Dette skjer når jeg blir mobbet på skolen

Nå skal jeg forklare hvordan et barnevern tenker (Sauda Barnevern, Hege Braseth og Hege Michaelsen). Barnevernet plasserte meg i veggli i første omgang og det var veldig langt vekke fra både familie og venner og det miljøet som jeg er vant til. De plasserte meg så langt vekke fordi de vil at jeg skal glemme min egen familie og heller fokusere på de jeg skulle bo hos. Sauda barnevern Hege braseth og Hege michaelsen snakker og skryter veldig av fosterhjemmet og hvor bra perulv og stankelbein i veggli er for meg, og rakker ned på min pappa/min familie. Barnevernet vil oss alt vondt og gjør alt for å ødelegge familien min men vi er så sterke og holder sammen og gir hos ikke, til slutt er det vi som slår dem ned i bakken for alt faenskapen de har gjort oss.

De kan absolutt ikke gjøre det godt igjen. De vil selv aldri kunne gjøre opp for seg ved å oppleve noe så forferdelig med mindre de opplever det samme gjennom sine egne barn. Barnevernet (Hege Braseth og Hege Michaelsen tenker ikke på barnets beste i det hele tatt, de tenker bare på penger og saker de kan vinne.

De henlegge saken for de ser at de kommer til å tape i tingretten og Hege braseth har sikkert ikke råd til å tape saken for da får hun ikke flere oppdrag for kommunen. Hele dette halvåret har bare vært et eneste stort rot på grunn av sånn bv holder på å torturere oss osv..  Hvorfor de gjør alt dette for å se henlegge saken og trekke seg tilbake er rart. Vi skulle vinne denne saken og barnevernet skulle tape men i grunn å bunn så har de jo allerede tapt for lenge siden, de har alltid hatt en dårlige sak fordi alt går i hevn og løgn.

Jeg og min familie har mistet hus og hjem og er nå utslitt. jeg har mistet mye skolegang som en følge av dette.  Er veldig utslitt og trøtt ettersom jeg har opplevd så mye ubehagelig, vondt og trist. Det er tungt og ha det sånn. Å mistet så mye skolegang er veldig kjipt for jeg har gått glipp av så masse.

Vi blogges, toonje.blogg.no

5 kommentarer om “Dette skjer når jeg blir mobbet på skolen

  1. Dette var trist å lese, men jeg overskriften er jo helt feil her. Du skrev ingenting om mobbing? Hvordan kunne din familie miste hus og hjem på grunn av barnevernet? Vit at jeg føler med dere, og jeg vet så alt for godt hvilket helvete barnevernet kan stelle i stand for både barn og ikke minst familien til barna. Håper at det ordner seg for dere. Har du kommet hjem nå?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: