Mange tanker

Barnevernet har ødelagt skolegangen min å det er ikke noe jeg roper yeey for. Helt siden barnevernet i Sauda kom inn i bilde så har jeg ikke klart å konsentrere meg på skolen, jeg tenker masse når jeg er på skolen og det er litt på grunn av det var på skolen vi ble tatt (kidnappet). Jeg klarer ikke å konsentrere meg når så mye i livet mitt har skjedd og jeg klarer ikke å gjøre 100 ting på en gang altså jeg klarer ikke å ha alle disse tankene inni hode mens jeg må på skolen men det har jo blitt bedre nå siden jeg er kommet hjem.

Når sommeren er slutt så begynner jeg jo allerede i 10 kl. Det er flott det men det betyr mer arbeid og konsentrasjon. Men jeg får nesten bare ta det som det kommer og det er barnevernet i Sauda( Hege Braseth og Hege Michaelsen) sin skyld så jeg håper når jeg saksøker dem så får vi alle erstating for alt det fanskap de har gjort. Jeg er ferdig med å stole på folk, bare de nærmeste stoler jeg på nå. Jeg vil heller ikke ha fast forhold med noen voksne men bare de jeg kjenner.

Jeg synes at det er vanskelig å lære i timen når alle disse tankene dukker opp hele tiden. Det er vanskelig å konsentrere og følge med i timen når det eneste jeg tenker på er hva Hege Braseth og Hege Michaelsen har gjort og hva de vil gjøre i fremtiden etter som de har ødelagt mye av mitt og familiens liv allerede. Dette er både frustrerende og leit at jeg har fått skolegangen min ødelagt av barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen).

Vi blogges, toonje.blogg.no

 

4 kommentarer om “Mange tanker

 1. Nå, først nyt selskap med kjære og feire at du er sammen!
  «Vær altså ikke bekymret for den dag imorgen! for den dag imorgen skal bekymre sig for sig selv; hver dag har nok med sin egen plage.»

  Liker

 2. For å falle mere inn i en ny rutine slik at du kan konsentrere deg på skolen og få noe ut av det ?
  Prøv teknikken med å ta det i etapper: Sett av 5 minutter om morgenen før aktivitet/skole begynner, 5 minutter da du ikke hører på noen rundt deg, men heller ikke tenker på barnevernet og det styret. Velg deg noe å tenke på, f.eks stjernebilder (slå opp i et leksikon eller på nettet) eller kyr på beite, for den saks skyld, og så prøv å forestille deg bildene av det alle de 5 minuttene. Gjenta det dagen etter, denne gangen med sauer på beite, så med roser av forskjellige farger, så med frukt. Etter hvert kan det hende du i tankene kan bla frem i en serie av slike bilder, og du kan styre det på en disiplinert måte.
  Det er «falle til ro og styre sine egne forestillinger»-fasen. Deretter «forlenger» du det til at du konsentrerer deg i ytterligere 5 minutter om det som foregår i skoletimen. Eller når du er hjemme: les da noe i en skolebok rolig i 5 minutter. ? Tiden kan forlenges etter hvert, etter behov og styrt av deg selv.
  Du vil naturligvis i tankene gå tilbake igjen og igjen til opplevelsene med barnevernet, men hver gang det fullstendig river opp det du ønsker å gjøre, så «se inn i deg selv» igjen og ta frem i hjernen den lille serien av «ro-bilder». Ikke vent at du skal bli helt konsentrert, begynn med 5 minutter, så etter hvert kanskje 10 minutter . . . .

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: