Mine tanker i hverdagen

Hei fine leserne mine ❤

Nå ligge jeg som sagt bare hjemme i senga mi hos pappa og jeg skal ligge her til Mandag. For vi fikk inn en sånn avtale med Lindøy at jeg kan ligge her fra Torsdag til Mandag men jeg må jo bort på Lindøy på Mandag og være der til Torsdag men jeg dra fortsatt tidlig om morgen hjem til pappa og må dra igjen om kvelden. Jeg har mange ønsker men bare et spesielt ønske som jeg vil aller best i hele verden skal gå i oppfyllelse og det er jo som jeg har sagt i tidligere innlegg at jeg vil hjem og bo hjemme permanent uten det forbanna barnevernet i Sauda, Hege Braseth og Hege Michaelsen som skal gå over nakken på oss hele tiden. I grunn å bunn så har vi ingenting med barnevernet å gjøre men likevel så sitter vi fast i et sånt hælvete.

Som jeg skreiv lenger oppe så ligge jeg i sengen nå fordi jeg er sliten og ikke er helt på topp. Jeg har bare så mange tanker og følelser som ligger å kribler inni meg og det er jo slettes ingen god følelse. Tankene som omhandler barnevernet, jeg har jo tanker vær dag om det så det er ikke noe nytt men føler meg noen ganger helt ekstremt dårlig mens andre ganger bare dårlig og  det går jo opp og ned eget. Noen ganger så blir jeg bare helt utslitt av alle disse tankene så barnevernet i sauda lager i stand Hege Braseth og Hege Michaelsen. Det barnevernet gjør er å lage masse vondt og lage mange tusen problemer for familien.

Ingen av dagene mine har noen som helst glede i seg for jeg vet at dagene er så forferdelig vonde. Ingen av dagene har glede i seg for jeg vet det er noe i livet mitt som ikke er på plass. Det er klart jeg kan gjøre ting som jeg kanskje smiler av men det betyr ikke at jeg har glede i hverdagen, at jeg har glede i livet for livet er slettes ikke verdt å leve sånn som jeg har det. Gleden i livet hadde falt på plass igjen om jeg fikk komme hjem og bo hjemme permanent uten barnevernet, barnevernet i sauda som ødelegger hver minste ting.

Denne dagen idag er sånn at jeg bare vil slappe av og prøve og ta det med ro. Prøve og ha andre tanker enn de som bare gjør meg vondt og sliter meg helt ut. Jeg vil bare være sammen med familien min, pappa og brødrene mine. Vi skal lage pannekaker idag så det blir digg og kos.

Jeg håper uansett at du får en herlig Søndag og har kost deg litt i helgen ❤
Vi blogges, toonje.blogg.no

 

3 kommentarer om “Mine tanker i hverdagen

  1. Du kan bare rapportere disse barnevernansvarene til politiet for påstått menneskelig tortur … (psykologisk tortur, selvsagt)

    Liker

  2. Jeg mener en straffeprosedyre mot de faktiske offiserene som håndterer saken og ikke bare en sivil sak mot kommunen. Jeg er sikker på at advokaten din kan forklare forskjellen for deg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: