Mobberen kom tilbake

Okey det er ei jente i livet mitt som jeg ikke kan fordra. Hun er en av de verste mobberne i Sauda. Jeg blir bare så irritert over henne for hun er en av de mest manipulerende og egoistiske personene jeg har kjent. Hun ødelegger alt for og sette meg i dårlig lys og vil at jeg skal føle meg som verst av alt i verden bare for at hun skal ha et supert liv selv, så er det vel det som skal til for at hun skal føle seg lykkelig nok. Det har seg sånn at folk fra Sauda legger meg til 24/7 enten på snapchat, Facebook eller Instagram og jeg tenker sånn «Hva er det de vil Gjør de dette bare for og krenke meg, og fortelle at det jeg skriver om på bloggen og det jeg har opplevd ikke stemmer i det hele tatt» for hvis det er det de er ute etter så bare dra dere langt vekk og plag (Hege Braseth og Hege Michalsen) heller for jeg tror ærlig talt at de trenger det for og føle på smerten.

Jeg tror det ligger mer bak enn det ser ut som for jeg tror at det har noe med (Hege Braseth og Hege Michalsen) at Saudafolk legge meg til på snapchat, Facebook og instagram, før de henla saken så var det ingen Saudafolk som la meg til på noen sosiale medier så jeg tror det har noe med (Hege Braseth og Hege Michalsen) da at de snakker seg imellom.

Så grunnen for at jeg tar opp dette med hun jenta som jeg ikke kan fordra er for at hun plaget meg mest av alle de som mobbet i Sauda. 6. Januar så hadde jeg venninna mi på besøk og vi la noe ut på Snapchat om at folk skulle adde oss liksom. Hu jenta jeg snakker om hu adda meg på snapchat da og jeg visste ikke at det var hun men jeg hadde selvfølgelig mine anelser så jeg sjekket det ut for jeg var litt usikker så det var henne fra Sauda. Jeg hadde blokka hu fra før men hu har visst laga en ny konto. Men i såfall så var jeg veldig irritert for jeg bare orker ikke de løgnene og påstandene hun kommer med hele tiden. Vi snakket i chat og jeg spurte:

«hvem er du og hvor bor du»

Hun sa hvorfor er du så opptatt av det.

«Jeg vet hvem du er»

Det siste jeg skrev var  «Hvis det er en ting jeg vet så er det at du gjør alt for og ødelegge alt så bare hold deg unna for faen».

Hun sa dette: Eg prøvde ikke å ødelegge noe for deg, eg e glad for at du har venner noen som e glad i deg etter alt som skjedde så unnskyld skal ligge unna.
 

tror du, du kan bare komme her og gjøre som du vil, javel alle kan være venner med alle men det er slettes ikke det du er ute etter. Det vet vi begge to så jeg vet ikke hvem du prøver å lure her men du lurer hvertfall ikke meg med den jævla sjarmen din så stikk og slutt å ødelegge sånn for meg.

Du har jo tidligere kommentert her på bloggen anonymt. Jeg kjenner igjen måten du skriver på. Å være anonym når man skriver som deg og skal prøve å beskytte seg selv for og være en egoist er et lavmål.

Hun prøver å ta fra meg alle vennene mine Stavanger og har har tidligere lykkes med det i Sauda. Hun prøvde å ta fra meg hver eneste venn jeg hadde i Sauda og noen ganger lykkes hun med det, andre ganger ikke. Jeg er så drittlei av opplegget hennes at nå får det faen meg slutte nå får hun ikke ta fra meg mer. Til deg Sauda jente: Skaff deg et liv å slutt å fucke opp andres liv, som du har ødelagt fra før av med mobbing. Du er en jævla overfladisk bitch, du får nok mange venner som er lette og påvirke men alikevel har sine egne tanker om hvordan du oppfører deg. Men samma det, hele Sauda er jo en gjeng med Bitcher så slapp av du er ikke den eneste. Det er jo helt klart at barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) som er de største Bitchene og taperne i Sauda, du lærer vel helt klart av dem.
Det var alt for dette innlegget og gjerne del det videre!
Toonje.blogg.no

59 kommentarer om “Mobberen kom tilbake

 1. Det var faktisk en svært god kommentar her blant alle de andre i denne lange serien, en som viser seg nettopp gjennom alt sludderet fra andre å være helt riktig. Det var Tonjes kommentar som hadde denne ordlyden:
  «Til alle andre som er rammet av barnevernet på denne måten jeg er. Det du kan lese fra alle postene her er noe jeg har opplevd tidligere med Solveig Steinsland som kom hjem til meg og fortalte meg at det ikke var sånn dette var og at jeg husker feil og ville at jeg skulle huske skolen sin versjon. Nå gjentar akkurat det sammen seg her i kommentarfeltet med at de påstår at det ikke har vært mobbing i Sauda og forsvarer heller mobbingen og trakasseringen i Sauda.»
  Bravo!

  Liker

 2. Jeg lurer på om du representerer kommunen?
  I så fall viser ditt svar grunnårsaken. Hverken skolen eller kommunen eller barnevernet tar vare på problemet som noen andre barn mobbet Toonje. Bare prøver å gjemme det under teppet, og prøver å bruke det som et forsøk på å fjerne henne fra familien hennes. Veldig vondt.
  Kanskje årsaken til at noen har mobbet Toonje og accoring til frisk innlegg, sannsynligvis fortsatt mobbing Toonje skal tas vare på.
  Eller er det et barn av noen VIP i kommunen som har lov til å mobbe noen uten konsekvenser, og du bestemmer deg for at det er bedre å fjerne offeret fra familien sin? Den beslutningen er et åpenbart brudd på Toonjes og hennes families rettigheter.

  Liker

 3. Kan se at du ikke har blitt behandla dritbra, men syns de e dårli jort å si at alle i sauda har mobba deg å behandla deg dårli. Sjøl prøvde eg å bli venn me deg sånn at du ikke skulle vera heilt aleina å de vett eg om andre og som jore. Blei ofta litt kjedli å verme når samtalen allti va koss mobba du blei i Stavanger

  Liker

 4. Fra din gamle klasse: Har ikke sagt at alle i Sauda mobba meg heller, jeg skriver om alle de som mobbet meg og bidro til det. Kan hende at du prøvde å vær med meg men det betydde jo liksom ingenting. Det var alltid noen/mobberen som vinket vekk den jeg var med sånn at jeg ikke hadde noen å vær med. Jeg ble aldri inkludert og alltid ut fryst i klassen og bare fordi jeg var på et lavere nivå på det faglige så er det ikke dermed sagt at dere kan mobbe og baksnakke osv… Hvem er du som sitter bak den skjermen og skriver slik, hvem i klassen?

  Liker

 5. For tidligere klassekamerater: tror jeg det er viktig å forstå:
  1. mobbing er bare utgangspunktet for Toonjes historie.
  2, skoleledelsens beslutning om å late som om det ikke er noe og deretter rapportere til barnevern, og også barnevernsvedtaket om beredskapsplassering hjemmefra gjorde historien langt, verre enn bare en historie om mobbing selv. Dette er nå det store problemet!
  3, Normalt kan du forvente at skolenes ting å gripe inn, stoppe mobbing og forsøke å hjelpe til med å avklare misforståelser. Denne sjansen har blitt savnet helt. Sannsynligvis er det ingen reelle muligheter for å rydde opp misforståelser lenger, på grunn av svikt av voksne.

  Liker

 6. Toonje, det forklarer mye.
  Jeg lurte på om noen voksne involvert fra skolen eller barnevernet eller kommunen var med i debatten.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: