Dette gjør barnevernet i Sauda fordi jeg ble mobbet på skolen.

Jeg ble mobbet på skolen i 4 klasse når vi bodde på Hundvåg, Barnevernet var med på alle møtene og syntes alt skolen gjorde var bra uten å stille spørsmål, det endte opp med drapstrusler så vi måtte flytte. Vi kjøpte hus i Sauda, jeg begynte i 4 klasse på Austerheim Skole, jeg hadde allerede en last da. Jeg fikk en venninne på den tiden etter et år var det slutt. Alle jeg prøvde å få kontakt med sa de ikke hadde tid eller bortforklarte det, noen svarte ikke eller hev med øyene andre fikk beskjed om og ikke være med meg for da fikk de dårlige karakterer.

Kort sagt stille mobbing det varte fram til slutten av 7 klasse, da sendte pappa klage til skolen Rektor Ingunn B. Svandal taklet ikke det og sende bekymringsmelding til barnevernet og to saksbehandlere Synne Fatnes Skorpe og Solveig Steinsland kom hjem til oss med politi. Solveig sa til meg at jeg ikke hadde vært utsatt for mobbing men ville jeg skulle huske skolen sin versjon om at det ikke finnes mobbing i Sauda hele 4-5 ganger var de på døren med politi og trusler, det var rundt juletida. Pappa sendte da en klage til fylkesmannen som igjen gjorde at de fikk sparken, etter det kom hevnen rett etter jul.

Vi unger ble tatt i skoletiden pappa satt i fengsel men de måtte slippe han fri. Etter noen uker i beredskapshjem kunne vi reise hjem vi vant i nemnda. Legger ut det som står på advokaten sin side. Etter at dette skjedde så kunne vi ikke handle en gang uten å bli beglodd av alle vi følte oss kriminelle. Vi solgte huset for en billig penge for og komme oss vekk.

Vi leier nå i Stavanger men det stoppet ikke der. Julen som var 2016 går barnevernet til ny sak, ja som du ser har vi noen grusomme julefeiringer  hos oss alltid en trussel hengende over oss.Nemnda vinner pappa bare delvis jeg blir tatt men ikke mine brødre. i tida som følger så anker Pappa for meg til tingretten mens bv anker for og ta mine brødre og. Jeg blir plassert i Veggli 8 timer kjøretur fra Stavanger det kan leses lenger nede på bloggen. Etter hvert som tiden går så trekker barnevernet seg en måned før tingretten nå.

Hvorfor blir jeg straffet?

Vi blogges, toonje.blogg.no

 

6 kommentarer om “Dette gjør barnevernet i Sauda fordi jeg ble mobbet på skolen.

  1. Dette er jo helt utrolig, men jeg tror på hvert ord du skriver. Er de ikke helt riktige i hodet der? Setter faren din i fengsel osv.. De burde virkelig tape i en oppreisningsak. For dere fortjener virkelig å får oppreisning for dette….

    Liker

  2. due: Ja det er helt utrolig hvordan Hege Braseth og hege Michaeelsen kan holde på, de er slettes ikke noe riktig i hode, ingen av dem er det. Ja vi fortjener og få oppreisning for dette.

    Takk for at du er med å støtte (:

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: