Et rop om HJELP

Vi lever i et samfunn der vi har et barnevern som er skadelig for alle som blir rammet av det. Barnevernet drar hjem til familier og forteller hvordan man skal oppdra sitt eget barn som om foreldre ikke er klar over det. De ansatte i barnevernet som kommer hjem til familier har kanskje ikke barn selv en gang, så å komme hjem til familier og fortelle hvordan de skal oppdra sitt eget barn. Det er bare tull.

Barnevernet sier ofte at «Vi er her for barnets beste»  NEI det er ikke sant. Barnevernet er her for å ødelegge barn og familier og håper vel på at man skal få en slags tillit til dem for da blir det enklere for barnevernet og ta bort barna i hjemmet og vil kanskje lokke med chips og sjokolade for og få et nærmere bånd til at barnevernet bare kan snakke dritt om våres egne foreldre og snakke godt om hvor bra fosterforeldre eller institusjoner er bare for og prøve ødelegge familien.
Barnevernet tar barn ut av hjemmet uten noe som helst grunnlag for det. Barn og unge trenger å vær oss dem man elsker mest av alt i verden og det er foreldrene. Barnevernet kidnapper barn med å ta et barn ut av sitt hjem mot sin vilje og bruker tvang. Barnevernet bortfører barna de kidnapper og kan tvinge de på andre måter også. Barnevernet kan lokke et barn til å ta imot godteri eller andre ting som er ønskelig bare for at barnevernet skal få det som de vil og lykkes med jobben og det er menneskehandel.

Folkemord begått av barnevernet i dag, når barnevernet ødelegger og torturerer familie og barn og det blir såpass voldelig at man ser alt svart hvit og kanskje begynner og selvskader seg selv og gjør lagt være ting da mener jeg barnevernet begår folkemord mot barn og familie. Barnevernet mishandler familier som å gå ut med grove trusler og krenker familier eller barn og det kan fort gjort påføre helseskader som kan prege den enkelte hele livet.Ingen barn og unge/familier blir hørt og lyttet til i dagens samfunn og det er så egoistisk. Her står mange 1000 barn og roper om hjelp men ingen tar fatt i problemet, det bare ligger der.  De som er satt til å styre dette landet kan faen meg få ut fingeren å reagere for dette gjelder faktisk liv og død. Ha litt medfølelse for faen.

Og ærlig talt er ikke Solveig Horne til noe hjelp, jeg har sendt inn 2 brev til hun samtidig så har jeg sendt inn til det kongelig hoff og statsminister Erna Solberg for at alle skal lese det. Enten så får jeg bare standard brev tilbake eller så sender Horne kopi til Fylkesmannen men det er jo heller ikke noe tak i fylkesmannen for han har ingen rettigheter eller makt til å gjøre noe som helst så ingenting fungerer jo, så står vi igjen med et system/samfunn som fungerer utrolig dårlig.

4 kommentarer om “Et rop om HJELP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: