Vi vil ikke ha drittpakker til jul

Javel nå er vi snart i desember og det er alltid sånne dager som dette som er mest slitsomt i forholdt til det som jeg og familien har opplevd. Det som er så kjipt er at vi har alltid hatt en dårlig julaften på grunn av at vi får beskjed rett før jul om at barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) går til ny sak. I 2015 ble vi utsatt for det alvorlige angrepet av barnevernet i Sauda. Vi har vært angrepet av barnevernet hele livet men noen tider var værre enn andre. (Det er så mye og fortelle) Barnevernet er hjernevasking og torturering.  I 2016 så lagde barnevernet drittpakker både før og etter jul. Utrolig nok så har vi opplevd drittpaker til jul vær eneste gang fra(Hege Braseth og Hege Michalsen)

Nå som vi er snart i desember kommer alle tankene og opplevelsene frem ordentlig og det blir ikke trivelig. Hvorfor må alltid barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) gjøre et eller annet som gjør at vi ikke får en trivelig julaften, 17.mai, påske, sommer og ferier. Hvorfor ødelegger de absolutt alt for oss? hvorfor får ikke vi leve på den måten vi selv har lyst til, det er vårt liv så la oss være i fred og begynn å tenk på deres egen fremtid som får konsekvenser for alt faenskap dere har påført meg og min familie.

Det som er litt sånn typisk da syns jeg er at jeg tror at alt kommer til å gå bra og at det ikke kommer til å skje noe. At barnevernet ikke kommer på døra, går til ny sak eller at jeg/vi ikke blir kidnappet på nytt men så skjer jo akkurat det motsatte at barnevernet kommer på døra, går til ny sak og barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen kidnapper oss på nytt. Jeg hater det så nå har jeg sluttet å tro på det fordi alltid så skjer det akkurat det motsatte av det jeg ikke vil skal skje.

Dere ødelegger livet mitt. (Hege Braseth og Hege Michalsen) slipper kanskje unna med  sånn samfunnet fungerer i dag. Men de slipper ikke unna meg. Jeg er ikke så lettlurt så visse andre er.

Jeg la ut et innlegg for ikke så lenge siden ?drittpakker til jul? bare trykk på linken under

                    http://toonje.blogg.no/1501251436_drittpakker_til_jul.html

Vi blogges, toonje.blogg.no

2 kommentarer om “Vi vil ikke ha drittpakker til jul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: