Tiden går sent

Tiden går sent, aldri har tiden gått så sent noen gang. Tiden går sent fordi jeg har det selv vondt og lengter etter noen jeg er ekstremt glad i, tiden går ikke fortere fordi den går så fort vi vil ha det til selv. Det er lenge og vente når det føles ut som 100 år og 100 år er lenge og vente i seg selv.

Hvis du ser på dette bilde nedenfor, litt forvirrende men hvis du ser på det lenge nok og fokuserer så kan det føles ut som om du blir dratt med inn i tiden eller bare tenk deg det. At du blir dratt inn i tiden og siden tiden går så sent så blir du dratt lenger og lenger inn og til slutt vet du ikke hvor du står hen. Det er jo slettes ikke enkelt for noen av oss som opplever slike vonde ting men til de av dere som opplever slik som meg at barnevernet tuller med feil familie så stå frem med historiene deres og ikke vær redd for og dele.

Jeg vet hvor jeg står hen men det er vanskelig og følge med, tenke positivt og ha et bra liv sånn som ting har blitt nå så er ingenting lett. Jeg ser alt negativt med livet og livet er ikke en lek lenger det er vondt og leve hver dag. Livet føltes bedre når jeg var og er hjemme hos hos pappa og brødrene mine for da føles alt så mye enklere men med barnevernet på nakken hele tiden så er det et hælvete.

Tiden går veldig sent for de fleste tipper jeg når de venter på noe godt skal skje men i dette tilfellet så går det ekstra sent og i tillegg så må jeg lide for en straff jeg kunne ha sluppet hvis det ikke hadde vært for det fuckings barnevernet i Sauda som bare er nødt til å ødelegge alt, familien min og alt vi hadde. Hvis det ikke hadde vært for Austrheim skole (Ingunn B. Svandal, Tone Rasmussen Birkeland og Åshild Åbe) i Sauda så hadde ikke jeg sittet her i dag straffet for noe som det skulle vært gjort noe med.

Jeg har så uendelig mye å si til dere men det er ikke alltid like enkelt å sette ord på hva jeg virkelig tenker og føler men hittil så tror jeg at jeg har fått det til. Håper du skjønte noe av dette innlegget og hvis ikke så er det bare til og kommentere eller om du har noen spørsmål så kommenterer du.
Håpe du får en bra uke så blogges vi, toonje.blogg.no


 

Ingunn Svandal: Rektor ved Austrheim skole i Sauda
Tone Rasmussen Birkeland: Helsesøster ved Austerheim skole i Sauda
Åshild Åbø Eeg: Lærer ved Austerheim skole i Sauda

10 kommentarer om “Tiden går sent

 1. Utrolig sterkt å lese, også med tanke på alderen din. Det virker som at dette ikke har vært helt greit. Jeg følger deg gjerne ❤

  Liker

 2. due: Takk og jeg vil gjerne følge deg tilbake ❤ Nei det er slettes ikke greit det barnevernet i Sauda gjør (Hege Braseth og Hege Michaelsen) De har ødelagt masse og de ødelegger mer og mer jo lenger de holder på og det er kjempe slitsomt og leve et slikt liv som dette. Sånn som barnevernet holder på så går det både utover skole og mange andre ting. De har jo hengt oss ut både her og der og trakassert oss så det holder i lange baner. Kommet med trusler, mobbet for utseendet og det de har gjort og gjør akkurat nå er overgrep.
  Takk for din kommentar ❤

  Liker

 3. due: Vi skal opp i Tingretten 16. August. Tusen takk og jeg også håper virkelig at vi vinner saken og ja det er absolutt det beste for meg. Jeg høre til hjemme sammen med min familie som jeg er uendleig glad i og vi skal stå sammen og kjempe denne kampen sammen uten tvil.
  Takk for kommentar ❤

  Liker

 4. Hold deg fast! Det er helt normalt vondt du blir utmattet av disse tankene. Det beviser bare at du er frisk og du er sorg å miste din familie! Det ville være ganske unormal hvis du ikke var sørgende …
  (Ikke glem å forklare at alle disse tingrett!)

  Liker

 5. utenlandsk: Ja det er normalt men nå har det gått så langt som at jeg får selvmordstanker inni
  meg og livet mitt er bare et eneste stort hælvete, sorry for ordbruken.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: