Brev fra meg til meg

Brev fra meg til meg —>

Kjære Tonje

Dette fortjener du virkelig ikke. Du fortjener å bli behandlet med respekt og folk som lytter på det du har og si og som respekterer alle dine behov. Barnevernet gjør ikke det, de bryr seg ikke, de hører ikke på deg for alt som betyr noe for de er å gjøre livet til et hælvete for deg og ødelegger alt du har og som har noe betydning for deg. Familien din er det viktigste du har og og du er glad i dem og de er glad i deg og sånn har det alltid vært og det har ikke vært noen problemer i din familie. Alt er perfekt NEI det stemmer ikke for ingenting er perfekt men det er det barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) mener at Alt skal være perfekt men hvorfor det? Perfekt er kjedelig. Man trenger ikke ha en Perfekt familie for og ha det bra og ha et godt liv. Tonje, du har det bra og du har det godt hos familien din og ingen skal noen gang få ta deg fra familien din igjen og ødelegge mer av livet ditt. Barnevernet hold dere langt unna (Hege Braseth og Hege Michalsen) for dere er noen falske drittsekker som burde komme seg lagt ned til hælvete og aldri bli sett igjen.

Du er lei, sliten og du orker ikke mer. Jeg skjønner det men ikke vær det for du skal få lov til å være glad nå.  Barnevernet skal ikke få skade deg mer eller nærme seg for da får de med meg å gjøre (Hege Braseth og Hege Michalsen). Vær en glad jente for det kler deg best, men jeg vet. Ikke si det en gang. Du vil ikke leve, det vil ikke jeg heller men det må vi bare for du kan ikke gi deg nå som du har kommet så langt og jeg vet det er tungt og slitsomt når du ikke får tatt de djevlene (Hege Braseth og Hege Michalsen) på noen slags måte eller den måten du ønsker.  Når du blir angrepet av barnevernet så skulle du hatt rettigheter til og forsvare deg og din familie og du skulle hatt rettshjelp på det. Du er sterk som faen og ingen greier å ødelegge selvtilliten din du har ikke så god selvtillit på andre områder men akkurat dette med barnevernet og de traumatiske opplevelsene med barnevernet har du god selvtillit på.

Du er den jenta som tar fatt i ting og du gir ikke opp samme hva. Jeg tror du tar mer fatt i ting enn det regjeringen/staten gjør fordi de gjør jo INGENTING, de bare driter i alle de barna og familiene som må lide for det barnevernet gjør. De skal jammen meg få til ansvar for all faenskap de gjør for de skal ikke få slippe unna (Hege Braseth og Hege Michalsen) De er bare så jævlig egoister og falske drittsekker.

Det er ikke familier eller foreldrene som det er noe galt men det er barnevernet det er noe galt med og det må feile de noe helt sinnsykt oppi det hode de har for å bryte lovene og reglene og bare ta barn fra deres hjem uten noen grunn. Barnevernet bare går å tar og tar barn og de mishandler familier og barn på det groveste så hvis du sitter her å leser på min blogg og mener at det er familier og foreldre det er noe galt med så tenk deg grundig om for det stemmer ikke. Det er barnevernet det er noe fryktelig galt med og barnevernet skulle blitt fjernet med en gang.

Dette var et lite brev fra meg til meg som jeg hadde lyst å skrive.

Vi blogges, toonje.blogg.no

4 kommentarer om “Brev fra meg til meg

 1. Ett flott, men meget trist brev. Jeg er så innmari glad at jeg er ferdige med barnevernet og at det ikke ble noen sak her. Nei ingen familier er perfekte, slik er det bare. Men det er nettopp det som er fare med BV. Har de noe å skotte på, så er de på familier som hauken. Til og med små filleting! Jeg håper at de som har gjort familier urett får sin straff. Jeg vet at det finnes mange familier og menneskeliv som har blitt ødelagt, takket være BV. Det er foreldre som ikke en gang har fått sjansen til å vise at de klarer seg. Barna ble fjernet rett etter fødselen. Man skal ikke ta kattunger eller valper fra foreldre for tidlig. Og dette er dyr. Hva med barna og foreldrene? Barnevernet i Norge er kriminelle. Jeg har er helt sikker på at de ødelegger mer, enn at de er til nytte. De har sikkert gjort positive ting også, for all del. Jeg mener at barnevernet i Norge skulle blitt fjernet og bygget opp igjen. Barnevernet skulle ha jobbet på en helt annen måte enn det de gjør. Dagens barnevern er FARLIGE!
  Håper at det vil gå fint med deg og din familie ❤

  Liker

 2. due: Takk. Jeg er glad for at du er ferdig med barnevernet og at det ikke ble noe sak ut av det. Ja barnevernet er som hauken og slipper deg ikke av syne en eneste gang. Barnevernet er kjempe farlige og de har bare med og stå til ansvar for alt faenskap de har begått mot oss alle.

  Det er kjempe forferdelig at de som har nettopp født et barn ikke får beholde sitt eget barn engang, men at de bare tar det og kan tro at det er greit å holde på sånn. NEI det er det slettes ikke. Uansett så er det ikke riktig å ta et barn uten noe grunn for det. Barnevernet i Norge er kjempe kriminelle å barnevernet skal man passe seg godt for fordi er sleipe drittsekker som er bare ute etter å ødelegge familier og barn. Ja det er helt sant de ødelegger og de er ikke til nytte noen plass spør det meg og barnevernet skulle ha vært fjernet for lenge siden sånn som de har holdt på opp gjennom åra så fatter jeg ikke hvorfor regjeringen/staten ikke tar tak i det og tar dette på alvor. BARNEVERNET VIL VI HA FULLSTENDIG FJERNET

  Ja det går fint med meg og min familie men vi sliter ennå etter alt det vi har måtte oppleve for det har vært et stort hælvete. Vi har ikke barnevernet inni bilde nå lenger fordi henla saken i tingretten og vi vant men de sendte beskymringsmeling til Stavanger barnevern for og ta saken videre da fikk vi masse brev i posten og etter det så ble det ikke noe mer ut av det. De har gitt hos mange traumatiske opplevelser som kommer til å følge hos hele livet, opplevelser som jeg helst vil glemme osv..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: