Stille mobbing

Heisann. idag må jeg si at det er utrolig fint vær og herligt ute, jeg/familien var i byen en stund på sånn gladmat festival og det var bare kos det altså se 🙂

Bodde i Sauda da når dette skjedde og jeg synes det er viktig å få frem og at det blir gjort noe med men hos meg ble det ikke gjort noe med og det ble ikke tatt på alvor. Det er noe med denne skjulte mobbingen som foregikk på Austarheim skule.

Jeg var i et godt vennskap forhold med hun det gjaldt, sånn sett men etter hvert som tiden gikk så fant jeg ut en del ting og hvordan hun holdt på. Jeg gikk bare i 5 kl når jeg fant det ut og jeg likte ikke måten hun behandlet meg på, hun skulle alltid sjefe og bestemme og hun prøvde konstatert å ta kontroll over meg. Jeg hadde en annen venninne også og jeg invitere henne til bursdagen min  en gang men da sa hun kontrollfreaken at hvis du inviterer henne så gidder ikke jeg å komme, hvis du er venner med hun så gidder ikke jeg være din venn osv.. Når jeg ble litt eldre som i 6 kl så ble vi uvenner og helt siden det så har jeg aldri snakket til henne eller ville tatt kontakt.

Når vi dro på sånn klasse tur i 6 kl så prøvde jeg å finne meg noen jeg kunne sitte med og være med men hun prøvde å ta fra meg det også og når vi ble eldre som i 7 kl da vi skulle på leirskole med klassen. Det var et mareritt fordi jeg kom selveste på rom med fienden/kontrollfreaken og vi var 4stk på rommet, det var helt jævlig. Hun baksnakket meg til de andre på rommet og sa masse stygt. Ble rakket ned på av hun hele tiden og hun prøvde på alt. Hun prøvde å ødelegge meg og ta alt fra meg, hun var og er bare et stort ego..

Vi hadde mange møter angående denne skjulte mobbingen på Austarheim skole og ikke bare med hun kontrollfreaken for det var ikke bare hun som gjorde skoledagene min til et helvete. Jeg snakker om dette for det irriterer meg at ingen tok tak i det eller gjorde noe med det selv da jeg ga beskjed flere ganger. Rektor ved Austarheim skole: Ingunn Svandal tok slettes ikke dette på alvor og prøvde ikke eller gjorde ingenting med det for hun taklet det ikke. Hun sendte da en bekymringsmelding til Bv og da kom de hjem til oss og vi fikk nok med dem å gjøre og etter det har livene våre ikke vært lett og det har vært et hælvete å leve med Bv på nakken. Sauda kommune er en fucka dritt bygd og det er slettes ikke noe sted for barn å bo.

Når jeg begynte på Sauda ungdomskolen så skjedde det en del ikke bare med de folka som gjorde skoledagen min ekkel og vond men det kom også folk som gjorde skoledagen min enda verre, voksne folk som jobbet der, og noen som kom innom for alle kjenner alle og snakker sammen tett og tett. Men uansett hun kontrollfreaken fortsatte bare å rakke ned på meg og baksnakke meg. Hun prøvde å ta alle venninnene jeg fikk god kontakt med og sa ting til de om meg som gir et dårlig inntrykk og de får dårligere karakterer av å være med meg. Hun skulle ha all makt og klarte å manipulere venninnene mine som jeg klarte å få. Hun ville få meg til å miste alle venninnene mine å ha alle for seg selv. Jeg sa ifra men lærerne de bare tar dem med ut på gangen å snakke litt med dem så tror de at alt er over men det er ikke det for de bare fortsetter.

Lærere, rektor på skolen må vel ha mer vett i skallen enn det der, det hjelper ikke bare å ta dem med ut på gangen så slutter de.

Hun kontrollfreaken har gjort mye for å ødelegge for meg og hun ville sette meg i dårlig lys alltid.

Sauda kommune er en jævla dritt fucka kommune der alle går i veien å ødelegger og skal gjøre livet til et hælvete for alle. Sauda kommune er en sinnsykt dårlig og har et veldig dårlig miljø sånn egentlig. Det er ikke et bra sted å bo for noen.

Et unntak: Bare fordi en lærer eller en rektor snakke med dem som mobber, erter osv så betyr det slettes ikke at mobbere slutter å mobbe. Det hjelper ikke bare å snakke med personen det gjelder, man må jo kunne ta ordentlig tak i det og ta dette på alvor. Altså folk slutter ikke å mobbe og erte og sånne ting bare for at læreren tar dem med ut på gangen å snakker pent til dem, dem slutter jo ikke for det.

Jeg ville dele dette med dere fordi jeg synes det er viktig og få frem og det er viktig å gjøre noe med det hvis det er noen som opplever slike ting for det er så et hælvete å bli rakket ned på i flere år av den samme personen og flere personer uten at noen vil gjøre noe med det.
Vi blogges, tonje.blogg.no

11 kommentarer om “Stille mobbing

 1. Hei 🙂
  Som hun du beskriver kan du heller ikke kontrollere andre mennesker til å få det som du vil.
  Men du kan gjøre ditt liv bedre og dermed vil problemene du har/hadde med henne automatisk forsvinne.
  Og du må huske på at om noen hører noen snakke stygt om andre, er det ofte at dem ser at det er personen som snakker stygt det er noe galt med.
  La hun gjøre hva hun vil og si det hun vil. Du vet hva som er sant og ikke med deg og det er det som teller. Du har ikke noe å forsvare 🙂
  Og vil også nevne at det aldri lønner seg å ta igjen med samme mynt. I fra et upartisk ståsted er faktisk det du skriver litt nedlatende ovenfor andre. Bare om du ikke la merke til det selv.

  Liker

 2. Jeg antar rektor la merke til barnevern, for det meste fordi han ikke klarte å håndtere situatuon – som var rektorens oppgave.
  Men det er ekstremt dumt å ta ut et barn fra familie og alle sosiale nettverk på grunn av at hun er offer for mobbing.

  Liker

 3. Veldig leit å høre du har hatt det sånn for det fortjener du ikke. Skolegang er ikke lett med tanke på mobbing og baksnakking. Å melde barnevakten i det kan også skape utfordringer.
  Ville og bare legge til problemer forsvinner ikke over natten, og det forsvinner ikke plutselig av seg selv. Det er noe man må jobbe med, så blir det bedre.
  Husk på du er ei god jente, Tonje ❤

  Liker

 4. T.I: Ja det skaper en del problemer og for det første så skulle de ikke kommet hjem til hos med politi flere ganger, trakkasere oss og skremme oss men de skulle hjulpet til på skolen for det var der problemet lå.

  Nei du har rett i at problemer forsvinner ikke bare over natten og at det ikke forsvinner av seg selv men barnevernet tror det, de lager bare masse vondt og tror at å gå til en lege etter på kan fikse problemet men det er faktsik ikke sånn det fungerer.

  Tusen takk for denne fine og hyggelige tilbakemeldingen ❤

  Liker

 5. De er trist å høre Koss du følte de, men situasjonen din var ikke som detta. De var ingen som mobba deg. Men du hadde ikke så mange venner. Å alle blir baksnakka kver dag men de betyr ikke at du blei mobba. Åshild va den beste læraren noen sinne. Å uten at du merka de så snakka hu te klassen. Me hadde timar der me snakka om deg for å prøva å jør skuledagen din bedre å hu prøvde virkeli ALT.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: