Hva trenger man fylkesmannen til

Dette er et stort samfunn med mange maktsyke folk (Hege Braseth og Hege Michalsen) og vi har ikke de rettighetene vi egentlig skulle hatt krav på. Det er utrolig dumt for vi som er/blir rammet av barnevernet vi blir ikke hørt og vi får heller ikke erstatning når barnevernet drar familier ned og ødelegge et barns liv (Hege Braseth og Hege Michalsen). Barn og unge fra hele Norge skriver inn til barne og likestillingsminister Solveig Horne men hva får vi igjen for det. Jo hun sender det bare videre til fylkesmannen i kommunen man bor i. Så tar de seg av resten ved å drikke kaffe på kontoret og prate med hverandre hele dagen. Fylkesmannen forteller barnevernet at sånn og sånn kan de gjøre det bedre i fremtiden men HALLO ser dere ikke hvordan samfunnet er nå? Forstår dere ikke at barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) gir faen i hva fylkesmannen sier, barnevernet bryr seg jo ikke om det. Det er er helt fryktelig der ute i den virkelige verden for dere som sitter å styrer dette landet klarer jo ikke å se helheten i dette og lever bare i deres egen fantasiverden.

Det er trist at dere som sitter å styrer dette landet ikke kan se helheten i dette og at dere ikke tar barn og unge på alvor og alle de barna som gjør hærverk og tenner på et eller annet osv.. kan dere for faen ikke se at det er et rop om hjelp.  Vi barn og unge må jo gjøre et eller annet for å bli hørt her i dette fucka samfunnet men selv ikke da så blir vi ikke tatt på alvor og vi blir heller ikke hørt på noen som helst måte. Vi får bare enda en straff for at sannheten ikke skal komme frem i lyset. Det er ingen grunn for å gi barn og unge straff for at vi prøver å åpne øynene på de så ikke ser det allerede og vi er også mennesker, vi har også følelser akkurat som alle andre og vi fortjener og ha et trygt og herlig liv sammen med familien vår. (Jeg) Familier og barn vil ikke være i klørne på de drittsekkene som gjør livene våre til et hælvete.

Norge er ikke en av verdens tryggeste land. Familier og barn føler seg ikke trygge fordi barnevernet har så sinnsykt med makt. Familier rømmer landet rundt for de ikke vil bli fratatt sine barn og barnevernet tar barn på falske grunnlag akkurat som barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen)  gjorde med meg og min familie. Barnevernet gjør så mye skade, og familie og barn må lide hver eneste dag for at de som styrer dette landet ikke kan ta fatt i dette å virkelig se helheten i hva barnevern begår for de driver jo med kidnapping, menneskehandel, folkemord og mishandling og det er rein fakta. Få opp øynene og få fingen ut før barnevernet begår mer faenskap og ødelegger ennå mer for familier og barn.

Sånn seriøst jeg tror ikke samfunnet vil endre seg på noe slags måte for vi har hatt barnevern mye lenger tilbake tid og det er stort sett likt som i dag og hvis de som styrer dette landet ikke klarte å se helheten i hva barnevernet begår så tror jeg ikke de vil se det i fremtiden heller. Jeg har ikke troen på samfunnet eller systemet men jeg har troen på meg selv og at jeg skal klare det jeg vil. 


Vi blogges, toonje.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: