Min erfaring med barnevern / konsulent

Barnevernet er ikke til å stole på  i det hele tatt kanskje du ikke vet det siden du ikke har opplevd slike ting før men hør på meg please.

Barnevernet sier de jobber for barnets beste så tror jo alle på dem, folk tenker ikke selv fordi de tror alt godt om barnevernet. Et eksempel: Barnevernet leier inn konsulenter for og gjøre jobben for seg, en konsulent er ikke ute etter barn/families beste da de er mer opptatt av å vinne saken for barnevernet for å kunne få flere saker da det er snakk om mye penger.

De fleste familier vet ikke om dette og taper sin sak på grunn av løgner som blir fremsatt av konsulenten for og vinne sin sak for barnevernet. (Stol aldri på barnevern som trekker inn konsulenter for og gjøre jobben) Konsulenter kan lett skjule seg bak lover og regler og siden barnevernet har så mye makt så kan de gjøre hva de vil med hvem de vil. Hege Braseth (Konsulent) og Hege Michaelsen ved Sauda kommune. Det kan få store konsekvenser for alle familier det rammer og ikke minst for barna.

Det er skummelt å se at barnevernet kan gå rundt å gjøre akkurat som de vil uten grenser for alle tror jo at barnevernet er så bra men få opp øynene og se hva barnevernet egentlig gjør mot barn og familie. Jeg vil ikke lide mer på grunn av det barnevernet gjør (Hege Braseth og Hege Michaelsen) og jeg vil heller ikke at noen andre skal lide for jeg vet hvor vondt og jævlig det er. Vi er i et land der alle skal føle seg trygge, vel jeg føler meg ikke akkurat så trygg med barnevernet på nakken hele tiden.

Jeg er temmelig overrasket over at de som styrer dette landet bare lar barnevernet holde på enda det står masse kritikk på nettet om barnevernet. I Dagens samfunn så gjør jo barnevernet akkurat som det passer dem og for dem så handler det jo bare om penger penger penger og vinne saken for enhver pris men hva med familier og barna som må lide for dette for det er jo de som blir rammet mest.  

Barnevernet vil bare familier og barn skal oppleve det verste og ikke ha et normalt liv, de vil rett og slett ødelegge deg helt, og det er en grusom opplevelse. Jeg vil ha barnevernet i Sauda sperret inne gjerne på et asyl (Hege Braseth og Hege Michaelsen) grunnen til det er en vanvittig behandling av min sak: (jeg ble mobbet på skolen) de ville ikke høre hva jeg fortalte. Jeg vil også ha alle andre barnevern fjernet men spesielt Sauda barnevern. Det er fælt at systemet i barnevernet fungerer sånn og at det er så mange liv og familier som blir ødelagt på grunn av det og heldigvis så står meg og min familie oppreist enda og det skal vi alltid gjøre.

Våkn opp, dere som er satt til å styre dette landet. Dropp dyre lange middager og vær med oss og kjemp. Vis oss at dere ikke bare har en høy stilling og fet lommebok, men også et godt hjerte og en klok hjerne. Våkn opp! Jeg ber dere – for meg og alle barna der ute som må lide, det haster.

6 kommentarer om “Min erfaring med barnevern / konsulent

 1. Bra skrevet.
  Jeg vil legge til: dokument og tvist / klage umiddelbart alle prosedyre feil av barnevern, inkludert
  – Ikke lytter til barnet
  – fokuserer bare på hva som kan bekrefte deres hypotese
  – avviser bevis uten begrunnelse
  – Manglende forsøk på lettere tiltak: Hjemmebruk, plassering i bredere familie
  – utilstrekkelig begrunnelse for nødvendigheten av beredskapsbehandling eller tvangsomsorg
  og mange andre.
  Dette er viktig for både offeret og advokaten.
  Disputere / tiltalende umiddelbart på en dokumentert måte er ganske viktig på grunn av hvordan rettssystemet fungerer. Hvis du glemmer å klage på noe i en appell, anses du for å være enig i barns velferd om denne detaljen.
  Nylig fant jeg et ganske godt blogginnlegg av en advokat med erfaring i barnevernssaker: http://advokatsylte.no/artikkel/9/barnevernsaker/662/advokatstanden-ma-ga-i-kamp – deres arbeidsdokument (eller jeg Ville si sjekkliste) synes å være ganske bra!

  Liker

 2. utenlandsk: Barnevernet i Sauda har tukket seg og jeg er i kontakt med advokaten om å saksøke dem for alt faenskapen de har gjort, Hege Braseth og Hege Michaelsen ved Sauda barnevern.

  Liker

 3. Hei bra sagt, jeg har selv erfaring med Hege Michalsen i sauda kommune, så vet alt du sier stemmer. Men tro meg hun skal måtte svare for sine handlinger!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: