Mobberen kom tilbake

Okey det er ei jente i livet mitt som jeg ikke kan fordra. Hun er en av de verste mobberne i Sauda. Jeg blir bare så irritert over henne for hun er en av de mest manipulerende og egoistiske personene jeg har kjent. Hun ødelegger alt for og sette meg i dårlig lys og vil at jeg skal føle meg som verst av alt i verden bare for at hun skal ha et supert liv selv, så er det vel det som skal til for at hun skal føle seg lykkelig nok. Det har seg sånn at folk fra Sauda legger meg til 24/7 enten på snapchat, Facebook eller Instagram og jeg tenker sånn «Hva er det de vil Gjør de dette bare for og krenke meg, og fortelle at det jeg skriver om på bloggen og det jeg har opplevd ikke stemmer i det hele tatt» for hvis det er det de er ute etter så bare dra dere langt vekk og plag (Hege Braseth og Hege Michalsen) heller for jeg tror ærlig talt at de trenger det for og føle på smerten.

Jeg tror det ligger mer bak enn det ser ut som for jeg tror at det har noe med (Hege Braseth og Hege Michalsen) at Saudafolk legge meg til på snapchat, Facebook og instagram, før de henla saken så var det ingen Saudafolk som la meg til på noen sosiale medier så jeg tror det har noe med (Hege Braseth og Hege Michalsen) da at de snakker seg imellom.

Så grunnen for at jeg tar opp dette med hun jenta som jeg ikke kan fordra er for at hun plaget meg mest av alle de som mobbet i Sauda. 6. Januar så hadde jeg venninna mi på besøk og vi la noe ut på Snapchat om at folk skulle adde oss liksom. Hu jenta jeg snakker om hu adda meg på snapchat da og jeg visste ikke at det var hun men jeg hadde selvfølgelig mine anelser så jeg sjekket det ut for jeg var litt usikker så det var henne fra Sauda. Jeg hadde blokka hu fra før men hu har visst laga en ny konto. Men i såfall så var jeg veldig irritert for jeg bare orker ikke de løgnene og påstandene hun kommer med hele tiden. Vi snakket i chat og jeg spurte:

«hvem er du og hvor bor du»

Hun sa hvorfor er du så opptatt av det.

«Jeg vet hvem du er»

Det siste jeg skrev var  «Hvis det er en ting jeg vet så er det at du gjør alt for og ødelegge alt så bare hold deg unna for faen».

Hun sa dette: Eg prøvde ikke å ødelegge noe for deg, eg e glad for at du har venner noen som e glad i deg etter alt som skjedde så unnskyld skal ligge unna.
 

tror du, du kan bare komme her og gjøre som du vil, javel alle kan være venner med alle men det er slettes ikke det du er ute etter. Det vet vi begge to så jeg vet ikke hvem du prøver å lure her men du lurer hvertfall ikke meg med den jævla sjarmen din så stikk og slutt å ødelegge sånn for meg.

Du har jo tidligere kommentert her på bloggen anonymt. Jeg kjenner igjen måten du skriver på. Å være anonym når man skriver som deg og skal prøve å beskytte seg selv for og være en egoist er et lavmål.

Hun prøver å ta fra meg alle vennene mine Stavanger og har har tidligere lykkes med det i Sauda. Hun prøvde å ta fra meg hver eneste venn jeg hadde i Sauda og noen ganger lykkes hun med det, andre ganger ikke. Jeg er så drittlei av opplegget hennes at nå får det faen meg slutte nå får hun ikke ta fra meg mer. Til deg Sauda jente: Skaff deg et liv å slutt å fucke opp andres liv, som du har ødelagt fra før av med mobbing. Du er en jævla overfladisk bitch, du får nok mange venner som er lette og påvirke men alikevel har sine egne tanker om hvordan du oppfører deg. Men samma det, hele Sauda er jo en gjeng med Bitcher så slapp av du er ikke den eneste. Det er jo helt klart at barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) som er de største Bitchene og taperne i Sauda, du lærer vel helt klart av dem.
Det var alt for dette innlegget og gjerne del det videre!
Toonje.blogg.no

59 kommentarer om “Mobberen kom tilbake

 1. Et veldig bra innlegg!
  Men ikke skriv fulle navn da dette er personlig informasjon du ikke har rett på å dele og du gener ut personer på en krenkende måte som anses som mobbing, jeg vet du tenker de fortjener det men ikke synk ned på samme nivå som dem 🙂
  Stå på videre Tonje!

  Liker

 2. Hei.
  Kan ikke se at det er delt personlig informasjon her, da det er personer som er ansatt i det offentlige og har trakassert og mobbet offentlig. Så her er det ikke noe som er ulovlig.
  Det man er ute etter her er en debatt rundt mobbing-skole-barnevern og ikke henge ut noen.
  Da har du misforstått det som står i bloggen.

  Liker

 3. Anonym: Drøm videre!
  Jeg sletter ingenting, det som Sauda kommune/barnevern har gjort mot oss det har jeg grunn for og skrive om for det skal ikke legges lokk på. Aldri.

  Liker

 4. :): Det som de ansatte i det offentlige har gjort er og lov til å ta opp og diskuteres. Jeg er på et høyere nivå en dem da jeg er rettferdig noe de ikke er.

  Liker

 5. Skjønner at det med barnevernet og din familie sikkert ble gjort på en heilt feil måte, men det å nevne navnene til dem som jobber i barnevernet på en offentlig blogg er Ikke rett. Du burde sletta detta innlegget.

  Liker

 6. Off. er det noen som mobber, så er det deg. Du burde virkelig skjerpe deg. Du burde vite at det er strengt ulovlig å nevne fulle navn på ein offentlig blogg, og eg kunne like godt anmeldt deg akuratt nå for å bryte privatliv. Eg skjønner godt kaffor barnevernet gjorde det dei gjorde.

  Liker

 7. Anonym: Det en person gjør i sitt arbeid, er ikke privat, og kan kritiseres offentlig, når det har et godtagbart formål (f.eks som viktig informasjon, viktig debatt). Det de derimot gjør privat, deres familieliv, fritidsbeskjeftigelser osv, er derimot beskyttet som privatliv. Det er ikke forbudt å skriver som jeg gjør.

  Liker

 8. Anonym: Nei det er det ikke det. Kommer ann på hva du ser på som barnslig. Jeg skriver om det jeg har opplevd og det jeg og min familie har blitt utsatt for og det er slettes ikke barnslig.

  Liker

 9. Unnskyld meg men dette blir alt for dumt. Eg skal ikke komma her å fortella deg Ka du ska gjør og ikke men du kan ikke lage en blogg om at du hater en by + barnevernet. Bytt heller om på innleggene å skriv om interessante ting slik du kan få flere lesere og faktisk komme deg noen plass med bloggen. For dette her funker ikke.

  Liker

 10. .: Så slutt å fortell meg hva jeg skal gjøre. Dette er bloggen min og jeg gjør akkurat det jeg vil å hvis jeg har lyst å fortelle om min livshistorie og det meg og min familie ble utsatt for i Sauda så gjør jeg det.

  Liker

 11. Eg forstår ikke kaffor du hate på Sauda.
  Men d du sier er at du nevner ikke navn (sorry men ka faen, du er ikke bedre en di mobberne når du skriver hele navnene til folk) du kan ødelegge karrieren deires

  Liker

 12. uansett kos mye du snakker dritt om denne byen Sauda og barnevernet, så vil det ikke vere til nytte. barnevernet har hjelpa så mange barn fra en dårlig oppvekst, og en dårlig far og mor. Og det å si at di som jobber i barnevernet er `bitcher` og `monstre` er skammelig. de er superhelter. og denne historien du forteller om `kidnapping` er en overdrivelse laget av ein sint far og ein forvirret datter som er lett å påvirke.

  Liker

 13. Anonym: Det er klart du som bor i Sauda beskytter dem og for all del må du bare beskytte en kriminell kommune så vær så god gjør det men ikke tro at det vil ødelegge meg noe mer med at du skriver kommentarer her. Jeg legger ikke ned bloggen for det, den kommer til å vær på nettet for alltid. Barnevernet hjelper ingen, de bare ødelegger flere og flere liv og familier. Hege Braseth, Hege Michalsen, Synne Fatnes Skorpe, Solveig Steinsland, Roger Haraldsen, Åsilhd Åbø Eeg, Ingunn B. Svandal, Tone Rasmussen Birkeland og Tomas Breivik og selvfølgelig hele Sauda kommune vil alltid være en stor løgn og uansett hvor mye du forvarer, beskytter og dekker unna sannheten vil den alltid være der.

  Liker

 14. Dere unger fra Sauda kan lese det som kommer fra fylkesmannen.
  Det har ikke vært noen styring (ledelse) i barnevernet det har heller ikke vært noe styring
  (ledelse) fra kommunen sin side. Noe fylkesmannen ser svært alvorlig på.
  Det at de voksne i Sauda gjør så mye galt skal ikke gå utover Tonje.
  Les papirene og still spørsmålene til de det gjelder om hvordan de kunne behandle folkfamilier i kommunen på den måten, barnevernetkommunen som enkelte her skryter av kommer ikke unna de feil som er begått.

  Klikk for å få tilgang til rapport%20sauda.pdf

  Liker

 15. Hh: Har du virkelig lest de alvorlige feilene som fylkesmannen har funnet hos Sauda kommune/barnevern. Du finner lenken i kommentarfelte. Fylkesmannen ser svært alvorlig på dette. Så still spørsmålene til kommunen og de det gjelder som har gjort alt dette faenskapen om hvordan de kunne behandle og utsette familier og barn på den måten.

  Liker

 16. Og dere jenter i Sauda det er feil av dere å forsvare mobbing og trakassering fra voksne og unger. Det burde dere vite nå som dere er blitt så store.

  Liker

 17. Til alle dere anonyme i Sauda med tannløse kommentarer blir ikke besvart på.

  Til alle andre som er rammet av barnevernet på denne måten jeg er.
  Det du kan lese fra alle postene her er noe jeg har opplevd tidligere med Solveig Steinsland som kom hjem til meg og fortalte meg at det ikke var sånn dette var og at jeg husker feil og ville at jeg skulle huske skolen sin versjon. Nå gjentar akkurat det sammen seg her i kommentarfeltet med at de påstår at det ikke har vært mobbing i Sauda og forsvarer heller mobbingen og trakasseringen i Sauda.

  Og ellers Off så liker jeg at min far er med på å svarer dere på min blogg.

  Liker

 18. Hei dere Sauda folk dåkk burde skjerpe dåkk dåkk vet ikke kos Tonje har det. Vis dere ikke liker bloggen så gi faen og les det då få dåkk nytt liv eller fin en blogg som e mye bedre.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: