Kriminalitet i barnevernet

De siste innleggene jeg har lagt ut har jo vært et bevis på all faenskapen Sauda kommune gjør. Barnevernet I Sauda har ingen utdannelse eller kompetanse sier fylkesmannen så hvorfor de jobber i barnevernet må jo vær dagens spørsmål. Sauda kommune ansetter bare folk og tenker ikke på hva konsekvenser det kan føre til. (Hege Braseth og Hege Michalsen) ødelegger og ødelegger familie og barn men det er jo ingen som reagerer og setter en stopper for det. Knut Atle Seim er den nye sjefen i barnevernet, og i Sauda ryfylke står det at barnevernet, kommunen lover bedring. (HAHA ler høyt) Skal Knut Atle Seim gjenoppta alle gamle sakene da, det tror jeg ikke på.

Har han kompetanse eller utdannelse innenfor barnevern?? det betviles sterkt da han ikke har reagert på noen ting etter et halvt år i denne stillingen før fylkesmannen kom med sin dom over kommunen. Knut Atle Seim fikk barnevernsjef stillingen gjennom venner som styrer i kommunen, kommunalsjef helse og omsorg (Aina Olene Tveit som selv ikke har utdannelse) i Sauda kommune da han bare er høyre politiker uten noe form for kompetanse eller utdannelse innen dette fagområde, stillingen ble ikke utlyst som det skal gjøres.

Sauda kommune er akkurat som et land der en har egen statsminister (Hege Michalsen) og kan gjøre hva hun vil når som helst. Sauda barnevern/kommune har makten over alle og med en gang Hege Braseth og Hege Michalsen eller andre som styrer i kommunen sier hopp så må alle hoppe hvis ikke så er man i fare for og miste barna sine og man har tapt. Hele bloggen min er vel nok et bevis på at noen i Sauda kommune ikke er riktige i hode, så se nå å få ut fingen å gjør noe med de kriminelle i kommunen. Jeg har opplevd nok så mye at jeg sliter allerede i hverdagen på grunn av barnevernet (Hege Braseth og Hege Michalsen) og jeg vil ikke at andre skal bli utsatt for det samme som jeg og min familie blei selv om det er mange som har fått et ødelagt liv på grunn av barnevernet for de ødelegger jo familier hver dag.

Myndighetene har ikke empati eller MOT til å stoppe barnevernet. HVORFOR? Barnevernet begår jo så masse kriminelt å likevel så støtter myndighetene barnevernet. Hva er det godt for? Barnevernet tar jo sjelen ut av et barn, smisker og lokker dem til ting de ikke vil men jeg har fått nok motgang til at det ikke skjer meg igjen. Det skjedde med meg en gang da barnevernet kidnappet meg og min familie første gang, da var jeg helt nedpå og hadde ingen peiling på hva som skjedde. Vi har et sløvt barnevernssystem og jeg støtter det ikke for jeg er imot og jeg vil gjøre noe med det sånn som det er idag. Jeg vil ikke sitte på benken å ikke gjøre noenting. Jeg vil ikke se at flere og flere familier og barn blir torturert hver dag for det minner meg bare på sånn jeg og min familie ble behandlet.

Få opp øynene og sett en stopper for Sauda kommune, Aina Olene Tveit som er kommunalsjef og tror hun har styring med Sauda barnevern men har det ikke. Det sier fylkesmannen.

6 kommentarer om “Kriminalitet i barnevernet

 1. Ditt resonnement synes å være et korrekt bevis for alle myndigheter bistå barnevern (og jeg antar du kan inkludere politi og fylkesmann minst her) bryter menneskerettighetene selv også, når blindt stole på barnevernet.

  Liker

 2. Anonym: Det er flott at du er enig og at du virkelig ser hvordan samfunnet/systemet er idag selv om det har vært sånn i 100 vis av år. Vi alle som er og har blitt rammet av barnevernet må slå seg sammen å kjempe denne store kampen ilag for (ned med systemet og fjern barnevernet for godt). Barnevernet er en tortur mot barn og familie og vi finner oss ikke i at barnevernet bare går å ødelegger familier og bryte oss ned hele tiden. DET ER NOK

  Liker

 3. Du er femten år…….himmel og hav……..du skriver godt og selv om ikke jeg har peiling på forholda i Sauda kommune så får jeg inntrykk av at du har fullgt med i timen.
  Føler du for det…….så tror jeg at det kan ha en verdi om du orker å følge med i aviser og skriver kommentarer på ting der. Det kommer stadig mer kritiske ting mot barnevern der, og kanskje er det mange som har godt av å få se hva en femtenåring opplever og mener om hvordan dette er.
  du er jo så flink å ordlegge deg…..og det å kunne få frem meninger med et stuerent språk er første bud for å bli tatt på alvor av de som ikke vet….og de som ikke vil vite.
  Men du må tenke på hva du orker å stå i……..men du vet virkelig å få sagt det.
  Du er bare femten år……..klarer du å ta vare på deg selv midt oppe i denne fantastiske offentlige omsorgen som du lider under……….da kan noen og enhver bare lure på hva som kommer av klar tale og gjennomtenkt kritikk etterhvert når du blir enda eldre.
  Ta vare på deg selv og stå på…….du har virkelig ordet i din makt og kan bare lure på om de ville gjort dette mot deg dersom de ante hva du er laga av…..?

  Liker

 4. Anonym: Jeg står alltid på og vil alltid kjempe denne kampen både for meg selv, familien min og alle andre der ute som er rammet av barnevernet helt til barnevernet står til ansvar for all faenskapen de gjør mot familier og at de blir stilt strengt opp mot retten og fengslet.

  Liker

 5. Et viktig og vektig blogginnlegg. Flott at du er så modig at du tar opp kampen mot trollet.
  Du kan være sikker på at barnevernets overgrep ikke bare skjer i Sauda, og at mangelen på kompetanse er stor mange steder. Det er ingen krav om særlig kompetanse for å jobbe innenfor barnevernet, men likevel har de en uhyggelig makt, og makten deres går videre gjennom politiet og rettssystemet/psykologer.
  Selv har jeg opplevd at barnevernet nektet å gripe inn overfor mor til mitt barn, som mishandlet ham fysisk og psykisk. Jeg kunne dokumentere adskillige skader, og måtte bringe ham til legevakta, der skadene ble dokumentert av lege. Politiet ventet på utsiden for å få bildene fra legen, de besluttet da å gi mor besøksforbud, og overlot så saken til barnevernet – som ga mor barnet tilbake øyeblikkelig. Det samme barnevernet kom på hjemmebesøk hos barnet mitt og hans mor, og sønnen min var så modig at han fortalte barnevernets to ledere at han var utsatt for vold gjennom flere år. Risting, klyping, lugging, skriking inn i ørene, Normalt skal barnevernet da gripe inn, men i stedet noterte de på en lapp at de hadde hatt en samtale med mor om at «hun skulle finne bedre måter å oppdra barnet på». Ferdig med det. Bare en feil hos barnevernet gjorde at jeg fikk tak i dette notatet.
  Det er viktig å understreke at noen slags vold fra meg som pappa, aldri har vært tema, fordi det aldri har forekommet, men at det er mors tårer som har fått barnevernet til å behandle henne med silkehansker. I tillegg har hun en venninne som jobber innenfor sektoren i et annet fylke, og har der fått gode råd.
  Jeg har selvsagt klaget sakene inn, men opplever at det er barnevernets «beslutninger» som er riktige, og har fått beskjed om at dersom jeg fortsetter å melde mor for vold, bør jeg aldri mer ha kontakt med barnet mitt.
  Stå på, Tonje, Du er sikkert klar over at det er mange ofre for barnevernet, og at det blant annet er samlingsgrupper på Face.
  Og selvsagt er det slik at i mange tilfelle er det riktig at barnevernet griper inn i saker, men det som er tema her, er deres grenseløse overgrep mot og makt over andre.

  Liker

 6. en pappa: Hei
  Jeg er helt klar over at barnevernets overgrep ikke bare skjer i Sauda men nå er det de jeg skriver om for det er de jeg og familien min har har hatt med å gjøre men vi har også hatt mye å gjøre med Stavanger barnevern, jeg ble født og oppvokst i Stavanger men jeg ble mobba på skolen og vi fikk drapstrusler fra faren til mobberen, vi fikk heller aldri fred fra barnevernet så det endte opp med at vi flytta til Sauda men nå står jeg her og skriver om all den faenskapen de har påført meg og min familie.

  Kan jeg spørre hvor gammel sønnen din er?
  Det er så patetisk at barnevernet ikke griper inn i tilfeller det er nødvendig å hjelpe til men isteden så går de inn i velfungerende hjem der det ikke er behov for noe form for hjelp og ødelegger og trakasserer. Kanskje du skal prøve å klage saken inn til fylkesmannen? Selv jeg vet at det fungerer dårlig. Det kan minst gå 1 år før det blir gjort noe men selv da så har de ikke gjort en dritt men skader vel heller ikke å prøve? Barnevernet sier alltid «dette er til barnets beste» men nei barnevernet er til barnets verste. Aldri noen gang så er barnevernets beslutninger riktige for et barn. Det er en forferdelig og vanskelig situasjonen du står i men det viktigste er at du aldri må gi opp, hold deg sterk og kjemp deg gjennom alt som skal til for og få sønnen din tilbake fra marerittet som barnevern – politi – mor står ansvarlig for og jeg vet det er vanskelig og tøft å stå rett i det men hold ut.

  Ja jeg er selvfølgelig fult klar over at det er mange barneverns ofre og jeg er med i alle de gruppene på FB og har til og med oppretta en egen gruppe på FB der ungdommer opp til 20 kan melde seg inn og fortelle sin historie osv…

  Takk for at du kommenterte og forferdelig trist å høre hva sønnen din blir utsatt for fra mor sin side og barnevernet ikke griper inn men står heller på parti med mor. Et lite råd: ta alltid på lydopptak når du går på møter med barnevernet, skole, politi osv sånn at du vet hva som har blitt sagt og ikke og da kan de ikke motsi noe i ettertid. STÅ PÅ!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: