5 råd til deg som er blitt kidnappet av barnevernet

5 råd til deg som er kidnappet av barnevernet og plassert i fosterhjem, institusjon/barnehjem eller beredskapshjem osv… mot din egen vilje.

 1. Når du bor på fosterhjem, institusjon/barnehjem eller beredskapshjem så gjør motstand. Du ønsker ikke bo oss noen andre enn hos din egen familie. Ikke snakk med folk du ikke ønsker å snakke med, ta kontakt med en advokat om det er mulig for deg.

 2. Hvis du har blitt tatt ut av hjemmet på falske grunnlag slik som meg så gjør som meg og få det ned i media for eksempel skriv på facebook eller lag en blogg der du skriver om alt så skjer og husk å ha med navnene på alle som har gjort livet ditt tøft og vanskelig.

 3. Kan være lurt å sette mobilen på opptak hvis du kommer i kontakt med en du ikke ønsker sånn som de du bor sammen med eller barnevernet slik at du har et bevis på ka de har sagt hvis de motsier det senere. Sett på lydopptak generelt i alle møter med det offentlige. 

 4. Vær alltid bevisst på at du har en stemme oppi det hele selv når du ikke blir hørt eller respektert. Må du bare sette ned foten og høre på din egen stemme og gjøre det du selv vil.

 5. Gi faen i alt. Det er ikke du som har bestemt at du skal bo hjemmefra og du har heller ikke blitt hørt noen plass. Dritt i de reglene barnevernet kommer med for de er ikke viktige i det hele tatt. Barnevernet respekterer ikke dine ønsker og bryr seg ikke en shit om hva du sier. Når du blir tatt fra hjemmet ditt og familien din så skal du gjør motstand og du skal ikke respektere at det er sånn. Du skal bestemme over deg selv, ingen andre enn familien din skal få sette en finger på deg.

Når jeg bodde i fosterhjem så var det ingenting jeg brydde meg om annet en å komme hjem til familien min som jeg er evig glad i. Jeg blogget nesten vær dag om alt som skjedde selv om barnevernet kom med trusler om at jeg skulle legge ned bloggen hvis ikke skulle de anmelde meg. «Javel sett i gang» for de kommer uansett ingen vei med det. Hvis du har noe du lurer på angående dette innlegget eller hvis du har noe annet du lurer på så kommenter du bare så svarer jeg så fort jeg kan.

14 kommentarer om “5 råd til deg som er blitt kidnappet av barnevernet

 1. Det med opptak er nok kjempe lurt ja, da har man beviser senere! Det er så trist å se hvordan barnevernet holder på i dag, de handler ikke alltid på grunnlag av barnets beste… Trist at du må gå igjennom noe såpass vanskelig, håper ting ordner seg snart!

  Liker

 2. Iselin Renée: Ja det er lurt å ha mobilen på opptak uansett hva møter man er på med det offentlige. JA barnevernet sier jo at de er der for barnets beste men hva legger egentlig barnevernet i barnets beste – er det å ødelegge familier til de er helt kunst av smerte.

  Liker

 3. Du er ei skarp og sterk jente som det står respekt av. Reflektert og setter så godt ord på egne tanker og meninger.
  Råda dine er gode, men må kreve mye styrke for å klare å stå i.
  Rådet om lydopptak er nok veldig viktig, men det er ganske trist og tankevekkende at det blir bare mer og mer vanlig å gi råd om å gjøre lydoptak i møte med særlig barnevern. Men tror at det bør flest mulig gjøre, for lyve……eller senere nekte på hva de har sagt…….ja det er vanlig.
  Jeg savner bare et råd……ta vare på deg selv. Det er så viktig å ikke gjøre ting som er farlig og til skade for din egen del i frustrasjon, fortvilelse og trass der du står i kamp og opposisjon for å få det livet du ønsker.
  Det er naturlig for unge å tøye grenser, de fleste har foreldre som følger med, passer på og rettleder. Men med savn, krenkelse og trass så mangler jo dette slik du beskriver det.
  Stå i mot….fortsett å kjemp med alt du har. Men pass på……tenk over prisen når du gjør noe.
  Det skjærer i hjertet at barndom og ungdom skal preges av en kamp for å få lov å være hos sine egne foreldre. Mange klarer ikke det samme som du gjør, det må kreve stor utholdenhet og styrke.
  Ta vare på deg selv……..borte fra foreldre og i kamp mot fremmed voksen overmakt, hvem skal gjøre det hvis ikke du selv gjør det…..?
  Stå på men vær også forsiktig slik at det blir minst mulig skade å ta med videre enten du lykkes i å komme hjem eller må lide under dette til du er 18.
  Dine foreldre må være veldig stolt av deg. Håper det går bra og uansett har det en verdi å aldri gi seg heller. Lykke til.

  Liker

 4. Anonym: Åh tusen takk. Jeg er hjemme oss min kjære familie igjen der jeg hører til og kan være meg selv 110 %. Barnevernet er en tragedie og har ødelagt altfor mange familier og barn i sin nåværende form og det er så ufattelig trist at det bare fortsetter og fortsetter siden de som er satt til å styre dette lande ikke kan åpne øyene og se helheten i hva barnevernet gjør hverdag mot disse uskyldige menneskene.

  JA du har helt rett det er mange barn og unge som ikke tør å kjempe imot fordi de er redde. Barnevernet er et mareritt og skaper bare traumatiske opplevelser hvor enn du går. De har så mye makt og de misbruker det til noe vondt for at barn og familie skal lide og ha det vondt i livet.

  Liker

 5. Det er ganske ironisk:
  Når man beveger seg rundt på internett-sider, slår det inn forskjellige annonser google tror du er interessert i, basert på hva slags sider du er inne på.
  Øverst her, over Tonjes innlegg «5 råd til deg som er blitt kidnappet av barnevernet», så jeg en stor annonse fra Bufetat !, med bilde av en liten gutt som stirrer ut av et vindu. Nå er det dukket opp en annen anonse i stedet, og jeg husker ikke ordrett den første og får den ikke tilbake, men teksten var omtrent slik: «Nå er det mange som venter på fosterhjem i Oslo-området. – Klikk her hvis du kan hjelpe!» Undertegnet «fosterhjem.no»
  Staten er uhyre aktiv med sin propaganda som de vil totalt skal overdøve de røstene som reiser seg i protest mot det usanne glansbildet av hva barneverns-industrien driver med.

  Liker

 6. Et annet råd: ring polsk privatdetektiv Krysztof Rutkowski for å bli reddet fra Norge … 😉
  Norske barnevernsforvaltere er så kjedelige at selv etter at barnet har gjort det, insisterte de at barnets beste skal være hos fosterforeldrene … Det forteller mest om norsk barnevern i forhold til tvangsaker.

  Liker

 7. Jasper: «Til barnets beste» som barnevernet bruker hele veien er et veldig sterkt ord i barnevernet som de bruker i alle saker og vinner 95% av sakene i nemnda. Nemnda er jo ikke noe rettsak men heller en samarbeids partner. I Nemnda er det mye korrupsjon det forklares med at barnevern og nemnda er begge under fylkesmannen og man vil aldri få en rettferdig dom.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: