Døgnrytmen

Hei dere ❤
Hvordan står det til?

Som dere sikkert vet så har jeg snudd døgnrytmen på hode som jeg har skrevet i noen innlegg og det vil si at jeg får ikke til å sove før i 5-6 tiden på natten, Jeg står opp kl 14.00  Det er ikke koselig å ligge oppe hele natten og føle seg lys våken og ikke trøtt i det hele tatt. Det lage litt problemer også for eksempel når jeg er på overnatting hos venninner da de er trøtte og vil sove og jeg derimot må være oppe til 5-6 tiden for og få søvnen min.

Jeg har kommet hjem til pappa igjen og det skal jeg fortelle i et annet innlegg men uansett nå er jeg endelig hjemme hos familien min og vet at jeg kan være meg selv og ha det litt morro og kose meg for en gang skyld på lenge.

Døgnrytmen min kommer vi til å snu på hode igjen sånn at det er den vanlige meg. Og sånn som jeg hadde døgnrytmen min før alt dette skjedde med at Hege Braseth og Hege Michaelsen kidnappet meg 6. april. Døgnrytmen min kommer til å bli fin igjen etter noen uker vil jeg tro. Da kan jeg endelig stå opp til en normal tid og legge meg når jeg er trøtt, det blir herligt.

Nå sitter jeg i sengen min og slapper litt av og gjør litt av hvert, tenkte kanskje å se en film eller finne en serie på Netflix eller Viaplay. Etterpå tenkte jeg å ta meg en tur ut og få meg litt frisk luft, det er jo så fint vær med sol og alt ting 😀  Hvis du har lyst at jeg skal ta en titt innom bloggen din så gjerne legg igjen en kommentar og takk for at du tok deg tid til å lese ❤ La igjen et bilde, vet ikke hvorfor men så har du noe å se på hvertfall 😀

 

2 kommentarer om “Døgnrytmen

  1. Iselin Renée: Ja det er ikke noe kjekt og det er vanskelig å snu den tilbake igjen men jeg klarer det nok med litt hjelp fra familien (:

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: