Saksøke kommunen

Dette er noe jeg har tenkt og villet lenge i over 1 år og det samme har familien min villet og jeg ønsker bare å få det gjort. Jeg vil saksøke Sauda barnevern eller Sauda kommune da siden det er flere folk og ikke bare i barnevernet men også folk fra alle kanter som har gjort livet til et hælvete for oss alle i familien så derfor blir det vel Sauda kommune. Jeg vil gå til det punktet med å saksøke sauda kommune/sauda barnevern (Hege Braseth og Hege Michaelsen for alt det hælvete de har gjort/og gjør mot meg og min familie.

Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michaelsen har både truet, kommet med trusler, mobbet pappa for utseende, kommet med falske grove anklager og trakassert oss. De har gjort livet helt fucka for hos alle men de skal hvertfall ikke få fucka opp voksenlivet mitt. Nå er det på tide å sette opp rettferdige grenser for hva barnevernet kan gjøre og ikke gjøre og dette her så barnevernet i Sauda gjør Hege Braseth og Hege Michaelsen er faen meg ikke rettferdige. Jeg synes rett og slett at det er nok grunn til å saksøke sauda kommune/barnevernet (Hege Braseth og Hege Michaelsen for alt de har gjort og alt de gjør, for alt vi har måtte gå igjennom. Det har vært slitsomt og det er slitsomt og leve på denne måten altså hvorfor i huleste kan vi ikke bare få fred fra det hælvetes barnevernet. Jeg er bare så drita lei av leve på denne måten, være trøtt fordi jeg ikke får sove på nettene for at jeg tenker så ufattelig mye på grunn av det barnevernet gjør Hege Braseth og Hege Michaelsen. Å tenke at det er sånn verden er, at verden ikke har mer å tilby enn bare dritt.

Bare se det på denne måten, hvis du krøller et papir og rette det opp igjen så synes det på papiret. Og det samme om man har blitt mobbet eller blitt utsatt for noe jævlig vondt så sitter det inni deg for alltid og det er ikke så lett som å bare gå til en lege, det blir ikke bedre for det. Det er noe som er og vil bli inni deg for alltid som man vil huske resten av livet. Og det gjør vondt både innvendig og utvendig.

Jeg kan bare ikke beskrive hvor vondt dette her er, for det gjør mer vondt enn det ser ut som. Det gjør vondt inni meg hele tiden og det er ikke noe som går vekk. Føler at det er noe som mangler og det som virkelig mangler er at jeg får komme hjem til familien igjen for det er der jeg hører til og føler meg tryggest sammen med pappa og brødrene mine. Av og til så har jeg bare lyst til og dø fordi jeg er så jævlig sliten og trøtt av alt sammen og jeg har bare lyst til og skrike høyt jævla drittsekker. Jeg har bare lyst å rive av hode på det jævla helvetes barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen. Faen, jeg skjønne virkelig ikke at mennesker kan behandle andre mennesker på denne måten. Skjønner heller ikke hvorfor systemet i barnevernet skal være så jævla dritt, det ødelegger barn og unge helt. Blir helt knust og ødelagt. Jævla fuckings folk må ta ansvar for det de gjør selv og ikke skylde det på alle andre.

Ha en god sommer forresten.
Vi blogges, toonje.blogg.no

5 kommentarer om “Saksøke kommunen

 1. «Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michaelsen har både truet, kommet med trusler, mobbet pappa for utseende, kommet med falske grove anklager og trakassert oss.»
  Jeg ville forvente i ethvert normalt samfunn at en slik kriminell rapport kunne ha stor innvirkning på barnevernsaksen, normalt bør saken gå immeadiately til en annen kommune for det lokale kontoret er tydelig partisk fra dette tidspunktet.
  «De har gjort livet helt fucka for hos alle men de skal hvertfall ikke få fucka opp voksenlivet mitt. »
  Du er helt her. Folk som begår lovbrudd som du har skrevet, fortjener ikke å ha noen innvirkning på voksenalderen din.

  Liker

 2. Mine unnskyldninger, den viktigste delen av min kommentar ble tapt under kopiering og liming.
  «Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michaelsen har både truet, kommet med trusler, mobbet pappa for utseende, kommet med falske grove anklager og trakassert oss.»
  Det du har nevnt her, er kriminelle handlinger. Det kan være en bedre idé å rapportere folk som har begått dem til politiet eller påtalemyndigheten for en straffeprosedyre! Sørg for at du har nok bevis for en grunnet mistanke, så du skal ikke bli anklaget for falsk anklage selv.
  Jeg ville forvente i ethvert normalt samfunn at en slik kriminell rapport kunne ha stor innvirkning på barnevernsaksen, normalt bør saken gå immeadiately til en annen kommune for det lokale kontoret er tydelig partisk fra dette tidspunktet.
  Rådfør deg med din advokat.
  «De har gjort livet helt fucka for hos alle men de skal hvertfall ikke få fucka opp voksenlivet mitt. »
  Du er helt her. Folk som begår lovbrudd som du har skrevet, fortjener ikke å ha noen innvirkning på voksenalderen din.

  Liker

 3. Du kan saksøke det lokale barnevernkontoret (eller kommunen) for kompensasjon for den ikke-materielle skaden de har forårsaket, og / eller du kan rapportere de faktiske personer som håndterer saken til politiet / påtalemyndigheten.
  Så vidt jeg forstår, er de sårbare som det lokale barnevernkontoret har forårsaket sannsynligvis forårsaket av kriminelle handlinger begått av offiserene – og i så fall kan en kriminell rapport være den mest enkle, så lenge du har betydelig bevis.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: