Selvmordstanker

Hei lenge siden, har ikke skrevet et innlegg på en stund nå og er jo litt fordi jeg er sliten og trøtt osv.. Idag så har jeg lyst å ta opp et tema som er litt vanskelig å snakke om og som jeg ikke liker å nevne, tenke på eller ha følelser om det men likevel så har jeg det. Jeg tar opp dette tema fordi jeg føler det er på tide å få slippe det også litt ut. Tema er selvmord og det er jo mange unge jenter/gutter som sliter med for eksempel selvmordstanker eller andre ting innenfor dette tema og det er veldig trist at det er så mange.

Jeg vil ærlig og redelig ikke ta mitt eget liv, ikke ennå hvertfall. Men etter alt det jeg og min familie har vært gjennom så er det slettes ikke noe enkelt å tenke positivt i dette som pågår. Men det jeg vet og er helt sikker på er at vi skal i det minste ta denne kampen med storm og vinne i tingretten sånn at jeg får komme hjem igjen. Jeg vil bare ikke leve et liv med faenskap, hælvete og folk som Hege Braseth og Hege Michaelsen som skal fucke opp livet mitt og familien min. Jeg vil bare leve et normalt liv okay.

Jeg får og har veldig ofte selvmordstanker og det er noe som pågår hele tiden spesielt etter at barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen kom inn i bildet og gjorde livene våre til hælvete og fucker opp alt hele tiden. Selvmordstankene kommer helst når jeg er på Lindøy og på nettene hvor enn jeg ligger om det er en oss venninne eller noe sånt og det er en veldig stor plage og skremmende og bare få selvmordstanker. Det er skremmende for jeg kjenner det veldig godt overalt i kroppen men aller mest i hjerte. Hadde jeg bodd hjemme permanent nå og at vi ikke hadde barnevernet i nakken så hadde ting vært bra men nå er det ikke sånn. Nå er jo livet et hælvete og hvor lenge kommer det til å være sånn mon tro?

Å leve på denne måten i flere år er vanskelig med virkelig tøffe perioder. Det er både skuffende og trist at vi må leve et liv under maktsyke folk som Hege Braseth og Hege Michaelsen. Vi orker det ikke men vi har jo ingen valg og da sliter det på. Hele familien blir utslitte og dårlige når Hege braseth og Hege Michaelsen ved Sauda kommune holder på å trykke oss ned hele tiden.

Selvmordstankene går jo ut på at jeg er så sliten, trøtt og vil bare ha fred fra barnevernet i Sauda men det får jeg jo aldri så da vil jeg bare slukne som et lys og når ting er bra igjen så slår vi på lyset igjen eller gjøre det enklere med å bare slukne som en stjerne og aldri våkne. Vetche ka som funke best jeg? Jeg vil bare at meg og min familie skal få være i fred for engang skyld og leve et normalt liv sammen og gjøre det vi får glede av i stedet for og være ulykkelig hver dag på grunn av Hege Braseth og Hege Michaelsen ved Sauda kommune. Når jeg får disse selvmordstankene så føler jeg ganske store nedtur og jeg greier slettes ikke styre disse tankene for de kommer enten om jeg vil det eller ei. Det er jo dumt for jeg vil ikke ha det sånn.

Når man har for mange problemer som man må takle så kan det bli alt for mye og i slike stunder får jeg tanker om å ta mitt eget liv. Det er slettes ikke verdt å leve et slikt liv jeg lever idag. Jeg synes det er sinnsykt ubehagelig og snakke om dette tema for det gjør veldig vondt og jeg liker det ikke. Jeg liker bare ikke følelsen men idag så tar jeg det faktisk opp her på bloggen. Vil jeg ta mitt eget liv – ja, eller nei det er litt komplisert men jeg vil jo helst beholde det men det gjør bare så vondt å leve et slikt liv. Men familien min er alt og jeg er glad i dem og dem er glad i meg og vi skal aldri miste hverandre uansett hva som skjer. I min familie er vi 4 KLØVERE og 4 KLØVERE holder alltid sammen og står fast på det vi mener og gir hos ikke uansett hva. Vi gir aldri opp og skal kjempe og kjempe for sannheten og det som er rett.

Vi blogges, toonje.blogg.no

7 kommentarer om “Selvmordstanker

 1. Dere fire VET OM at dere er glad i hverandre og vil holde sammen. Der stiller dere bedre enn mange som ikke får ha kontakt eller fortelle hverandre at de tenker på hverandre og savner hverandre. Hold ut! Du skal komme strålende i land!
  Firkløver betyr LYKKE.

  Liker

 2. Jeg er helt enig med Marianne.
  I tillegg synes du å gå gjennom et traume og kanskje PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Traumer i ditt tilfelle tror jeg er at du er tvangsseparert fra familien din.
  Jeg har to kommentarer her:
  1. Vurder å være ærlig for dine pleireforeldre. De kan bli med i din side og ikke barns velferd, med mindre de er veldig onde og ser bare etter pengene de kan få.
  2. Halv alvorlig: Vurder å se etter profesjonell hjelp, men i det minste for en psykiater eller en klinisk psykolog. Du kan til og med overbevise den profesjonelle om å sende en bekymringsmelding på barnevernet til barnevernet;) dette kan være et fint bevis på retten;)

  Liker

 3. Marianne Skånland: Vi vil alltid holde sammen. Jeg synes det er så grusomt trist for dem som ikke får ha kontakt med familien og det ødelegger masse det også men heldigvis er ikke jeg der. Barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen) har faktisk trukket seg fra retten og det er en kjempe gode nyheter 🙂
  Tusen takk for din kommentar.

  Liker

 4. utenlandsk: Ja men psykolog snur, vrenge og vrir ting på hode og etter på vet du ikke hvem du lenger og isåfall så ville jeg vente til alt dette tar slutt men nå har jo barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen) trukket seg fra retten så det er kjempe bra.

  Liker

 5. Psykologene som ble spurt av barnevernet vri ting … ikke så overraskende. De får pengene fra barnevernet … Ikke gå til psykologer på barneverns liste.
  Legene læres imidlertid ganske bra at en av de viktigste er å gjøre mindre skade enn godt. Psykiatere er leger og kliniske psykologer jobber også på sykehus sammen med leger – de bør forstå at en terapi ikke skal velges når de forventede bivirkningene er større enn de forventede fordelene, og selv etter det kan en terapi være veldig alvorlig Uventede bivirkninger enn det du prøver å kurere – og i så fall må du raskt endre behandling …

  Liker

 6. Først: tror ikke at reaksjonene dine er unormale. De er normale og sunne.
  Hvis du tok fosterpleie lett, ville det ikke være sunt.
  Den eneste unormale tingen er at ditt lokale barnevernkontor ikke er villig til å lytte til det du forteller dem i det hele tatt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: