga av det hælvetes barnevernet Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen) Men i går så sov jeg hvertfall hos pappa og det er mye koseligere det enn å sove på Lindøy der jeg er oppe hele natten og ikke får til og sove en dritt men hos pappa er det ikke sånn. Hos pappa får jeg sove hvertfall litt i og med at barnevernet henger og klenger på hos hele tiden så er det ikke lett å sove noen plass men jeg får sove noen timer da. Jeg er så sykt sliten og trøtt ettersom jeg ikke har sovet på nettene på flere måneder, så letter det litt at jeg får sove i noen timer hvert fall for hvis ikke så hadde jeg gått rett i gulvet, hadde vært dårlig, hodepine, svimmelhet og sånne ting men nå har jeg bare litt hodepine og svimmelhet av og til i og med at jeg ikke får sove noen ting på Lindøy, ligger bare oppe hele natten. Men heldigvis så får jeg kommet meg på båten tidlig om morgen til Stavanger så går jeg hjem til pappa og sover i min deilige seng. Men båten kunne kommet mye tidligere sånn i halv 4 tiden for det er ganske så slitsomt å sitte oppe hele natten uten å få sove en dritt men nytter tiden til og skrive her på bloggen og sånne ting. Har savnet den deilige luften så kommer inn vinduet om natten og katten som vil kose, savner å sove på mitt eget rom. Jeg kan være meg selv hjemme hos pappa og brødrene mine og slappe av så mye jeg vil for jeg vet da at jeg i det minste er trygg og har noen som jeg stoler 110% og kan spørre om hva enn jeg lurer på.

Jeg sov hos venninna mi fra i går til i dag for venner er også viktig å beholde og bygge opp vennskapet selv om det ikke er så lett nå som barnevernet er i bilde og jeg må være på Lindøy i ukedagene så kjenner jeg veldig stort press. Jeg vil være med familien så ofte jeg kan og så mye som mulig for jeg savner dem sånn og jeg har lyst å bo hjemme men så må jeg også prioritere venner for det er viktig. Venner er viktig å ha når man for eksempel er i en sånn situasjon som dette, kan den vennen støtte deg og hjelpe deg i den vanskelige perioden men det er jo heller ikke så ekkelt for den vennen, kanskje man ikke vet helt hva man skal si til sånne ting men uansett så er det viktig med venner og jeg prøver så godt jeg kan og holde vennskapet på plass og være mye med familien for jeg er så glad i dem og savner dem helt jævlig mye. Alt dette så barnevernet i Sauda har gjort Hege Braseth og Hege Michaelsen lager et stort press og mange problemer for meg, problemer som jeg ikke har hatt før og problemer som blir større og utfordrende. Det er jo ikke noe gøy å tenke på at man lever et slikt liv, et liv der man må være forsiktig og må ha folk i livet som egentlig ikke har noen grunn for og være der og sånne frekke djevler avskyr jeg, hater det.

Poenget her er at alt og alle ting hadde vært mye lettere om jeg bodde hjemme hos pappa og brødrene mine og at barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen dro til hælvete eller djevelen under bakken og aldri trakasserer oss eller plaga oss igjen. De skulle fått sin straff for lenge siden men i stedet så er de her uten grunn og ødelegger barns liv og familier, og setter de på tortur benken.
Vi blogges, toonje.blogg.no

 

3 kommentarer om “Fredag og helg

  1. Hei! Jeg lurer på om du kan forklare noe jeg ikke skjønner: At du snur døgnet er greit, det skjønner jeg, Men hvordan kan du få lov til å dra hjem på dagtid og være nødt til å dra tilbake til Lindøy på natta? Det skjønner jeg ikke. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: