Trivsel på skolen

Hey, Nå har skolen begynt igjen etter 2 måneder sommerferie og jeg må si meg det at jeg kunne hatt en måned til med sommerferie både fordi jeg syns at jeg ikke fikk tilbringe ordentlig tid med familien i begynnelsen på sommeren fordi da måtte jeg nemlig sove på Lindøy noe som jeg ikke ville i det hele tatt men det har jeg jo skrevet før som dere vet.

Skolen har begynt og det er vanskelig og det vil det nok sannsynligvis alltid vær. Barnevernet har ødelagt mye av skolegangen min og jeg har fått et dårlig forhold til hele skolen og jeg klarer ikke stole på noen. Alle de som jeg trodde var til å stole på kan jeg ikke  stole på nå. Jeg trives ikke på skolen lenger, alt har blitt ødelagt og knust.

Jeg sliter med hodepine på grunn av alle tankene i hode og det hjelper ikke så mye å ta en paracet fordi paraceten kan ikke fikse tankene som svever rundt i hode hver dag. Tankene jeg har i hode omhandler barnevernet og hvordan de har behandlet meg, det jeg har opplevd og alt det de har gjort mot meg og familien min. Jeg får hodepine av alle disse tankene og tankene forsvinner ikke uansett hva jeg gjør.

Det er også vanskelig å konsentrere seg ordentlig på grunn av alle de tankene og jeg vil helst konsentrere meg om den ene tingen som har ødelagt meg mest og fått meg i vanskeligheter.  Jeg klarer absolutt ikke gi slipp på denne saken fordi barnevernet Hege Braseth og Hege Michaelsen skal få stå for ansvar for alt faenskap de har gjort mot meg og min familie. Jeg vil ikke ha den følelsen at barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen kan gå fritt å ødelegge hvem sitt liv de vil uten å bli stoppet. Jeg blir helt kvalm og må spy å kaste opp på grunn av at de ikke lar oss være i fred noen gang.

Jeg trives ikke på skolen lenger det er som om alt er knust og ødelagt og at det er krøllet til en stor ball som jeg ikke klarer å løse opp eller å finne en vei ut av, jeg klarer ikke fikse det  fordi barnevernet Hege Braseth og Hege Michaelsen har gjort så mye galt og ødelagt så mye at det ikke er mulig en gang. Jeg tror aldri jeg/vi kommer til å få fred fra det fucka barnevernet før vi fyller minst 18 år, barnevernet kommer nok til å henge over hode på oss og gir seg ikke før vi fyller 18. De pønsker nok på et eller annet bak de mørkeste skyene på himmelen for å ødelegge for oss ennå mer.

Toonje.blogg.no

6 kommentarer om “Trivsel på skolen

  1. Den igangværende undersøkelsen av fylkesmannen går ikke bra, tror jeg. Jeg vil si at rektor har en åpenbar forspenning nå. Og da: hvem kan du stole på?

    Liker

  2. Iselin: Ja det har ødelagt både her og der, alle veier. Det er ikke det at jeg gruer meg hver dag til å gå på skolen men mer det at jeg ikke trives på skolen lenger pågrunn av sånn barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen har holdt på å ødelagt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: