En bok om livshistorien min

Begynnelsen på noe nytt som å skrive en bok om livshistorien min. Jeg vil skrive en bok om livshistorien min med alt som har skjedd med mobbing og alt med barnevernet opp gjennom åra fra begynnelsen til slutten. Jeg vil skrive bok om min livshistorie for jeg føler kanskje ikke at bloggen er nok på en måte, folk fra hele landet går jo på butikken da vil det kanskje være større sjanse for at noen vil lese den boka i stedet for og gå på nettet å lese seg fram til tusenvis av bloggere. Det er ikke bare derfor jeg vil skrive bok om livshistorien min men også fordi jeg har en voldsom sterk vilje i dette. Jeg vil gjøre noe med samfunnet og jeg tror jo ikke at bare av å skrive en bok om livshistorien min kan endre samfunnet sånn den er idag men en start er en start.

Jeg har bare en så sterk vilje i meg med alt dette jeg har blitt utsatt for, og opplevd syke ting med mobbing og de hælvetes folka i barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) til at jeg har lyst å skrive en bok om livshistorien min og det er en god ide syns jeg for da når historien min ut til mange andre folk som får lyst å lese livshistorien min. Jeg vet ikke helt da hvordan jeg skal gå frem for og få gitt ut bok? Jeg vet såpass at jeg må skrive ned historien min først men hva skjer etterpå da?

Dette er veldig viktig for meg for ved å skrive en bok akkurat som ved bloggen så får jeg ut aggresjon, sinne og frustrasjon og jeg får uttrykke meg på den måten jeg vil. Jeg får fortelle mine opplevelser og det er viktig at de personene som gjør/har gjort alt faenskapen blir navngitt og blir skrevet om det de gjør i sitt arbeid (Hege Braseth og Hege Michalsen) gjør så masse pur faenskap at nå holder det. Jeg har tenkt en god stund på det med å skrive bok om livshistorien min og nå er tiden inne til at jeg faktisk burde gjøre det mener jeg.

Vi blogges, toonje.blogg.no

 

2 kommentarer om “En bok om livshistorien min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: