GODT NYTTÅR

Jeg er først og fremst glad for at barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michalsen) ikke har gått til ny sak. Og ingen som prøver å trenge seg inn dørene for og spre dritt, løgn og påstander de kan skrive om som de kan bruke mot oss. Du som er rammet av barnevernet, husk å vær ops på at alt du sier og gjør kan bli brukt mot deg senere av barnevernet, om du er ung eller gammel betyr ingen ting, alt kan brukes av barnevernet i en ond sammenheng.

Jeg HATER barnevernet og de har bare med å brenna til hælvete for det gjør slettes ikke meg noe (Hege Braseth og Hege Michalsen). Jeg har opplevd så mye vondt og dritt de siste årene at jeg sliter i hverdagen. Jeg sliter med å få sove konsentrere meg på skolen og jeg har lite motivasjon for å gå på skolen også og jeg orker liksom ikke ha det sånn. Det er noen dager der jeg bare vil legge meg ned å bare ligger der hele dagen for jeg er så jævlig sliten. Og det er nok for jeg har vært på skolen og har ingen motivasjon og har alle de fuckings tankene inni meg men jeg prøver jo likevel så når jeg kommer hjem så er det bare at jeg har lyst å legge meg ned å ikke gjøre noe. De tankene her går igjen og igjen og spesielt etter den første kidnappingen så skjedde i Sauda og den andre kidnappingen så skjedde nå nylig i April. Det er de traumene som slår inn mot hjerte mitt hele tiden og tankene som går igjen og igjen.

Jeg gråter mange tårer og pusten slår meg ut. Det er ikke lett å leve et normalt liv når barnevernet er over nakken på oss dag og natt. Jeg føler meg utrygg redd og usikker i håp om at dette ikke vil skje med oss en gang til for det hadde jeg rett og slett ikke klart, vi hadde ikke klart det men likevel så står vi sammen og kjemper oss gjennom smerten alle sammen. Det er (Hege Braseth og Hege Michalsen) og hele Sauda selvfølgelig som har ødelagt våre liv og hvis vi som er rammet av barnevernet hadde hatt rettigheter for å beskytte oss selv og vår familie så hadde vi fått erstatning for all den faenskapen som (Hege Braseth og Hege Michalsen)  har laget i stand. Vi hadde saksøkt Sauda kommune for lengst hvis vi hadde hatt de rettighetene vi elles skulle hatt krav på men nå er det sånn at vi lever i et dritt land som ikke ser helheten i hva barnevernet begår mot barn og familie hverdag nemlig overgrep som skjer daglig. Vi har folk som styrer dette landet med null respekt for oss alle som er rammet av barnevernet.

Synne fatnes skorpe og Solveig steinsland er de som kom hjem til oss. Laget masse påstander og løgn om oss som ikke var sant i det hele tatt. Synne Fatnes Skorpe og Solveig Steinsland kommer hjem til oss og tror de eier oss og bare kan gjøre som de vil. De kommer faen hjem til oss med politi på dørene? Det er ikke greit. Vi er ikke kriminelle, det er motsatt. Hege Braseth, Hege Michalsen, Synne fatnes, Solveig Steinsland, Ingunn B. Svandal, Åshild Åbø Eeg, Tone Rasmussen Birkeland, Merete Herheim og Tomas Breivik. Det er de som gjør kriminelle handlinger her og som er overgriperen, på barn og familier. Synne Fatnes Skorpe og Solveig steinsland og Hege braseth og Hege Michalsen lager massevis av rykter på oss som ikke er sanne bare for og sette oss i dårlig lys fordi vi er en sånn familie de ikke liker og er bare interessert i å ta hevn og ødelegge oss fordi jeg ble mobbet på skolen. for i Sauda finnes ikke mobbing på skolene. Synne Fatnes Skorpe og Solveig Steinsland kommer hjem og sier jeg ikke hadde vært utsatt for mobbing i skolen og samtidig mobber de min far for utseendet, vi klaget det inn til fylkesmannen men de sa bare barnevernet ikke mente noe med det.

Politiet i Sauda er helt ubrukelige. Det helt umulig å anmelde noe som helst i Sauda kommune Tomas Breivik henlegger alt og skyver det under teppet. Politiet i Sauda lensmannskontor er voldelige og kan gjøre hva som helst for og gjemmer seg bak lover og regler. Hele Sauda lukker øynene for sannheten og vil mye heller leve på løgn enn og se sannheten i øynene. Politiet drar oss og andre folk ned og er stygge i kjeften mot uskyldige mennesker. (Tomas Breivik) lensmannskontor.

Idag er det år 2018 og jeg har så veldig lyst å si godt nyttår og må 2018 blir et mye bedre år for alle oss som er rammet av barnevernet eller har vært rammet av barnevernet.Mitt år 2017 har vært et helvete, grusomt og forferdelig år må jeg få lovt å si. Jeg har ikke noe tro på at 2018 kommer til å bli et så mye bedre år men det viktigste for meg er å være sammen med min kjære familie og at vi får fred. Jeg vil bringe dere hell å lykke i håp om at dere også skal få fred fra barnevernet for dere alle som har vært rammet eller er rammet av barnevernet nå.

Vi blogges, toonje.blogg.no

2 kommentarer om “GODT NYTTÅR

 1. Godt nyttår, Tonje!
  Realistisk sett er det ikke så stort håp om at det blir noen bedring når det gjelder barnevernet, nei. Iallfall kommer ikke erkjennelse og omlegging fra myndighetene og barnevernet selv. Utviklingen går i gal retning, og myndighetene fortsetter innbitt. Men at flere og flere rammede finner sammen, og skriver om hvordan virkeligheten er, har jeg håp om. Og vi skriver så godt vi kan internasjonalt, for å vekke tenkende mennesker i flere land.
  Det du skriver, vekker interesse hos dem som leser på et forum hvor jeg kommenterer mye selv: 4600 lesninger av «Tonje-tråden» så langt, og noen sprer informasjonen videre. Nå har jeg postert en oppdatering:
  http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?p=39700#p39700
  Her nedenfor en lenke til noe en som er en del eldre enn deg har skrevet – ting du kjenner igjen, tror jeg. Omstendighetene i hans liv var ikke de samme, men «hjelpeapparatets» aksjoner mot familien var temmelig mye av det samme: De veltet skyld for sin egen unna-sluntring og uforstand over på familien:
  Yousef Al-Nahi: «Jeg har bestemt meg for ….. »  

    

  Liker

 2. Marianne Skånland: JA så her må vi nødt å stå opp for der vi står for, mener og kjemper for og skrive fult navn på ansatte i barnevernet og andre som er med på å bidra med å ødelegge familie og bryte oss ned. Her må vi bare skrive og skrive til vi selv har fått det som vi ønsker om det i det hele tatt er mulig da.

  Jeg er glad for å høre at det er så mange lesninger og at folk gidder å leser det jeg skriver for det er ganske viktig tema som egentlig blir snakket såpass lite om i samfunnet men blir likevel hvisket mye om hvis du fatter. Jeg håper at det er flere der ute som vil lese bloggen og dele den videre og skrive kommentarer. Dette er viktig! De som er satt til å styre dette lande kan faen ikke legge lokk på dette og late som ingenting har skjedd.

  Jeg har nå lest innlegget til Yousef som minnet meg ganske om at vi egentlig har det ganske likt. Pappaen min hadde det på samme måte, han presset også på med å få det så vi hadde krav på med diagnose og mobbing osv… men det tok lang tid før noe ble gjort.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: