Endelig hjemma

Hei. Jeg kom hjem på Torsdagen, har vært hjemme siden det og det skal jeg fortsette å være for jeg skal nemlig ikke tilbake til Lindøy ALDRI igjen heldigvis. Endelig har jeg kommet meg helt hjem og det har jeg ventet på kjempe lenge. Jeg har savnet så masse, jeg har savnet å sove i min egen seng og stå opp til en hærlig dag og mye mer men det skulle tatt år å ramse opp alt. Nå kan jeg endelig slappe av litt og nyte at jeg har kommet hjem til familien min igjen.

Barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen) har trukket seg fra saken og det er en kjempegod nyhet for da trenger jeg ikke vente til tingretten med å komme hjem for nå er jeg jo hjemme. Men det som er litt typisk av de er at de vil lage en avtale rett etter de har trukket seg, mer enn det vet jeg ikke men jeg skal oppdatere så ofte jeg kan.  Nå er jeg hjemme igjen og har sommerferie, det er slettes ikke værst det men det som er litt dumt er at jeg føle meg ikke fri fra det forbanna barnevernet men det kommer jeg til å gjøre når de slutter å henge over nakken på oss hele tiden og slutte å plage oss.

Jeg slipper og ha noe med Barnevernet/Lindøy nå som barnevernet har trukket seg fra saken og uansett ka de folka i barnevernet (Hege Braseth og Hege Michaelsen) kommer med i den avtalen så er det et NEI fra meg garantert. Jeg vil ikke ha noenting med et fucka barnevern å gjøre og jeg er ikke et barnevernsbarn. Jeg er Tonje og har en familie som betyr alt i verden og uten dem så hadde jeg ikke vært den jeg er i dag for det er dem som har formet meg til den jeg er idag og det er jeg både glad og stolt over.

Nå vil jeg saksøke og anmelde Sauda Kommune, jeg skal på et møte med advokaten om ikke så lenge. Da skal jeg ta opp dette igjen fordi jeg har tatt dette opp med å saksøke Sauda kommune flere ganger men nå skulle vi fokusere på tingretten men nå har jo de trukket seg ikke sant så da blir det å ta opp dette med saksøking av Sauda kommune igjen. Etter alt det Barnevernet har gjort Hege Braseth og Hege Michaelsen brudd  på emk artikkel 8 så har de ingenting de skulle sagt. Hege Braseth og Hege Michaelsen burde fått sin straff for lenge siden men det er jo ingen så åpner opp øynene og ser var de idiotene virkelig holder på med. Ødelegger familien min, ødelegger skolegangen min, trakasserer oss, mobbing, kommer med trusler og gjør overgrep mot meg om min familie og sånn gjør barnevernet over alt i verden. Når skal de som styrer dette landet ta grep og stoppe dette her?

Ha en god sommer videre så blogges vi i morgen ❤

 

8 kommentarer om “Endelig hjemma

 1. Hei. Kan du legge ut et bilde av deg med treningsklær og fletter i kveld? Da er du SÅ snill😀😀😊😊👍 du hadde vært så fin med treningsklær og fletter!!

  Liker

 2. Tror du blir statsminister en dag, så tøff som du er 😊 Kos deg i sommer og stå på dine krav. La de ikke slippe unna. Håper flere unge tør å reise seg opp og kreve tilbakeføring

  Liker

 3. Bestemor: Tusen takk så hyggelig å høre (:
  Jeg skal aldri la de slippe unna med dette nei. Ja jeg også håper flere unger tør å reise seg opp og stå å sitt.

  Liker

 4. Jeg er glad for at du allerede er hjemme igjen! Feire! 🙂
  Dokumentet om tilbaketrekningen kan være interessant. Er det noen grunner til det, var det noen fakta som hadde vært ukjente for barnevernet før? Ellers kunne de ha bestemt seg for å trekke seg ut for å unngå en straffbar handling mot dem.
  Det andre latterlige emnet er at det ville ha tatt altfor lang tid til saken for retten. La meg markere artikkel 13 i EMRK, og retten til effektiv hjemmekompetanse. Hvis du virkelig vil hjelpe andre barn, kan du vurdere krevende kompensasjon fra Noway som et land for å krenke retten til effektiv rettsmiddel, og gir bare rettsmidler som ikke var effektive nok. Dette ville være ganske mye menneskerettighetsaktivisme.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: