Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet

Drømmen om å få barnevernet fullstendig fjernet vil alltid være et tema (Hege Braseth og Hege Michalsen). Har ikke opplevd noe verre enn barnevernet for barnevernet er det verste man kan oppleve i et land som dette. Barnevernet gjør meg redd og usikker på meg selv. Barnevernet tvinger meg og tar meg mot min vilje ?Barnets beste? er ikke å ta barn ut av hjemmet og det er ikke å tvinge de med på noe som de absolutt ikke vil være en del av. Det er ikke ?Barnets beste? å komme med trusler til familien og ?barnets beste? ligger jo i ordet barnevern så jeg skjønner ikke hvorfor det heter barnevern når det burde hete Barne-ødelegger for det sier seg selv det. (Hege Braseth og Hege Michalsen)

Barnevernet gjør det vondt å leve for jeg får vondt inni meg hver dag både på grunn av det jeg har vært utsatt for selv og alle de barna som lider og blir utsatt for all faenskapen barnevernet gjør nå. Jeg godtar ikke sånn verden fungerer nå/jeg godtar ikke sånn systemet i barnevernet er i dag. Jeg tror alle kan vær med å bidra her det er bare det at ingen vil, ingen vil ta ansvar for det barnevernet har satt i gang og staten vil jo ikke betale en haug med penger for og legge det ned eller lage et annet system. Men hva med alle de barna og familiene som har blitt utsatt for grove ting under barnevernet og hva med alle de barna og familiene som blir utsatt for det akkurat nå. Skal ikke de ha noen rettigheter eller rettshjelp for all skaden som barnevernet har påført og jeg vet at en sånn skade ikke reparerer de skadene som har blitt gjort på det barnet/ familien men man burde få erstatning for det.

Jeg har ingen rettigheter eller rettshjelp fordi systemet ikke fungerer slik det burde gjort. Jeg og familien min ble utsatt for ekstreme gove ting i barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) men hva får vi igjen for det egt, enda mer ekstreme grove ting vi må oppleve på nytt og på nytt.

 

FUCK OFF skaff dere et liv sier jeg bare Sauda kommune/Sauda barnevern (Hege Braseth og Hege Michalsen).  Hege Michalsen du tror at du vet alt og kan alt. Du mobber andre for utsendte det er ikke voksent men selvfølgelig jeg burde jo vist at du ikke har lært noenting på skolen så kanskje du skal gå noen år om igjen. Du kidnapper barn og ødelegger familier og gjør livene våre til hælvete og etterpå tror du at alt er så bra og fint. Hege Braseth du er en kopi av Hege Michalsen så spør du meg så er dere begge djevlene her som burde komme seg til hælvte med en gang. Dere begge kunne vært i slekt med Adolf hitler for og si det sånn.

Tone Rasmussen Birkeland, Åshild Åbø Eeg og Ingunn B Svandal skaff dere en jobb som passer bedre til personligheten deres for skole er det hvertfall ikke. Tone Rasmussen Birkeland hvorfor står du der som en voksen og ler meg rett opp i tryne og mobbe andre. Ingunn B Svandal hvorfor i hælvete er du rektor på Austarheim Skole i Sauda når du ikke klarer å løse mobbeproblemer

Roger Haraldsen ta deg sammen og kutt all kontakt med Hege Michalsen for det er tydelig at hun gir deg dårlig innflytelse.

Wictor juul hvorfor jobber du i det hele tatt som rådmann når du ikke takler å være ansvarlig nok til å ta den jobben på alvor, du kan heller være vaskehjelp for der trenger du ikke ta jobben så alvorlig.  

Solveig Steinsland og Synne fatnes skorpe det er rart dere var ansatt i barnevernet med alle de personlige problemene dere hadde, er det ikke bedre å bli lagt inn på psykiatrien eller noe sånt da. Der får dere gratis hjelp, hvor flott er ikke det.

Thomas Breivik politi er ikke noe for deg så gå å skaff deg en litt mer ordentlig jobb så du ikke trenger å sitte inne på stasjonen hele dagen og slite ut alle dine ansatte. Gå tilbake til fotballbanen så du kan sparke ballen hardt i tryne på Hege Braseth og Hege Michalsen for jeg tror de trenger å kjenne på hvordan det er å ha det vondt og bare brekk noen bein så de kjenner det ekstra godt i hele kroppen.

Merete Herheim du jobber jo i MOT så hvorfor har du ikke MOT til å bry deg om andre.

Per Otto Sørensen og Astrid Sollid Sørensen Fuck det beredskapshjemmet for det er ikke verd å hjelpe barnevernet når dere bidrar med menneskehandel/barnehanel. Barnehandel fører til at et barn kan føle seg lite verdt. Per Otto Sørensen jeg synes du skal gå til de som er like gamle som deg for det er ekkelt hvis du går på mindreårige for jeg følte virkelig at du gjorde det og det var bare ekkelt og skremmende. Astrid Sollid Sørnsen ikke vær så stor i kjeften for du blir ikke bedre av den grunn.

I Sauda bygd er det mye folk som er korrupte og har nære bånd til hverandre som blir inhabile i for eksempel barnevernsaker/politisaker/ nav som rotter seg i sammen for og ta familier som de ikke liker.

Vi blogges, toonje.blogg.no

2 kommentarer om “Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet

  1. Denne bloggposten er jo et glitrende skrevet oppgjør med alle de som har gjort deg og din familie urett. Det må være godt å få kunne uttrykt det slik og få ut aggresjon. Søkte opp Michalsen og Haraldsen og ser et bilde der de står å gliser i lokalavisen. Merket meg også vedr. politimannen som BV i Sauda bruker som en nikkedukke eller trofast håndlanger. Han hopper vel med en gang hun Michalsen sier «hopp».

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: