Dyreparken

Hei. Har du hatt en fin helg?

Jeg var i Kristiansand dyrepark i går med en venninne og vi hadde det kjekt og koste hos med den tiden vi hadde.  Vi reiste 06:28 fra Stavanger og ankom Moi tog-stasjon  08.05, det gikk sånn buss for tog fra Stavanger og til Moi fordi de fikser opp toglinjene og da kunne vi ikke ta tog direkte fra Stavanger og til Kristiansand. Vi gikk inn på toget og fant plassene vi skulle sitte på og heldigvis for det så var det stikkontakt der så jeg/vi kunne lade mobilene. Sånn sett så var det jo ikke lang reise bort men føltes lenger tilbake 😀 Hehe

Da vi ankom Kristiansand med tog kl 09:46 så måtte vi jo finne busser som gikk til dyreparken og vi hadde jo som sagt litt problemer med det men vi fant ut av det til slutt heldigvis. Vi fikk litt hjelp da for vi spurte litt rundt, vet det at jeg eller vi ikke er så vant med busser og sånt i Kristiansand så det var litt fram og tilbake men vi kom oss på bussen til slutt men det tok jo litt tid før vi var i dyreparken.

Når jeg/vi kom til inngangen til dyreparken så ga jeg bare papir og så var vi inne og vi gikk først til Miriams Forheksede Hus 😀 Haha, så skremt jeg ble. Vi tok den minst 3 ganger først og rett før vi skulle dra så tok vi den en del ganger til altså. Så var det bare å gå til tømmerrenna som vi ble klissvåt av og den tok vi også en del ganger før vi dro videre til Sjiraffene, antilopene og sebra så dro vi videre inn igjønna for og se på surikatene og de var jo bare så skjønne at jeg måtte bare ta bilde så gikk vi tilbake igjen for og se etter Kardemomme By og jeg må bare si jeg har så sykt mange fine minner fra da jeg var liten da jeg var i teater i Stavanger, forestillingen het nemlig: Kardemomme By og minner fra da vi var i dyreparken når meg og brødrene mine var små.

Vi fikk jo se et show i Kardemommeby men jeg glemte faktisk å filme det jaja men det kjekkeste er jo at jeg var der og jeg fikk jo heldigvis filmet andre ting men det var en film som ble slettet av en eller annen grunn. Vi var jo i Kardemommeby en ganske lang stund og med det samme så fikk jeg klippet meg litt hos barberer Sørensen. Vi dro videre til bobbanen og herregud så lang kø det var, det tok jo flere år før vi fikk kjørt den men vi fikk kjørt til slutt og den var så gøy.

Vi gikk ned til den sorte dame for vi tenkte vi kunne kjøre på andre siden ved Kjuttaviga for og spise på Kjuttaviga Vertshus – ekte italiensk mat. Jeg tok meg en tallerken med en del poteter, nam nam og pasta og littegrann jordbær 🙂 Så tok jeg meg 2 glass med Coca cola og det var absolutt digg og få kjøle seg ned litt når det var så varmt ute 22 grader. Ja altså vi gjorde mer enn bare det jeg har skrevet nå, vi var på Kaptein Sabeltann Show og gikk litt rundt i bodene og så litt så da ville jeg prøve meg på å vinne en stor sjokolade men tror jeg bare kan glemme det der.

Vi gikk fra dyreparken 18:00 og da tok vi den samme bussen som vi kjørte til dyreparken, M1 bussen som den heter og kjørte til Kristiansand sentrum så måtte vi gå til tog-stasjonen og det var jo ikke så lenge å vente for vi kom 19:57 og toget kom 19:05. På toget kjøpte jeg en pølse og må innrømme det at det koster dyrt med bare en pølse liksom. Resten av tog turen satt jeg på mobilen spilte spill og satt å så på film men umulig det når vi kjører inn i de tunnelene hele tiden men gikk bedre på bussen igjen for vi måtte jo ta bussen fra Moi og inn til Stavanger.

Jeg legger ut noen bilder fra dyreparken og det ble kanskje ikke så bra bilde men hvis du heller har lyst å sjekke ut instagramen min for flere bilder eller videoer fra dyreparken så ta deg en titt, det står en lenke på bloggen hvis du går på toonje. Hva er det kjekkeste du pleier å gjøre i dyreparken? Skriv en kommentar.. Ellers så ønsker jeg deg en fin søndag videre så blogges vi, toonje.blogg.no ❤


 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: