Takk for støtten og hjelpen

Hey idag vil jeg så gjerne skrive et takke innlegg for en som har hjulpet meg masse gjennom dette. Jeg vil så gjerne takke  deg Prof. Marianne Skånland for å ha hjulpet meg gjennom en så tøff tid men jeg klarte å stå opp og være sterk for jeg vet at jeg har folk rundt meg som støtter og bryr seg om meg og ikke bare det men jeg klarte å stå opp og være sterk fordi jeg vet at sannheten vil komme frem til slutt hvis man bare kjemper seg gjennom det så hardt at det ingenting man heller vil enn være sammen med familien og uten det fuckings barnevernet som driver mishandling og tortur mot familier og barn. Jeg vil takke deg for at du har skrevet støttende kommentarer og skrevet ting som jeg ikke visste fra før av og det har vært til stor hjelp. Prof. Marianne Skånland tusen takk for alt støtten og hjelpen jeg har fått av deg når jeg trengte det som mest, jeg står i gjeld til deg.

Jeg vil også takke alle andre som har skrevet støttende kommentarer på bloggen. Det har vært til stor hjelp det også ❤ Jeg vil fortsette med det jeg gjør for barnevernet/Sauda barnevern (Hege Braseth og Hege Michalsen) skal ikke få slippe unna, absolutt ikke. De skal stå til ansvar for alt faenskap de har gjort.

Det kommer innlegg fremover men vet ikke når så følg med videre takk og gjerne ta deg en titt innom hjemmesiden til Prof. Marianne Skånland der finner du masse bra. Link til hjemmesiden: http://www.mhskanland.net/

Toonje.blogg.no

 

6 kommentarer om “Takk for støtten og hjelpen

  1. Så godt å lese at du opplever å ha fått støtte og hjelp, det er det nok mange som mangler.
    Du er nok ei smart, sterk og oppegående jente som gjør sitt beste for å komme gjennom i en vanskelig situasjon. Stå på….ikke gi deg, du er kjempeflink.
    Lykke til og håper det går din vei ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: