Trakassering/mishandling

Barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) kidnapper barn, tar barn mot sin vilje og torturerer og mishandler til de knekker sammen og heldigvis for det så så holdt jeg meg oppe selv om det var vanskelig og slitsomt. Barnevernet er så truende og farlig at jeg anbefaler deg å holde deg så langt unna dem som mulig (Hege Braseth og Hege Michalsen)

John Alvheims TI BUD:

Ti bud til dem som kommer i barnevernets søkelys:

1. Hold kjeft, alt du sier kommer til å brukes mot deg.

2. Ta straks kontakt med en advokat.

3. Skaff deg en psykolog selv om du er frisk – du kan få behov for det.

4. Ta ikke imot hjelp, det blir tolket som at du ikke klarer deg selv.

5. Ta ikke imot tilbud om plass på mødrehjem. Det er ikke en hjelpeinstitusjon, men en overvåkningssentral.

6. Forlang skriftlig motivering til alle beslutninger som du utsettes for.

7. Påklag alle beslutninger.

8. Ta ikke imot tilbud om plassering i fosterhjem. Du får ikke barnet tilbake.

9. Husk at når barnevernet prater om hjelpetiltak så mener de som regel omsorgsovertakelse eller overvåkning.

10. Behøver du hjelp, bruk venner og slektninger – eller klar deg selv.

 

Barnevernet driver med menneskehandel (Hege Braseth og Hege Michalsen) med å kidnappe og ta barn ut av hjemmet og plassere i fosterhjem, beredskapshjem og institusjon for og tjene penger (Hege Braseth konsulentfirma) og får en stjerne i boka (Hege Michalsen tidligere barnevernsjef)

Det kan se likt ut at barnevernet og hitler er i slekt med hverandre når begge parter driver med folkemord og ødelegger mennesker/barn og familier. Barn blir helt ødelagt og knust sånn som barnevernet holder på og fucke opp familier og tar barn ut av hjemmet, trakasserer osv..

Barn og familie blir mishandla av barnevernet. (Hege Braseth og Hege Michalsen) de skader og prøver å kontrollere barn og familie.

Vi blogges, toonje.blogg.no

2 kommentarer om “Trakassering/mishandling

  1. Nyttig at Alvheims bud blir spredt.
    Jeg kjenner dem godt fra for over 20 år siden. Jeg kjente Alvheim litt også; det var en stor, positiv overraskelse at han bad meg komme og møte ham, etter at jeg hadde begynt å skrive en del om barnevernet, og jeg klarte å bidra i en spesiell erstatningssak mot kommune og fylke, hvor Alvheim reddet en familie fra å bli pint og plaget enda lenger. Kommunens folk (rådmann etc) hadde nektet å fortelle Alvheim hvem de var, enda Alvheim var varaordfører i kommunen! Men lykkeligvis visste jeg hvem familien var, slik at Alvheim kunne ta kontakt med dem og få vite den sanne historien og alle detaljer. Han klarte på basis av det å få hele formannsskapet med seg til å trekke tilbake anken til Høyesterett, slik at familien endelig fikk fred (kommunen og fylket hadde tapt saken i lagmannretten).
    Kommuner hevder alltid at det er til ‘barnets beste’ at ingen andre enn barnevernet og de selv (de av dem som forsvarer og beskytter barnevernet) vet hvem familiene er. Det gir dem større makt, når befolkningen ellers ikke får ordentlig informasjon fra familien og det sprer seg et rykte om at det er noe skjult, fryktelig med familien. Som du skriver: de prøver hele tiden å kontrollere familiene.

    Liker

  2. Marianne Skånland: Rådmann kjenner jeg mye til i Sauda den tidligere rådmann Wiktor juul henla saken som om ingenting har skjedd. Ordføreren: gift med helsesøster på Austarheim skole Tone Rasmussen Birkeland som jeg har skrevet mye om i tidligere innlegg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: