Svarbrevet fra barne og likestillingsministeren

med måten fylkesmannen har håndtert saken din på, sender vi en kopi av brevet ditt til
Statens Helsetilsyn. Det er Statens helsetilsyn som passer på at fylkesmannen gjør sine
tilsynsoppgaver etter loven. Helsetilsynet skal da gå inn i saken og vurdere om fylkesmannen
har gjort jobben sin etter loven.
Vi håper at du blir hørt på og opplever at dine synspunkter er viktige i din sak.
Med hilsen

Hilde Bautz-Holter Geving (e.f.)
seniorrådgiver

Olympia Twenewaa Ahenkorah
rådgiver

Dokumentet er elektronisk signert og har derfor ikke håndskrevne signaturer

 

 

Som dere ser så har jeg fått svarbrev av barn og likestillingsministeren. For det første så er de vanvittige gode til å skjule seg bak sannheten, det vet jeg godt jeg kjenner meg selv med de erfaringene jeg har.

I brevet så står det: «Dine synspunkter er viktig for departementet i vårt arbeid med å utvikle barnevernet, på lik linje med barn og unge som er glad for den hjelpen de har fått fra barnevernet». Det ser ikke sånn ut, at det er så viktig for de med mine synspunkter eller andres synspunkter heller, som er rammet av barnevernet. Barn og likestilingsministeren gjør jo ingen verdens ting for å bidra med noe som helst oppi alt dette kaoset som barnevernet lager i stand. De er jo ikke med på å skape et trygt samfunn/system oppi dette når de bare driter i barn og unge som roper om hjelp for det finnes faktisk flere måter om et rop om hjelp. Det er ganske komplisert dette, jeg vet det men det er egentlig ikke så vanskelig å forstå hvis du bare tar deg tid til å skjønne hvordan vi som er rammet av barnevernet lever idag for det er et vanvittig hælvete.

I brevet står det også at «Norge har signert barnekonvensjonen som forplikter staten til å beskytte barn fra vold og overgrep». Men hva faen? Når man er rammet av det jævla barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) så er det overgrep i stor grad og reine torturen mot barn og familie.  Barnevernet skal høre på det jeg synes og legge vekt på det jeg sier og det er noe de ikke ha gjort i det hele tatt (Hege Braseth og Hege Michalsen). De har prøvd å ødelegger meg og min familie og de har gjort livet mitt til et hælvete.

Det står i brevet at «Barne og likestillingsminister Solveig Horne er opptatt av at barn og foreldre får god hjelp og støtte i hjemmet, for unngå omsorgsovertakelse». Særlig som om hun er opptatt av det når hun ikke engang kan bidra med noenting. Barn og unge skriver inn til barn og likestilingsministeren hver dag men får bare standardbrev tilbake om at dette går videre til fylkesmannen men fylkesmannen har jo ingen rettigheter til å gjøre noe så vi kommer ingen vei. Vi får ikke gjort noenting og barnevernet kan bare leve fritt i løgn og ødelegge barn og familie uten at de får staff men vi som er rammet av barnevernet får staff så det holder i lange baner. Barnevernet stopper aldri med kriminaliteten sin og vil bare fortsette å ødelegge flere og flere familier (Hege Braseth og Hege Michalsen).

Å det er klart jeg er misfornøyd med den jobben du gjør Solveig Horne og fylkesmannen i rogaland som ikke har noen rettigheter eller makt til å gjøre noe med det fuckings barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michalsen). Barnevernet er svindlere og kriminelle overgripere som vil oss bare vondt. Vi må passe oss og være forsiktige når vi har et sånn system som ikke fungerer. Når de som styrer dette landet ikke kan reagere og se at familie og barn har det vondt på grunn av at barnevernet gjør så mye skade og faenskap (Hege Braseth og Hege Michalsen).

8 kommentarer om “Svarbrevet fra barne og likestillingsministeren

 1. What a technocrat answer!
  It seems that the Ministry is afraid of responsibility like it was fire. They have simply passed your letter to the Board of Health so they can push responsibility as well.

  Liker

 2. They are not necessarily stupid.
  The topic seems not to be of importance for them so they do not want to risk their reputation — let Board of Health put their reputation at risk instead…
  It is pretty sad that the topic is not important for the Ministry.

  Liker

 3. Jasper: Ja det er trist at det ikke er viktig for dem for det er så mange barn og familie det går utover. Når barnevernet overgriper seg på barn og familie så synes jeg at vi skal ha rett på å beskytte oss selv og våre kjære familier men det kan vi jo ikke for vi har ingen rettigheter eller krav på noe som helst.

  Liker

 4. Jasper: Dette er jo ikke rettferdig i det hele tatt altså at bestemoren må betale 2000 kr og at hun ikke får delta i høyesterett bare fordi hun ikke er biologisk mor eller far men hun er jo et familiemedlem så det der var bare drøyt. Dette skulle man hatt krav på. Og det er akkurat det bare de rikeste kan gå til sak mot staten men en vanlig person holdte jeg på og si kan ikke gå til sak for de det koster for mye og det vil si det samme som at vi er rettsløs og barnevernet går jo bare etter de som er rettsløs for da vil ikke vi få sjansen til å gjøre noe. Da kan barnevernet holde på til det uendelige.

  Liker

 5. Så flott at du står frem der andre tier.Jeg heier på deg og vet hvordan dette systemet ikke fungerer.Dette er rein skjær tortur av barn og deres familie.Sammen er vi sterke;O) Takk for din ord Tonje.Stå på sammen er vi sterke.Tåper formerer seg når de vise er tause-Nelson Mandela

  Liker

 6. Monicha Anetthe: Ja det er tortur fra det offentlige som overgriper seg på barn og familie på de verste grader og familier har ingen rettigheter til å forsvare seg selv.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: