Tingretten

Igår var jeg i tingretten og kommuneadvokaten snakket masse tull og påsto at pappaen min sto bak min blogg det trodde også Kannik skole tidligere i nemnd – retten og det er irriterende når de kommer med sånne falske påstander da dette er kun min blogg alene. Jeg uttrykke meg på forskjellige måter gjennom bloggen ettersom jeg har opplevd såpass mye vondt og fælt.

Snakket litt med advokaten min og det ser ut som det blir vanskelig å saksøke Sauda kommune for det vil få en prislapp på kr: 500 000,- som jeg ikke har. Det snakkes mye om fri rettshjelp men det dekker jo ingenting så det vil si det samme som jeg er rettsløs. Det vil si at barnevernet kan mishandle gjøre og si akkurat det di vil uten at det får noen konsekvenser. For barn har ingen rettigheter når det gjelder barnevern i Norge.

Det er dumt Hege Braseth og Hege Michelsen ved Sauda barnevern kan slippe unna med alt faenskap de har gjort. Jeg klarer ikke tanken på at de ikke får straff for dette, jeg vet at det er opprettet tilsynssak fra fylkesmannen men det blir jo bare en pekefinger som fy fy sånn kan dere ikke gjøre. Jeg er utrolig misfornøyd med sånn systemet fungerer for det er helt håpløst når de kan ødelegge mitt liv uten å bli rettsforfulgt etter på.

Det er og mistanke om at Hege Braseth konsulent har vært en stor aktør rundt glassjenta sin sak på grunn av at hun leier seg ut til barnevern og er fra Karmøy og har gjort mye av det samme i min sak.

Se bare på glassjenta hva som skjedde der: http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?f=210&t=8494 og på ukas nyheter der en ungdom brente ned en barneverninstitusjon (Barnehjem): http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article1228568.ece

Dette viser jo hvor dårlig barnevernet/ nemnda/ fylkesmannen er til å lytte på barn og ungdom. Jeg kjenner på meg selv at dette kunne vært meg for jeg ble ikke hørt noen plass så hadde de ikke trekt saken så hadde jeg blitt værende på dette stedet og det kunne ha fått fatale konsekvenser, så jeg har medlidenhet med alle disse ungdommene som opplever og blir utsatt for dette. Det går fullstendig gale når barnevernet er inne i bilde og man blir helt ødelagt og maktesløs. Det er dumt at de som styrer dette landet ikke ser hva nåværende barnevern/konsulent bruk fører til.

Det er skremmende hva barnevern klarer og presse barn og ungdom til og gjøre.
Vi blogges, toonje.blogg.no

6 kommentarer om “Tingretten

 1. Hvis det virkelig koster det dumme beløpet å kreve kompensasjon, vil jeg falle tilbake til mitt råd om å rapportere offiserene til politiet. Jeg vil si grunnet mistanke om misbruk av offentlig myndighet og menneskelig tortur.

  Liker

 2. utenlandsk: Vi har både anmelt skolen, barnevernet og klaget til fylkesmannen men vi kommer ingen vei men jeg har sendt inn et brev til barn og likestilingsministeren og de sendte det videre til fylkesmannen det er nå opprettet en tilsynsak. De vil nok bare få en pekefinger og en fy fy fra fylkesmannen. Men det holder jo ikke.

  Liker

 3. Kanskje du kan be fylkesmannen hvor mange klager var der i det siste året for den lokale barnevernskontoret – inkludert klager av glass jente selvfølgelig.

  Liker

 4. Er saken stengt allerede i retten? Er det en endelig avgjørelse tatt av retten?
  Det kan være interessant å se om retten tok noen notater om barneverns vurdering var feil, hvis det ikke var din interesse å gå til beredskapsorga og at det har vært mangel på lettere måling forsøker først, hvis det ikke var noen nødsituasjon I det hele tatt etc.
  En annen ide: Tenkte du på å kontakte «Barnas jurist»?
  Det kan være en interessant opplevelse hvordan gratis rettshjelp som tilbys av norsk regjering kan bli bedt om mot barns velferd eller ikke. For å være ærlig, ville jeg forvente pinlige klossete forsøk på å hvitkalkke fra dette kontoret, noe som kan være interessant å publisere også …

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: