Barnevernet har henlagt saken og tror at alt er bra

En oppdatering

Jeg har blogga lite i det siste men jeg skal altså finne tider til å blogge mer for det er viktig for meg, det er viktig å få frem historien min og få frem hva Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michaelsen har gjort mot min familie. Jeg sier det igjen for de som opplever slike ting sånn så meg for eksempel så få det ned en eller annen plass. Prøv å ta kontakt med en journalist men det er vel nokså vanskelig, har prøvd flere ganger men jeg fortsetter å prøve fordi jeg vil ikke gi opp.

Prøv å send e-poster med historien din til folk som sitter langt oppe i regjeringen osv.. prøv alt, bare ikke gi opp. Sånn som jeg har opplevd så vil jeg gjøre absolutt alt for at barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen skal få sin straff for alt faenskapen de har gjort mot meg og min familie og jeg holder jo akkurat på med det nå. Jeg skriver jo blogg og sender e-post med min historie inn til alle medier fordi dette er utrolig viktig for meg. Jeg skal ikke la Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michaelsen få slippe unna med alt faenskapen de har gjort. Jeg skal kjempe og stå på helt til de har fått en på nakken.

Det som skjer videre nå er at vi skal opp i tingretten Torsdag så kommer men det er bare sånn formelle ting, det skal ikke være noe vitner til stede eller noe sånt siden barnevernet har jo trukket saken fordi de ser at de kommer til å tape uansett. Men da skal vi altså i tingretten på Torsdagen. Jeg kunne velge om å la være å bli med eller å bli med men jeg valgte altså å bli med fordi jeg kjenner på meg at det vil være absolutt riktig å være til stede. Jeg vil få med meg alt så skjer i min sak og dessuten er jeg 15 år nå så da kan jeg altså være med uansett. Jeg føler at det er viktig at jeg er med på Torsdag. Jeg er med å kjemper og vil være sterk, sterkere enn solen som skinner de sterke solstrålene.

Jeg sendte en e-post til barn og likestillingsministeren for noen månder siden om min historie rundt dette her da. Jeg var i Veggli på den tiden Æsj jeg får faktisk grævlig med frysninger av ordet (Veggli) ekkelt. Jeg sendte faktisk flere e-poster da, både til statsministeren og kongen men har ikke fått svar enda men jeg fikk et brev i posten fra barne og likestillingsministeren og der sto det jo bare stander svar i det brevet.. Men i forrige uke så skjedde det noe da fikk jeg vite av advokaten min at det var noen som hadde sendt inn klage til fylkesmannen og alle lurte jo på hvem som hadde sendt det inn. Vi trodde det var advokaten til pappa fordi han også hadde sendt inn klage til fylkesmannen men så var det visst bare den e-posten som jeg sendte inn til barn og likestilingsminsteren som ble videresendt til fylkesmannen som har fattet tilsynssak mot Sauda barnevern og det viste jo ikke jeg fordi det var lenge etter at jeg fikk brev fra barn og likestillingsministeren.

Nå har de opprettet en undersøkelse sak, om barnevernet i Sauda har brutt loven. Jeg kommer til å stå på mitt hele tiden de har brutt loven og jeg mener at de skal og må stå til ansvar for alt faenskapen de har gjort, Det er ikke riktig hvis de klarer å slippe unna straff for dette. Fylkesmannen ser over alle papirene som Sauda barnevern kommer med og det er jo masse som står på de papirene som ikke stemmer i det hele tatt. De vil helt sikkert høre min versjon av saken også og da kommer jeg til å ta opp det som startet det hele at barnevernet kom inn i bilde når jeg ble mobbet på skolen men de støttet heller skolen i stedet for og undersøke skolen.

To måneder før jeg sluttet i 7 klasse sendte vi inn en klage til fylkesmannen på grunn av mobbing på Austarheim Skole og rektor Ingunn B. Svandal ville ikke følge det opp men den ble sendt tilbake til Sauda kommune og ble behandla og henlagt av rådmannen Wictor Juul (Rådmannen i Sauda kommune har to familiemedlemmer som jobber i utdanningsavdelingen på ledernivå hos fylkesmannen) Vi sendte også en anmeldelse på skolen som ble henlagt av Tomas Breivik som er en god barndomsvenn av Hege Michaelsen daværende sjef i barnevernet men som nå er en liten saksbehandler. Det er mange som er korrupte og inhabile i Sauda kommune.

Vi blogges, toonje.blogg.no

6 kommentarer om “Barnevernet har henlagt saken og tror at alt er bra

 1. Du kan be tingretten om at de oppmerksom på i sin endelige beslutning om at akuttplassering har vært unødvendig basert på bevis barnevernet hadde på den tiden.
  Dette ville i seg selv bety at barnevernet har brutt loven og overtrådt dine menneskerettigheter (jf. Artikkel 8 i EMRK)

  Liker

 2. Du er ei sterk jente. Legg frem al slik det var. Husk å ikke «angripe» noen, og vær fin i talemåten din. Jeg vet at det ikke er lett, men det er viktig å vise god oppførsel. Ellers tar de det på det….. Du kommer deg helt sikker igjennom dette på din måte. Bare noen råd fra ei som kjenner til faanskapet. Sorry ordbruket, men slikt pakk som barnevern gjør meg bare så innmari forbannet. Bare det å lese hva du og din familie har gått igjennom er forferdelig. Ønsker dere masse lykke til. Er det i morgen?

  Liker

 3. due: Tusen takk. Jeg vet at man skal være fin i talemåten men som du sa er ikke det så lett når jeg er fly forbanna på noen som har ødelagt masse av livet mitt og min familie. Og ikke beklage for ordbruken, barnevernet er noen egoister. Ja vi skal i tingretten i morgen men det varer ikke så lenge og blir bare den ene dagen siden det er bare sånn formelle ting.

  Takk for at du tok deg tiden til å lese ❤

  Liker

 4. I tilfelle domstolsreplikater akuttplasseringen har vært unødvendig, kunne undersøkelsens tema bli «res iudicata» umiddelbart. Hvis det allerede en endelig dom, hva videre etterforskning?

  Liker

 5. utenlandsk: De har trekkt saken og jeg har spurt advoktaen om å saksøke/erstatningssøksmål men det viser seg å være veldig vanskelig å få til da det koster mye penger. Har skrevet litt om dette her i mitt innlegg i dag.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: